FAT مال هر شرکتی باشه فقط از اون شرکت می تونی بگیری.
FAT مال هر شرکتی باشه فقط از اون شرکت می تونی بگیری.
جشنواره جدید فیبر در خانه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
جشنواره جدید فیبر در خانه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به هیچ عنوان از ایرانسل فیبر نوری نگیرید ، پشتیبانی افتضاحی داره که اصلا وجود خارجی نداره
دوستان چقدر طول میکشه پیمانکار بیاد برای کابل کشی و نصب؟ من حدوده نه روز پیش مودمی که خریده بودم رو بردم امور مشترکین مخابرات تا سریالشو تو سیستمشون ثبت کنن یارو گفت ظرف یک هفته باهاتون تماس میگیرن تا پنج شنبه که خبری نشد یکشنبه هم که باز تعطیله . میخواستم ببینم کلا چقدر طول میکشه اومدنشون؟ هزینه معمولا چقدر میگیره پیمانکار؟ متری حساب میکننن الان قیمتها چطوریه کسی جدیدا گرفته؟
بهتره با بازرسی مخابرات شکایت کنید تا مجبور بشن تماس بگیرن و بیان. به خودشون باشه معلوم نیست کی بیان و روزهای سرویس تون هم شروع میشه و هدر میره.
- - - Updated - - -
بهتره با بازرسی مخابرات شکایت کنید تا مجبور بشن تماس بگیرن و بیان. به خودشون باشه معلوم نیست کی بیان و روزهای سرویس تون هم شروع میشه و هدر میره.
مگه از روزی که سرویس برقرار میشه حساب نمیکنن؟! اینطوریکه هزینه ماه اول بدون اینکه اصلا استفاده کنم کلا رفته تو پاچه ام!!!
- - - Updated - - -
مگه از روزی که سرویس برقرار میشه حساب نمیکنن؟! اینطوریکه هزینه ماه اول بدون اینکه اصلا استفاده کنم کلا رفته تو پاچه ام!!!
کوچه ما چند تا خط تلفن قطع شده ، مخابرات گفته معلوم نیست شاید 2 3 ماه طول بکشه درست بشه! همش هم میگن فیبر نوری کنن
گفتن 1.5 هزینه راه اندازی هست ، هزینه مودم هم 1.700 اقساط ، بعدش میمونه هزینه شارژ !
دیگه یعنی هزینه دیگه نمیگیرن ؟ بعد فقط تو اپارتمان ما یک دونه بخوایم میان درست میکنن ؟ باید از پارکینگ سیم بکشن تا دم در اتاق من که کامپیوتر هست بعد دیوار سوراخ بشه سیم رد بشه ؟
درود ، بله
درود.
سرعت نت بین الملل با قبل این طرح فرقی کرده ؟ یا فقط داخلی باز گذاشته شده ؟
من هر دفعه که بسته اینترنت فیبرنوری مخابراتم تموم میشه و یه بسته جدید میگیرم سرعت اپلودم میاد روی ۲۰ mb و باید زنگ بزنم ۲-۳ بار سر و کله بزنم باهاشون تا درستش کنن . کسی هست اینجا این مشکل رو داشته باشه ؟ راه حلش چیه ؟
Last edited by no1one; 26-08-2024 at 11:17.