از این آهنگ کلا" از این قسمتا خوشم نیود!:
"از خودت کم کن ، به عشق مردمت"
"وقتی اون گنده ترا رو میبری
شک نکن که قلب مردم پشتته"
از 13 چه خبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــر؟
از این آهنگ کلا" از این قسمتا خوشم نیود!:
"از خودت کم کن ، به عشق مردمت"
"وقتی اون گنده ترا رو میبری
شک نکن که قلب مردم پشتته"
از 13 چه خبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــر؟
مطلبی جنجالی از گذشته و مسیر هنری محسن چاوشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام های پوچ...
مقدمه
محسن چاوشی همیشه یک چهره ی مجهول برای عوام مردم بوده و آن ها که خواسته اند بیشتر از او بدانند، تنها مخاطبان وی بوده اند. دیگران به شایعات بسنده کرده و بار تفکرات خود را در مورد او بسته اند.اما همین مخاطبان هم هرچه بیشتر در مورد او کسب اطلاعات میکنند به این نتیجه میرسند که خیلی مانده تا او را بشناسند.
شایعات و حرف های مغرضانه آنقدر در این سال ها در مورد او زیاد بوده که خود منتقدان بی منطق را هم خسته کرده و از سکوت آقای خاص رنج می برند، آن ها نمی دانند که محسن چاوشی چگونه از صفر شروع کرده تا اینجا که به میانه های راه رسیده، میانه ی راه او آخر خط خیلی هاست و این برای آن خیلی ها شاید عذاب آور باشد.
نوشته های این مطلب از روز اول تا امروز محسن چاوشی را ورق خواهد زد ، اتفاقات عجیبی که در این بین برای او افتاد و هرگز گفته نشد را خواهید خواند، اسم هایی که با او بزرگ شده اند را بیشتر می شناسید و نارفیقی هایی که با او شد را بهتر درک خواهید کرد.محتوای مخفی: ادامه
دو عکس جدید از محسن چاوشی در
جشن تولد سی سالگی سینا حجازی
برای مشاهده در سایز اصلی رو عکس ها کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم خوبه همین رو پخش کردن من که خیلی دلتنگش بودم
دوستان این خبر داغه داغه!
مجوز انتشار خیلی از آلبوم های پاپ و ... داده شده!
فک کنم 13 هم تو اونا باشه!
منبع:خود آقای وزیر ارشاد!تو اخبار!![]()
خسته نباشی
خدا از دهنت بشنوه
توی وب اختصاصیش زده به زودی آلبوم 13 میاد
آلبوم بعدیش هم داره ساخته میشه با بهروز صفاریان برای سال 92
اینطور یکه من جویا شدم محسن عزیز اشعارشو از شاعرای بزرگی مثل مولانا، شهریار، وحشی بافقی، باباطاهر و... انتخاب کرده. این آلبوم سنتیه
آهنگی به اسم بیخونه برای زلزله زده های آذربایجام خونده شده
در کل این آلبوم با آلبومای دیگه ایشون کاملا تفاوت داره
تنظیم و آهنگسازی این آلبوم توسط شهاب اکبری انجام شده و محسن همیشه در کنار ایشون به ساخت آهنگها نظارت داشتن
این آلبوم قرار بوده پاییز بیاد مجوز هم گرفته گویا
![]()
ایندکس سایت رسمی من خود آن سیزدهم هم دیروز تغییر کرد ، احتمالا آلبوم اواخر بهمن یا اوایل اسفند منتشر میشه ، من شدیدا پیگیر اخبارش هستم و هر خبر رسمی که شد در جریان کار قرارتون میدم
و بالاخره بعد از سال ها
دانلود تیزر رسمی آلبوم من خود آن سیزدهم
![]()
==========
تیزر رسمی آلبوم من خود آن سیزدهم
می توانید تیزر رسمی آلبوم من خود ان سیزدهم را دریافت کنید . شایان ذکر است این تیزر بدون اطلاع قبلی سایت رسمی و محسن چاوشی از سوی تهیه کننده منتشر شده است . از این پس سایت های رسمی محسن چاوشی در مورد اطلاع رسانی این آلبوم تضمینی نخواهند داشت .
محسن چاوشی نیز اعلام کرد کلیه امور آلبوم به تهیه کننده واگذار شده و در این زمینه مسئولیتی نخواهد داشت .
Last edited by Greedy; 29-01-2013 at 23:17.
بی نظیره این آلبوم 1% هم فکر نمیکردم اینطوری از پس شعرای کلاسیک با تنظیمای مدرن بر بیاد ، با این آلبوم خیلی از منتقداش ساکت میشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)