تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 561 از 827 اولاول ... 61461511551557558559560561562563564565571611661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,601 به 5,610 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض بايرن مونيخ به رده چهارم فوتبال باشگاه‌هاي آلمان سقوط كرد

تيم بايرن مونيخ با قبول شكست از تيم وولفسبورگ به رده چهارم رقابت‌هاي فوتبال قهرماني دسته‌اول باشگاه‌هاي آلمان (بوندسليگا) سقوط كرد.

به گزارش خبرگزاري رويترز از برلين، در اين ديدار كه از هفته ششم اين مسابقه‌ها و در زمين وولفسبورگ برگزار شد، اين تيم با تنها گل دقيقه ‪" ۳۶‬ميشل هنكه" مقابل مدافع عنوان قهرماني به برتري رسيد.

در ديگر ديدار عصر امروز ، تيم هامبورگ در غياب "مهدي مهدوي كيا" ملي‌پوش كشورمان با نتيجه ‪ ۲‬بر ‪ ۲‬برابر اينتراخت فرانفكورت متوقف شد.

"مهدوي كيا" به علت محروميت در اين بازي حضور نداشت.

در ساير ديدارها نتايج زير بدست آمد :
    ....................................

نورنبرگ ‪ ۱‬ماينز ‪۱‬
    آرمينيا آخن ‪ ۲‬بوخوم ‪۱‬
    آرمينيا بيله‌فلد ‪ ۳‬انرژي كوتبوس ‪۱‬
    وردربرمن ‪ ۳‬بروسيا مونشن گلادباخ صفر
    در ادامه ديدارهاي اين هفته ، تيم‌هاي باير لوركوزن با شالكه و هرتابرلين با اشتوتگارت عصر يكشنبه به مصاف هم مي‌روند.

جدول رده بندي
    ‪- ۱‬نورنبرگ ‪ ۱۰‬امتياز
    ‪- ۲‬وردربرمن ‪ ۱۰‬امتياز
    ‪- ۳‬شالكه ‪ ۱۰‬امتياز
    ‪- ۴‬بايرن مونيخ ‪ ۱۰‬امتياز
    ‪- ۵‬هرتابرلين ‪ ۹‬امتياز
    ‪- ۶‬آرمينيا آخن ‪ ۹‬امتياز

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

1 19 بازيكن به اردوي تيم ملي دعوت شدند

كادر فني تيم ملي فوتبال كشورمان اسامي بازيكنان دعوت شده به تيم ملي را جهت شركت در تورنمنت اردن (جام ال. جي) اعلام كرد.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران ( ايپنا ) و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، 19 بازيكن به تيم ملي بزرگسالان كشور دعوت شد ه اند كه بعد از بازيهاي روز دوشنبه (هفته پنجم ليگ برتر) بايد راهي تهران شده و در هتل المپيك خود را به كادر فني تيم ملي معرفي نمايند.
    ابراهيم ميرزاپور، حسن رودباريان، هادي شكوري، محمد نصرتي، رحمان احمدي، سپهر حيدري، جلال حسيني، هادي عقيلي، كيانوش رحمتي، داود حقي، شيث رضايي، امير ازهري، عليرضا واحدي نيكبخت، مهرزاد معدنچي، پژمان نوري، مهدي رجب زاده، حميد شفيعي، روبرت ماركوسي و عباس آقايي.
    گفتني است، اسامي بايكنان تيم ملي كشورمان براي ديدار با چين تايپه متعاقباً اعلام خواهد شد .

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

1 بارسا دوازده ملي پوش خود را از دست مي‌دهد

فرانك رايكارد سرمربي هلندي بارسا هفته آينده دوازده بازيكن تيمش را به خاطر بازي در تيم‌هاي ملي كشورشان از دست خواهد داد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در ميان دوازده بازيكن فراخوانده شده بارسا به تركيب تيم‌هاي ملي كشورشان ژاوي، پويول و اينيستا سه ملي پوش اسپانيايي نيز به چشم مي‌خورند که از سوي آراگونس سرمربي تيم ملي اسپانيا براي شركت در مرحله مقدماتي مسابقات سال 2008 جام ملت‌هاي اروپا به تركيب اين تيم دعوت شده‌اند.
    همچنين ساويولا و مسي دو ملي پوش آرژانتيني، جيو بازيكن تيم ملي هلند، گوديانسن ملي پوش ايسلندي، زامبروتا ستاره ايتاليايي بارسا، رونالدينيو و ادميلسون بازيكنان برزيلي، دكو بازيكن تيم ملي پرتغال و ليليان تورام ملي پوش فرانسوي، ديگر بازيكنان ملي پوش بارسا هستند كه هفته آينده اين تيم را براي پيوستن به تيم‌هاي ملي كشورشان ترك خواهند كرد.

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

دنيزلي: به‌ باقرى‌ احتياج‌ ندارم ‌

دنيزلى‌ ديروز صبح‌ به‌ کريم‌ باقرى‌ اجازه‌ تمرين‌ کردن‌ نداد. او که‌ پنجشنبه‌ اردوى‌ پرسپوليس‌ را به‌ نشانه‌ قهر ترک‌ کرده‌ بود، صبح‌ ديروز در دفتر انصارى‌فرد با او به‌ توافق‌ رسيد.
    باقرى‌ ساعت‌ 16 در زمين‌ کارگران‌ حاضر شد تا در کنار ساير بازيکنان‌ به‌ تمرين‌ بپردازد ولى‌ دنيزلى‌ به‌ او گفت: لباسهايت‌ را بپوش‌ و به‌ خانه‌ات‌ برگرد، ما در اين‌ تيم‌ به‌ شما نياز نداريم!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

هکينگ‌ از من‌ تشکر کرد هاشميان: «ذخيره‌ طلايي» دوباره‌ زنده‌ شد

وحيد هاشميان‌ بار ديگر به‌ روزهاى‌ اوج‌ بازگشته‌ و به‌ يکى‌ از تأثيرگذارترين‌ مهاجمان‌ بوندس‌ليگا بدل‌ شده‌ است، او در شرايطى‌ که‌ هانوفر از ميزبان‌ قدرتمند دورتموندى‌ عقب‌ افتاده‌ بود به‌ زمين‌ آمد و روند بازى‌ را به‌ نفع‌ مهمان‌ تغيير داد. با او گفتگويى‌ انجام‌ داديم‌ که‌ گزيده‌اى‌ از آن‌ را در زير مى‌خوانيد:
    آقاوحيد دوباره‌ گل‌ کاشتى
    من‌ در سه‌ بازى‌ گذشته‌ هانوفر نيمکت‌نشين‌ بودم‌ و همين‌ موضوع‌ انگيزه‌ من‌ را دوچندان‌ کرد تا توانايى‌هايم‌ را به‌ هکينگ‌ ثابت‌ کنم
    عکس‌العمل‌ سرمربى‌ هانوفر بعد از بازى‌ چه‌ بود؟
    خيلى‌ خوشحال‌ بود. پيش‌ من‌ آمد و از من‌ تشکر کرد، به‌ من‌ گفت‌ کمى‌ نگران‌ خط‌ حمله‌ تيم‌ بودم‌ اما تو خيال‌ من‌ را راحت‌ کردي.
    پس‌ از آنکه‌ تو نيمکت‌نشين‌ شدي، برداريچ‌ جاى‌ تو را در ترکيب‌ ثابت‌ هانوفر گرفت، فکر مى‌کنى‌ پس‌ از اين‌ بازى‌ دوباره‌ به‌ ترکيب‌ اصلى‌ برگردي؟
    من‌ تمام‌ تلاشم‌ را مى‌کنم‌ تا جايگاه‌ از دسته‌ رفته‌ام‌ را باز پس‌ گيرم‌ اما اگر واقع‌بين‌ باشيم‌ برداريچ‌ هم‌ عملکرد خوبى‌ داشته، او در دو بازى‌ قبلى‌ سه‌ گل‌ به‌ ثمر رسانده‌ است.
    يعنى‌ فکر مى‌کنى‌ نيمکت‌ نشينى‌ات‌ ادامه‌ خواهد داشت؟
    اين‌ به‌ نظر سرمربى‌ بستگى‌ دارد اما فکر نمى‌کنم‌ که‌ اين‌طورى‌ باشد، با اين‌ حال‌ من‌ بايد به‌ بهترين‌ نحو تمرين‌ کنم‌ و در بازى‌هاى‌ آينده‌ به‌ گلزنى‌هايم‌ ادامه‌ دهم‌ تا هکينگ‌ را متقاعد کنم.
    پس‌ از سه‌ شکست‌ پى‌درپى‌ هکينگ‌ جانشين‌ نوى‌روور شد، به‌ اعتقاد تو عملکرد کدام‌ بهتر بود؟
    نوى‌روور تفکرات‌ تهاجمى‌ داشت‌ و کمى‌ به‌ خط‌ دفاعى‌ کم‌ توجه‌ بود اما هکينگ‌ خط‌ دفاعى‌ را ترميم‌ کرد و حالا تيم‌ نتايج‌ بهترى‌ مى‌گيرد.
    و شما از زمانى‌ که‌ هکينگ‌ هدايت‌ هانوفر را بر عهده‌ گرفت‌ ديگر نباخته‌ايد؟
    بله، البته‌ من‌ منکر زحمات‌ نوى‌روور نمى‌شوم‌ او پارسال‌ نتايج‌ خوبى‌ با هانوفر گرفت، در هر صورت‌ هر دو مربى‌ انديشه‌هاى‌ منحصربه‌فردى‌ دارند.
    مى‌دانى‌ که‌ نشريه‌ بيلد بار ديگر به‌ تو لقب‌ ذخيره‌ طلايى‌ داد؟
    بله، به‌ خاطر اينکه‌ در بازى‌ قبلى‌ هم‌ در حالى‌ که‌ يک‌ بر صفر عقب‌ افتاده‌ بوديم‌ به‌ زمين‌ آمدم‌ و پايه‌گذار گل‌ تساوى‌ بازى‌ شدم، اين‌ بازى‌ هم‌ که‌ يک‌ گل‌ زدم‌ و يک‌ پاس‌ گل‌ دادم، باور کنيد بازى‌ کردن‌ در وست‌فالن‌ واقعاً‌ وحشتناک‌ است‌ و تساوى‌ گرفتن‌ از اين‌ تيم‌ در خانه‌اش‌ نتيجه‌ ايده‌آلى‌ است.
    پس‌ «ذخيره‌ طلايي» بازتاب‌ ويژه‌اى‌ داشت
    يکى‌ از نشريات‌ شهر هانوفر نوشت‌ «ژوکر دوباره‌ زنده‌ شد»
    ژوکر؟!
    اينجا به‌ ذخيره‌اى‌ که‌ گلزنى‌ کند مى‌گويند ژوکر و من‌ آن‌ زمانى‌ که‌ در بوخوم‌ بودم‌ به‌ عنوان‌ ژوکر فصل‌ معرفى‌ شدم‌ يعنى‌ ذخيره‌ طلايي.
    چه‌ آينده‌اى‌ را براى‌ هانوفر پيش‌بينى‌ مى‌کني؟
    ما در ابتداى‌ ليگ‌ با هم‌ هماهنگ‌ نبوديم‌ اما با گذشت‌ زمان‌ هماهنگ‌تر شديم‌ و ترديد ندارم‌ که‌ در آينده، بهتر هم‌ خواهيم‌ شد.
    از تيم‌ملى‌ خبر داري؟
    گويا با حضور تيم‌ملى‌ يک‌ تورنمنت‌ چهارجانبه‌ در اردن‌ برگزار مى‌شود.
    با تيم‌ملى‌ خواهى‌ بود؟
    نه، گويا لژيونرها هيچکدام‌ نخواهند بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

امروز «گيلا» محروم‌ مى‌شود

قرار است‌ کميته‌ انضباطى‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ امروز در مورد حرکت‌ زشت‌ گيلااورى‌ در بازى‌ با فجرسپاسى‌ تصميم‌گيرى‌ کند. البته‌ اگر گيلااورى‌ محروم‌ نشود، باز هم‌ نمى‌تواند مقابل‌ صبا بازى‌ کند چرا که‌ در بازى‌ با فجرسپاسى‌ با کارت‌ قرمز داور جريمه‌ شده‌ است. در غياب‌ وى‌ به‌ نظر مى‌رسد طالب‌نسب‌ فيکس‌ شود و منصوريان‌ شانس‌ بيشترى‌ پيدا کند. هر چند که‌ احتمال‌ حضور مهدى‌ اميرآبادى‌ هم‌ در سمت‌ چپ‌ وجود دارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

سهم‌ کريمى‌ 45 دقيقه‌ بود شکست‌ بايرن، تساوى‌ هامبورگ ‌

رقابت‌هاى‌ بوندس‌ليگا دوشنبه‌ شب‌ با برگزارى‌ شش‌ بازى‌ پيگيرى‌ شد. شکست‌ بايرن‌مونيخ‌ مقابل‌ ولفسبورگ‌ از اتفاق‌هاى‌ مهم‌ شب‌ گذشته‌ بود. در اين‌ مسابقه‌ على‌ کريمى‌ در دقيقه‌ 46 به‌ جاى‌ اتل‌ وارد زمين‌ مسابقه‌ شد و نتوانست‌ از شکست‌ تيمش‌ جلوگيرى‌ کند. تيم‌ هامبورگ‌ هم‌ در غياب‌ مهدى‌ مهدوى‌کيا باز هم‌ نتوانست‌ به‌ پيروزى‌ دست‌ يابد و با نتيجه‌ دو بر دو متوقف‌ شد. نتايج‌ ديدارهاى‌ شب‌ گذشته‌ بوندس‌ليگا به‌ شرح‌ زير است.
    آلمانيا آخن‌ 2‌ - بوخوم‌ يک
    آرمينيابيله‌فلد 3‌ - انرژى‌کوتبوس‌ يک
    اينتراخت‌ فرانکفورت‌ 2‌ - هامبورگ‌ 2
    نورنبرگ‌ يک‌ - ماينس‌ يک
    وردربرمن‌ 3‌ - مونشن‌گلادباخ‌ صفر
    ولفسبورگ‌ يک‌ - بايرن‌مونيخ‌ صفر

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

فرانك رايكارد سرمربي هلندي بارسا هفته آينده دوازده بازيكن تيمش را به خاطر بازي در تيم‌هاي ملي كشورشان از دست خواهد داد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در ميان دوازده بازيكن فراخوانده شده بارسا به تركيب تيم‌هاي ملي كشورشان ژاوي، پويول و اينيستا سه ملي پوش اسپانيايي نيز به چشم مي‌خورند که از سوي آراگونس سرمربي تيم ملي اسپانيا براي شركت در مرحله مقدماتي مسابقات سال 2008 جام ملت‌هاي اروپا به تركيب اين تيم دعوت شده‌اند.
    همچنين ساويولا و مسي دو ملي پوش آرژانتيني، جيو بازيكن تيم ملي هلند، گوديانسن ملي پوش ايسلندي، زامبروتا ستاره ايتاليايي بارسا، رونالدينيو و ادميلسون بازيكنان برزيلي، دكو بازيكن تيم ملي پرتغال و ليليان تورام ملي پوش فرانسوي، ديگر بازيكنان ملي پوش بارسا هستند كه هفته آينده اين تيم را براي پيوستن به تيم‌هاي ملي كشورشان ترك خواهند كرد.

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

در گزارشي از هفته دوم ليگ امارات عنوان شد
    گلف نيوز:

نمايش خيره‌كننده مجيدي مقابل شارجه

روزنامه "گلف نيوز" در شماره امروزش (يكشنبه 9مهر) ضمن ارائه تحليلي از بازي‌هاي هفته دوم ليگ دسته اول امارات به تمجيد از فرهاد مجيدي مهاجم ايراني النصر پرداخته است.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ گلف نيوز در اين گزارش نوشته است: فرهاد مجيدي مهاجم ايراني تيم النصر در بازي روز جمعه مقابل الشارجه ، برتر از ديگر مهاجمان حاضر شد. او مانند هميشه نمايش خيره‌كننده‌اي با دوندگي‌هاي بسيار از خود نشان داد.
    در ادامه اين گزارش آمده است: اما به دليل آنكه بقيه بازيكنان به اندازه اين بازيكن ايراني در زمين تلاش نمي‌كردند، النصر نتوانست به گل برسد و در پايان بازي با نتيجه مساوي بدون گل خاتمه يافت.
    گلف نيوز در بخش ديگري از اين گزارش به سابقه حضور چندين ساله مجيدي در ليگ امارات اشاره كرده و نوشته است: فرهاد مجيدي 5 فصل متمادي را با الوصل گذراند و پس از آن به طور قرضي به تيم العين پيوست و در فصل پيش نيز به همراه الاهلي به مقام قهرماني دست يافت.
    در پايان اين گزارش تاكيد شده است: بازيكن ايراني النصر تلاش بسياري را براي باز كردن قفل دروازه الشارجه از خود نشان داد اما دروازه‌بان الشارجه بسيار مقاوم در برابر حملات مجيدي ايستادگي كرد.

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

مناجاتي:

كره را در تهران زمينگير مي كنيم

سرپرست تيم ملي فوتبال كشورمان با اشاره به مسابقات مقدماتي جام ملتهاي آسيا گفت: صعود از اين گروه حق ايران بود، اما هدف اصلي كادر فني تيم ملي قهرماني در اين گروه است كه بايد به آن دست يابيم.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران ( ايپنا ) و به نقل ازسايت خبري سازمان تربيت بدني ؛ مهدي مناجاتي افزود: خيلي ها اعتقاد دارند ما با كسب يك امتياز به مرحله بعد صعود مي كنيم، واقعيت اين است كه ما از روز اول به فكر قهرماني در گروه خود بوديم و براي آن برنامه ريزي كرده ايم.
    وي تصريح كرد: در دو بازي آينده 4 امتياز لازم داريم تا قهرماني خود را در اين گروه جشن بگيريم. 19 مهرماه در بازي مقابل چين تايپه، با ارائه يك بازي هجومي و البته منطقي چشم به هر 3 امتياز اين ديدار داريم و تنها براي كسب پيروزي به مصاف آنها مي رويم و با حمايت تماشاگران هميشگي فوتبال در تهران، كره را زمينگير خواهيم كرد و اگر بتوانيم طبق برنامه پيش برويم، شكست آنها در ورزشگاه آزادي دور از دسترس نيست.
    سرپرست تيم ملي فوتبال ايران گفت: خوشبختانه با نظر مساعد سرمربي تيم ملي درهاي ورود به روي بازيكنان جديد باز است و هركسي كه بتواند در ليگ عملكرد خوبي داشته باشد به تيم ملي راه مي يابد.
    مناجاتي افزود: با تقسيم كارها بين مربيان، تمامي مسابقات ليگ را زيرنظر داريم و عملكرد تيمها را به دقت مورد ارزيابي قرار خواهيم داد. بنابراين با دعوت از بازيكنان موفق ليگ شانس حضور در تركيب تيم ملي را براي آنها فراهم مي كنيم و اگر بتوانند رضايت كادر فني را جلب كنند در تيم ملي فوتبال ايران از آنها استفاده خواهيم كرد.
    وي خاطرنشان كرد: در فهرست 19 نفره تيم ملي به منظور حضور در جام ال.جي، نفرات جواني را به تيم دعوت كرديم كه اميدوارم عملكرد خوب اين بازيكنان در اردن رضايت كادر فني تيم را به همراه داشته باشد.
    سرپرست تيم ملي فوتبال ايران از حضور لژيونرهاي كشورمان در بازي مقابل چين تايپه گفت و افزود: در برنامه اي كه به فدراسيون داده ايم قرار است پس از انجام مسابقات جام ال.جي، در دبي تمامي آنها به تيم اضافه شوند تا با قدرت در مقابل چين تايپه قرار بگيريم.
    مناجاتي با اشاره به دو ديدار آينده تيم ملي فوتبال ايران در مقابل چين تايپه و كره جنوبي خاطرنشان ساخت : با تركيب اصلي تيم ملي به مصاف آنها مي رويم و احتمال حضور بازيكنان تازه دعوت شده به تيم ملي كم است چراكه آنها نياز به زمان دارند تا با ديگر بازيكنان هماهنگ شوند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •