سلام
با توجه به 50 تومنی که خودتون گفتین اینها رو پیشنهاد دادم ولی اگر میتونید هزینه بیشتری بکنید مسلما مدل های بهتری رو میتونید انتخاب کنید مثل همین 8000 یا 9000 یا اگر میتونید تا 150 تومن افزایش بدین یکی از گزینه ها میتونه k321 باشه
سلام
با توجه به 50 تومنی که خودتون گفتین اینها رو پیشنهاد دادم ولی اگر میتونید هزینه بیشتری بکنید مسلما مدل های بهتری رو میتونید انتخاب کنید مثل همین 8000 یا 9000 یا اگر میتونید تا 150 تومن افزایش بدین یکی از گزینه ها میتونه k321 باشه
سلام
من خودم از هدفون فیلیپس She3590 استفاده کردم. قیمتش 35 تومنه(بازار رضا) و نسبت به قیمتش، کیفیت خیلی خوبی داره. باس و میدش واسه این رنج قیمت، قابل تحسینه. فقط های اون یه کم تیزه. اوایل استفاده، این صدای تیز بیشتره و بعد از چند روز استفاده، وضعیت بهتر میشه. البته بعد از 4 ماه، سیم این هدفون قطع شد. یکی دیگه از دوستان تو همین فروم هم انگار این مشکل رو پیدا کرده. پس در صورت خریداری، تو نگهدایش دقت کنید.
1- سیم دو تکه یه مزیت هست. اینطوری میتونید از اکستنشن دارای میکروفن استفاده کنید و هدفون رو تبدیل به هندزفری کنید. ضمن اینکه طول سیم رو به انتخاب خودتون تغییر میدید و مثلا اگه بخواید در حین ورزش، پلیر رو تو جیب بذارید با به یقه تون وصل کنید(مثلا آیپاد شافل) طول بلند سیم دیگه اذیتتون نمیکنه.
2-سیم کوتاه و بلند(نامتقارن) واسه اینه که سیم یکی از گوشی ها رو از پشت گردن رد کنید. اینجوری دیگه استفاده از هدفون دست و پا گیر نیست.
متاسفانه بعضی دوستان ریویو هاشون رو با یه مقدار بی دقتی مینویسن...
دوستان لطفا منو هم راهنمایی کنید.
سلام
نظرتون در مورد این هدفون چیه ؟کیفیت و باسش چطوره ؟بلندی صدا هم معمولی باشه کافیه
کامل روی گوش قرار میگیره ؟اطرافیان وقتی اهنگ گوش بدی صداشو میشنون ؟گوش رو گرم میکنه ؟
Energy Sistem Energy DJ 310
سلام خدمت دوستان. من یه هدفون میخوام بخرم تا سقف قیمت 30 تومن.بهترین مدلی که پیشنهاد میکنید چی هست؟ممنون
سلام دوست عزیز ممنون که جواب میدید و وقت میگذارید سپاسگزارم
دوست عزیز من این هدفون رو 42 هزار تومن خریدم و یه خورده انگار سیم این هدفون خوب نیست و خیلی ظریفه یعنی مثل هدفون گوشیم نیست!! ولی به هر حال هدفون خوبی هست
فقط من نمیدونم این چیزی که گرفتم اصلی هست یا تقلبی !! یک سال هم گارانتی داره !! حالا یه عکس میزارم ازش ببینید اصله !!؟؟؟
راستی این مدلش SHE3590LB هست اون دو حرف آخر برای رنگش هست و میخوام بدونم همونی که گفتید خریدم دیگه ؟
ممنون ( کیفیت عکس رو پایین اوردم)
![]()
سلام دوستان.میخواهم هدست یا هدفون{ترجیحا هدفون}با بودجه 1 میلیون تومن بگیرم.کیفیت صداش عالی باشه. جوری که حس واقعی فیلم ها و بازی ها رو القا کنه. کاپ هاش هم با توجه به فصل گرما خیلی گرم نکنه.صدا محیط بیرون رو بگیره و برای کار های متفرقه مثل کتاب یا درس خواندن جلوی صدا رو بگیره.بی سیم یا با سیم بودن مهم نیست. برند هم مهم نیست فقط نایاب نباشه و راحت پیدا بشه.ممنون.
خودم اینو مد نظر دارم.
Razer Kraken Forged Edition Headphone
Last edited by fredmehdi; 09-04-2015 at 22:15.
سلام کلا این مدل سیم نازکی داره البته با این وجود سیم بی کیفیتی نیست و کیفیتش قابل قبوله
از نظر اصل بودن هم که برچسب واسل داره که الان میشه گفت بهترین شرکتی هست که فیلیپس رو وارد میکنه چون شکوفا دیگه وارد نکرده و دیتا هم تنوع و موجودی کاملی نداره و صد البته گارانتیش هم خوبه
اینو از کجا خریدین؟
سلام بازم ممنون که جواب دادید سپاسگزارم
گرگان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)