یه سوال...
این Bts های ایرانسل از نظر ظاهر با مال مخابرات چه فرقی داره...
می خوام تشخیصشون بدم...d:
یه سوال...
این Bts های ایرانسل از نظر ظاهر با مال مخابرات چه فرقی داره...
می خوام تشخیصشون بدم...d:
صورتحساب های جدید ایرانسل در راه است
به دنبال بروز مشكلاتي در صورتحساب ماهيانهي مشتركان سيمكارتهاي دايمي ايرانسل، مدير عامل اين شركت اعلام كرد: به زودي فرمهاي جديد صورتحساب براي مشتركان ارسال خواهد شد.
عليرضا قلمبر دزفولي در گفتوگو با ایسنا، اظهار كرد: در فرمت جديد صورتحساب ماهانهي مشتركان مشكلات گذشته وجود ندارد و سعي كردهايم تا هزينهي كاركرد ماهيانه به طور شفاف اطلاعرساني شود تا مشتركي در اين زمينه به مشكلي برخورد نكند.
او افزود: اميدواريم صورتحسابهاي جديد تا پايان اين دوره در اختيار مشتركان ايرانسل قرار بگيرد، همچنين با بانك ملي نيز وارد مذاكره شدهايم تا مشتركان ايرانسل علاوه بر اين كه ميتوانند در بانك ملت مبلغ صورتحساب خود را پرداخت كنند بتوانند از اين طريق بانك ملي نيز اين كار را انجام دهند.
او دربارهي اين كه وقتي سيمكارت مشتركي به دليل عدم پرداخت بدهي قطع شود پس از پرداخت بدهي براي وصل مجدد آن بايد چه اقدامي انجام دهد، تصريح كرد: وقتي مشتركي بدهي خود را پرداخت ميكند سريعا اطلاعات پرداخت صورتحساب آن به سيستم بيلينگ ايرانسل ارسال ميشود و نيازي نيست مشترك براي وصل سيمكارت به مراكز خدمات ايرانسل مراجعه كند چرا كه پس از مدتي سيمكارتش وصل ميشود، اما متاسفانه در برخي مواقع بانكها اطلاعات پرداخت مشترك را ديرتر ارايه ميدهند و به همين منظور ممكن است سيمكارت آنها با تاخير وصل شود، اما در تلاشيم اين مشكلات را نيز با صدور صورتحسابهاي جديد رفع كنيم.
او دربارهي اين كه برخي از مشتركان ايرانسل با اين مشكل مواجهند كه در هر دوره صورتحساب خود را پرداخت ميكنند اما در دورهي بعدي بدهي قبل برايشان منظور ميشود، خاطر نشان كرد: برخي از مشكلات در صورتحسابهاي فعلي مشتركان وجود دارد كه سعي كردهايم با صدور صورت حسابهاي جديد تمام اين مشكلات رفع كنيم تا مشتركان با اين مشكلات مواجه نشوند.
سلام
من یه nokia 5700 دارم ، سیم کارتمم ایرانسل اعتباری هست .
چه جوری می تونم از GPRS استفاده کنم ؟
MMS هم که کار نمی کنه دیگه ؟!
ايول. پس شمارت رو هم بده تا به خاطر اين كارت ريزمكالمات مرداد رو برات بفرستم.
اين جوري كلي حال مي كني!!!
ولي اين كه شد چهار تا
كوتاه تر - تپل تر -
اصلا برو توخيابون اگه آنتن رو پشت بام مردم ديدي ماله ايرانسله
اگه خونتون تهرانه آدرس بده تا اگه تونستم بگم كجا بري ببيني
يه ميل بهم بزن
Shahab SUMSUNG كجايي؟
يه زنگ بهم بزن يا يه ميل و بگو اين قضيه ي مسابقه چيه؟
من كه هر چي از سرگروه مي پرسم اصلا انگار نه انگار ازش دارم سؤال مي كنم. جواب نميده كه.
اگه اين مسابقه توش نون داره بگو تا من هم ثبت نام كنم و روزه مسابقه خطه همه گروه هاي ديگه رو قطع كنم تا گروه خدمون برنده بشه.![]()
کاملا تایید میشه
منم تو محدوده رسمی شده شیراز مشکلی تا حالا نداشتم و اونجایی رو هم که گفتم از چهارراه سرباز خیلی پایین تر بود
به نظرم این مساله ای هم که گفتم به دلیل افزایش پوشش بوده![]()
ببینید کیا میخواستند اول نامه بفرستند....
a.g که توی اهواز بود و الان اهواز رسمی شده و یه ماهی میشه که ازش خبری نیست....
"انشاا.... شيراز و اصفهان هم مثل تبريز ميشه"
ایششششششششششششالله!!!
راستی شاهین جان...
تعرفه ایرانسل به ثابت همون خارج شبکست دیگه؟
یه سوال دیگم دارم...
چرا ایرانسل که یه شرکت کاملا خصوصیه داره با بانک های دولتی قرارداد میبنده؟
والا تا اونجا که ما میدونیم شرکتای خصوصی دولتیا رو اصلا قبول ندارند!
من یه جا خوندم قراره ایرانسل با بانک پارسیان قرارداد ببنده...
ولی الان که زده تو کار ملی!
میگم جنابhassan_magic2000....
کیفیت n73 همیشه اینجوریه یا شما تیروئیدت پرکاره اینجوری دستت میلرزه؟
حال میکنی غیب میگم n73 داری؟
Last edited by jackhammer; 19-08-2007 at 20:26.
پول هر دقيقه دايمي با هر دقيقه اعتباريش فرق داره؟
آيا اعتباريشم ثانيه اي هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)