تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 561 از 602 اولاول ... 61461511551557558559560561562563564565571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,601 به 5,610 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

ممنون از جواب تون مرسی
    کدوم شون بهتر هست >؟ و به خوبی هندس فری گوشی خودم میرسه ؟
    راستی دوست عزیز توی سایت د ی ج ی ک ا ل ا تو قسمت نظرات این دو هندس فری گفتن که خوب نیست !! شما استفاده کردید از این هدفون ها ؟
    ---
    قسمتی از نظرات دوستان
    hje300
    من یه ماهی میشه که خریدمش.اصلا راضی نیستم.قبل از خرید تمام کامنت هارو خوندم دیدم همه به به و چه چه میکنن واز کیفیت ساخت و صدای بیس قوی و تفکیک خوبش تعریف میکنن. فکر میکنم اینا بار اولشون تو زندگی بوده که هدفون خریدن. اولا کیفیت ساخت بسیار پایینه(پلاستیک بیکیفیت) و سیم ها خیلی نازک هستن و همینطور طول سیم بسیار کم هست به طوریکه یه تیکه سیم اضافی داخل جعبش هست که بتونید طول اونو زیاد کنید که روی هم رفته آش شعله قلمکاری میشه,از طرفی طول سیم گوش چپ بسیار کوتاه وگوش سمت راست بسیار بلند میباشد و بسیار آزار دهنده است . دوما کیفیت بیس و تفکیک و صدای کلی در حد قابل قبولی نیست,حداقل تواین بازه قیمت که نیست.من قبل از این philips she 8000 داشتم که جلوی این خدایی میکنه! به نظر من اگر کسی قصد خرید این هدفون رو داره بذار رو پولش هدفون she 8000 بگیره.

سلام
    با توجه به 50 تومنی که خودتون گفتین اینها رو پیشنهاد دادم ولی اگر میتونید هزینه بیشتری بکنید مسلما مدل های بهتری رو میتونید انتخاب کنید مثل همین 8000 یا 9000 یا اگر میتونید تا 150 تومن افزایش بدین یکی از گزینه ها میتونه k321 باشه

2. 3 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه viul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    یه هندس فری میخواستم ولی نمیدونم چی بگیرم تصادفا به این تاپیک برخوردم دیدیم دوستان توی این موضوعات خیلی حرفه ای هستند اگه میشه یه مدل خوب بهم معرفی کنید
    تا الان از هندس فری دو تا گوشیم htc desire hd و samsung galaxy s2 استفاده میکردم و خیلی هم عالی بودند و الان 5 ساله برام کار کردن و خیلی هم جنس شون با کیفیت بود !! ولی متاسفانه هر دو تاشون سه روزه پیش خراب شدند یعنی سیمشون قطع شد توسط خواهرزاده هم که 2 سال شه :(
    الان دوستان توی همین حدودا یعنی 50 تومن چی خوبه ؟؟
    سلام
    من خودم از هدفون فیلیپس She3590 استفاده کردم. قیمتش 35 تومنه(بازار رضا) و نسبت به قیمتش، کیفیت خیلی خوبی داره. باس و میدش واسه این رنج قیمت، قابل تحسینه. فقط های اون یه کم تیزه. اوایل استفاده، این صدای تیز بیشتره و بعد از چند روز استفاده، وضعیت بهتر میشه. البته بعد از 4 ماه، سیم این هدفون قطع شد. یکی دیگه از دوستان تو همین فروم هم انگار این مشکل رو پیدا کرده. پس در صورت خریداری، تو نگهدایش دقت کنید.

4. 3 کاربر از viul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه viul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنون از جواب تون مرسی
    کدوم شون بهتر هست >؟ و به خوبی هندس فری گوشی خودم میرسه ؟
    راستی دوست عزیز توی سایت د ی ج ی ک ا ل ا تو قسمت نظرات این دو هندس فری گفتن که خوب نیست !! شما استفاده کردید از این هدفون ها ؟
    ---
    قسمتی از نظرات دوستان
    hje300
    من یه ماهی میشه که خریدمش.اصلا راضی نیستم.قبل از خرید تمام کامنت هارو خوندم دیدم همه به به و چه چه میکنن واز کیفیت ساخت و صدای بیس قوی و تفکیک خوبش تعریف میکنن. فکر میکنم اینا بار اولشون تو زندگی بوده که هدفون خریدن. اولا کیفیت ساخت بسیار پایینه(پلاستیک بیکیفیت) و سیم ها خیلی نازک هستن و همینطور طول سیم بسیار کم هست به طوریکه یه تیکه سیم اضافی داخل جعبش هست که بتونید طول اونو زیاد کنید که روی هم رفته آش شعله قلمکاری میشه,از طرفی طول سیم گوش چپ بسیار کوتاه وگوش سمت راست بسیار بلند میباشد و بسیار آزار دهنده است . دوما کیفیت بیس و تفکیک و صدای کلی در حد قابل قبولی نیست,حداقل تواین بازه قیمت که نیست.من قبل از این philips she 8000 داشتم که جلوی این خدایی میکنه! به نظر من اگر کسی قصد خرید این هدفون رو داره بذار رو پولش هدفون she 8000 بگیره.

1- سیم دو تکه یه مزیت هست. اینطوری میتونید از اکستنشن دارای میکروفن استفاده کنید و هدفون رو تبدیل به هندزفری کنید. ضمن اینکه طول سیم رو به انتخاب خودتون تغییر میدید و مثلا اگه بخواید در حین ورزش، پلیر رو تو جیب بذارید با به یقه تون وصل کنید(مثلا آیپاد شافل) طول بلند سیم دیگه اذیتتون نمیکنه.
    2-سیم کوتاه و بلند(نامتقارن) واسه اینه که سیم یکی از گوشی ها رو از پشت گردن رد کنید. اینجوری دیگه استفاده از هدفون دست و پا گیر نیست.
    متاسفانه بعضی دوستان ریویو هاشون رو با یه مقدار بی دقتی مینویسن...

6. 4 کاربر از viul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید به بچه های انجمن.
    یه ایرفون میخوان حول حوش 100 تومن.
    جزئیات صدا خیلی واسم مهمه بعد بیس.
    کریتیو ep - 830 چطوره؟
    این مدل پاناسونیک که قابلیت حذف نویز فعال داره.
    Panasonic RP-HC31 Headphon
    یکی دو مدل کریتیو هم هست که انگار جدیده یا من تازه دیدم:
    Creative HS-660I2

Creative MA330

Creative HITZ MA350

اگه مدلی دیگه خوتون میشناسید که شرایطی که گفتم داشته باشه. ممنون میشم بهترینشو معرفی کنید.
    مچکرم
    دوستان لطفا منو هم راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    نظرتون در مورد این هدفون چیه ؟کیفیت و باسش چطوره ؟بلندی صدا هم معمولی باشه کافیه
    کامل روی گوش قرار میگیره ؟اطرافیان وقتی اهنگ گوش بدی صداشو میشنون ؟گوش رو گرم میکنه ؟

Energy Sistem Energy DJ 310

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام خدمت دوستان. من یه هدفون میخوام بخرم تا سقف قیمت 30 تومن.بهترین مدلی که پیشنهاد میکنید چی هست؟ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام
    با توجه به 50 تومنی که خودتون گفتین اینها رو پیشنهاد دادم ولی اگر میتونید هزینه بیشتری بکنید مسلما مدل های بهتری رو میتونید انتخاب کنید مثل همین 8000 یا 9000 یا اگر میتونید تا 150 تومن افزایش بدین یکی از گزینه ها میتونه k321 باشه
    سلام دوست عزیز ممنون که جواب میدید و وقت میگذارید سپاسگزارم
    دوست عزیز من این هدفون رو 42 هزار تومن خریدم و یه خورده انگار سیم این هدفون خوب نیست و خیلی ظریفه یعنی مثل هدفون گوشیم نیست!! ولی به هر حال هدفون خوبی هست
    فقط من نمیدونم این چیزی که گرفتم اصلی هست یا تقلبی !! یک سال هم گارانتی داره !! حالا یه عکس میزارم ازش ببینید اصله !!؟؟؟
    راستی این مدلش SHE3590LB هست اون دو حرف آخر برای رنگش هست و میخوام بدونم همونی که گفتید خریدم دیگه ؟
    ممنون ( کیفیت عکس رو پایین اوردم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان.میخواهم هدست یا هدفون{ترجیحا هدفون}با بودجه 1 میلیون تومن بگیرم.کیفیت صداش عالی باشه. جوری که حس واقعی فیلم ها و بازی ها رو القا کنه. کاپ هاش هم با توجه به فصل گرما خیلی گرم نکنه.صدا محیط بیرون رو بگیره و برای کار های متفرقه مثل کتاب یا درس خواندن جلوی صدا رو بگیره.بی سیم یا با سیم بودن مهم نیست. برند هم مهم نیست فقط نایاب نباشه و راحت پیدا بشه.ممنون.
    خودم اینو مد نظر دارم.

Razer Kraken Forged Edition Headphone
    Last edited by fredmehdi; 09-04-2015 at 22:15.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنون که جواب میدید و وقت میگذارید سپاسگزارم
    دوست عزیز من این هدفون رو 42 هزار تومن خریدم و یه خورده انگار سیم این هدفون خوب نیست و خیلی ظریفه یعنی مثل هدفون گوشیم نیست!! ولی به هر حال هدفون خوبی هست
    فقط من نمیدونم این چیزی که گرفتم اصلی هست یا تقلبی !! یک سال هم گارانتی داره !! حالا یه عکس میزارم ازش ببینید اصله !!؟؟؟
    راستی این مدلش SHE3590LB هست اون دو حرف آخر برای رنگش هست و میخوام بدونم همونی که گفتید خریدم دیگه ؟
    ممنون ( کیفیت عکس رو پایین اوردم)

سلام کلا این مدل سیم نازکی داره البته با این وجود سیم بی کیفیتی نیست و کیفیتش قابل قبوله
    از نظر اصل بودن هم که برچسب واسل داره که الان میشه گفت بهترین شرکتی هست که فیلیپس رو وارد میکنه چون شکوفا دیگه وارد نکرده و دیتا هم تنوع و موجودی کاملی نداره و صد البته گارانتیش هم خوبه
    اینو از کجا خریدین؟

13. 3 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام کلا این مدل سیم نازکی داره البته با این وجود سیم بی کیفیتی نیست و کیفیتش قابل قبوله
    از نظر اصل بودن هم که برچسب واسل داره که الان میشه گفت بهترین شرکتی هست که فیلیپس رو وارد میکنه چون شکوفا دیگه وارد نکرده و دیتا هم تنوع و موجودی کاملی نداره و صد البته گارانتیش هم خوبه
    اینو از کجا خریدین؟
    سلام بازم ممنون که جواب دادید سپاسگزارم
    گرگان

15. این کاربر از alirezajigar69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •