تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 561 از 859 اولاول ... 61461511551557558559560561562563564565571611661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,601 به 5,610 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

این مودم رو الان با حول حوش 250 تومان میشه خرید شما توصیه میکنید برای خرید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

بهترین مودم td lte کدومه ؟ بعضیا میگن TF-i60 بعضیا هم میگن B-5142 ... موندم بین دوراهی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

سلام
    مودم outdoor zw101 دارم تو پشت بام بدون مانع کار گذاشتم از حدود 20 روز پیش. بر خیابان مطهری که تو نقشه هم کاملا سبز هست. از موقع نصب با کلی دردسر تونستم 13 تا 15 دسیبل سیگنال بگیرم با حدود 5 تا 6 مگ بر ثانیه دانلود. این قضیه به خوبی ادامه داشت تا امروز که سرعت به 1 مگ و سیگنال به 2-3 دسیبل کاهش پیدا کرده. مودم رو چک کردم تکون نخورده و همه چی مرتبه اما نمیتونم 3 دسیبل بیشتر بگیرم. کسی تجربه مشابه داره؟ پشتیبانی هم جوری صحبت می کنه انگار طلبکاره میگه سرعت 1مگ مناسبه از نظر ما. مبین نت درسته سرویساش زباله هست اما call center شون لاقل با ادب هستن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iran100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    مودم outdoor zw101 دارم تو پشت بام بدون مانع کار گذاشتم از حدود 20 روز پیش. بر خیابان مطهری که تو نقشه هم کاملا سبز هست. از موقع نصب با کلی دردسر تونستم 13 تا 15 دسیبل سیگنال بگیرم با حدود 5 تا 6 مگ بر ثانیه دانلود. این قضیه به خوبی ادامه داشت تا امروز که سرعت به 1 مگ و سیگنال به 2-3 دسیبل کاهش پیدا کرده. مودم رو چک کردم تکون نخورده و همه چی مرتبه اما نمیتونم 3 دسیبل بیشتر بگیرم. کسی تجربه مشابه داره؟ پشتیبانی هم جوری صحبت می کنه انگار طلبکاره میگه سرعت 1مگ مناسبه از نظر ما. مبین نت درسته سرویساش زباله هست اما call center شون لاقل با ادب هستن.
    پارازیت ماهواره روی سرویس های وایمکس تاثیر می‌گذاشت ،احتمال اینکه رو TDهم اثر بذاره لابد هست

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

بهترین مودم td lte کدومه ؟ بعضیا میگن TF-i60 بعضیا هم میگن B-5142 ... موندم بین دوراهی
    5142 خیلی وقته فروش نداره
    ای ۶۰ هزینه الکیه
    به نظر من ۲۱۰۱ به صرفست تو رنج خودش
    و در کل تی دی رو اصلا پیشنهاد نمیکنم
    قطعی با ۵ خط انتن دارم

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اخه میترسم جلو fdd بگیره
    اون مودم اصلا قابلیت وصل شدن به شبکه fdd نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه حبیب 35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

من هردوتا شودارم اگر امکانات t60 مودم b51داشت عالی بود .مثل نصب انتن اضافه کلید خاموش وروشن و...
    t60 تا اپدیتی براش نیاد زیادجالب نیست البته b51 هم قبل اپدیت خیلی اشغالی بود ولی بعداپدیت خوب شد.الان t60همین وضع داره .ولی همینجورم خیلی چیز افتضاحی نیست خیلیم خوب نیست .اما حداقل از بقیه میگن جدیدتره.کلا همه مودمای ایرانسل تقریبا یکجورن

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

یه چنل تو تگرام دیدم که تو پرشین تولز هم طرف تاپیک داره مودم های
    TF-i60 رو میده 180 و انلاک شدش رو میده 210 هر سیمکارتی روش کار میکنه یکی از دوستام خریده با همرا اول 13.5 مگ گرفته سرعت
    کسی اطلاع نداره چرا اینقدر ارزون میده؟!!

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نه متاسفانه جایی فعال نکرده درست حسابی 4x4 رو

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه چنل تو تگرام دیدم که تو پرشین تولز هم طرف تاپیک داره مودم های
    TF-i60 رو میده 180 و انلاک شدش رو میده 210 هر سیمکارتی روش کار میکنه یکی از دوستام خریده با همرا اول 13.5 مگ گرفته سرعت
    کسی اطلاع نداره چرا اینقدر ارزون میده؟!!
    منم چندبار از فروشندگان و نماینده ایرانسل اینجا پرسیدم , جوابی ندادن . فروم دیگه ای گفتن اینا مرجوعی هارو
    با قیمت پایین تر میگیرن و اینه که میتونن این قیمتا بدن . البته منظورم فروشگاههای سطح شهره نه اون طرف مورد نظر شما .
    بهرحال من از نمایندگی ایرانسل مودم درچسب+100 گیگ برام فعال کرد 210 تومن , یعنی مودم افتاد 160 تومن!

احتمالی که من میدم ایرانسل سودش روی بسته های بعدیه و تعداد زیاد وارد کرده , خودش داره دامپ میکنه.
    و هنوزم جا داره براش. بهرحال منکه راضیم و آنتن دهیش هم خیلی بهتر از قبلیاست . قطعی هم نداره .
    Last edited by gigaht; 05-03-2018 at 00:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •