تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 561 از 597 اولاول ... 61461511551557558559560561562563564565571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,601 به 5,610 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام اجرای فیبر نوری در منطقه ما را به دو شرکت صبانت و شاتل واگذار کردن . شرکت شاتل کوچه ما و کوچه‌های اطراف را FAT گذاری کرده البته هنوز هیچ کابل کشی انجام نشده. می‌خواستم بدونم اگر مجبور بشیم در ابتدا از شرکت شاتل سرویس بگیریم و راضی نبودیم آیا امکان داره مثل ADSL به شرکت‌های دیگه مثل خود مخابرات یا صبانت یا یه شرکت دیگه مراجعه کنیم و از اونا سرویس بگیریم؟
    FAT مال هر شرکتی باشه فقط از اون شرکت می تونی بگیری.

3. این کاربر از MPS882 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان به هیچ عنوان از ایرانسل فیبر نوری نگیرید ، پشتیبانی افتضاحی داره که اصلا وجود خارجی نداره

5. 3 کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان چقدر طول میکشه پیمانکار بیاد برای کابل کشی و نصب؟ من حدوده نه روز پیش مودمی که خریده بودم رو بردم امور مشترکین مخابرات تا سریالشو تو سیستمشون ثبت کنن یارو گفت ظرف یک هفته باهاتون تماس میگیرن تا پنج شنبه که خبری نشد یکشنبه هم که باز تعطیله . میخواستم ببینم کلا چقدر طول میکشه اومدنشون؟ هزینه معمولا چقدر میگیره پیمانکار؟ متری حساب میکننن الان قیمتها چطوریه کسی جدیدا گرفته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان چقدر طول میکشه پیمانکار بیاد برای کابل کشی و نصب؟ من حدوده نه روز پیش مودمی که خریده بودم رو بردم امور مشترکین مخابرات تا سریالشو تو سیستمشون ثبت کنن یارو گفت ظرف یک هفته باهاتون تماس میگیرن تا پنج شنبه که خبری نشد یکشنبه هم که باز تعطیله . میخواستم ببینم کلا چقدر طول میکشه اومدنشون؟ هزینه معمولا چقدر میگیره پیمانکار؟ متری حساب میکننن الان قیمتها چطوریه کسی جدیدا گرفته؟
    بهتره با بازرسی مخابرات شکایت کنید تا مجبور بشن تماس بگیرن و بیان. به خودشون باشه معلوم نیست کی بیان و روزهای سرویس تون هم شروع میشه و هدر میره.

- - - Updated - - -

بهتره با بازرسی مخابرات شکایت کنید تا مجبور بشن تماس بگیرن و بیان. به خودشون باشه معلوم نیست کی بیان و روزهای سرویس تون هم شروع میشه و هدر میره.

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مگه از روزی که سرویس برقرار میشه حساب نمیکنن؟! اینطوریکه هزینه ماه اول بدون اینکه اصلا استفاده کنم کلا رفته تو پاچه ام!!!

- - - Updated - - -

مگه از روزی که سرویس برقرار میشه حساب نمیکنن؟! اینطوریکه هزینه ماه اول بدون اینکه اصلا استفاده کنم کلا رفته تو پاچه ام!!!

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

کوچه ما چند تا خط تلفن قطع شده ، مخابرات گفته معلوم نیست شاید 2 3 ماه طول بکشه درست بشه! همش هم میگن فیبر نوری کنن
    گفتن 1.5 هزینه راه اندازی هست ، هزینه مودم هم 1.700 اقساط ، بعدش میمونه هزینه شارژ !
    دیگه یعنی هزینه دیگه نمیگیرن ؟ بعد فقط تو اپارتمان ما یک دونه بخوایم میان درست میکنن ؟ باید از پارکینگ سیم بکشن تا دم در اتاق من که کامپیوتر هست بعد دیوار سوراخ بشه سیم رد بشه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

درود. این همون طرح 1 گیگ جدید هست ؟
    درود ، بله

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

درود.
    سرعت نت بین الملل با قبل این طرح فرقی کرده ؟ یا فقط داخلی باز گذاشته شده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2024

پيش فرض

من هر دفعه که بسته اینترنت فیبرنوری مخابراتم تموم میشه و یه بسته جدید میگیرم سرعت اپلودم میاد روی ۲۰ mb و باید زنگ بزنم ۲-۳ بار سر و کله بزنم باهاشون تا درستش کنن . کسی هست اینجا این مشکل رو داشته باشه ؟ راه حلش چیه ؟‌
    Last edited by no1one; 26-08-2024 at 11:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (3 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

1. ruzbeh1,
  2. ADMIN00,
  3. MMDFullHD

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •