خود رایتل
همراه اول اینجا تعطیله رسما 400 بیشتر نمیشه رو 4g
حالا ی طرح شبانه داره 30 گیگ 30 روزه 10 تومن بگیرم سرعت اش که عالیه دانلودام رو با اون انجام بدم
خود رایتل
همراه اول اینجا تعطیله رسما 400 بیشتر نمیشه رو 4g
حالا ی طرح شبانه داره 30 گیگ 30 روزه 10 تومن بگیرم سرعت اش که عالیه دانلودام رو با اون انجام بدم
نسل 4 رایتل در اصفهان راه اندازی شد
برای اولین بار امروز 4 جی را دیدم و وصل شدم
سرعت 4 و 3 یکی هست و عملا هیچ فرقی با هم ندارند.
این تست 4 جی هست و 3 جی هم همین هست دقیقا
همانطور که بارها عرض کردم ... مشکل اینترنت ایران پهنای باند هست
5 جی هم بیاد همینه ... چون با اسم عوض کردن سرعت بالا و پایین نمیشه
![]()
Last edited by ESPSV; 25-07-2017 at 17:00.
شبکه همراه اول حد اقل در تهران کلا در اختیار رایتله، وقتی سرچ کنی ۲ تا رایتل پیدا میکنه که درواقع یکیش همراه اول.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
نرم افزار کاربردی رایتل من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. حدود دو هفته پیش با دو نفر از مسئولین فنی رایتل در اصفهان صحبت داشتم در مورد 4G کردن سایت ها. گفتند از هفتهی بعدش این کار انجام میشه و همون طور که میبینید بعضی از سایت ها در اصفهان 4G شدند. در حال حاضر ۵ ، ۶ سایت رایتل در شهر اصفهان 4G هست.
===============================
تست و مشخصات 4G رایتل، اصفهان، سپاهان شهر :
![]()
سلام
من گوشیم ایفون ۶s و یه مشکل عجیب با رایتل
نمیدونم چرا شبکه همراه اول رو وقتی بهش وصل میشم با RIGHTEL نشون میده گوشیم! همچنین سیم کارت همراه اول هم میزارم تو گوشی میزنه RIGHTEL در حالی که به شبکه همراه اول وصل شده ! کلا نمیدونم چرا گوشی رو میزنه میپوکونه!
این دو شرکت فعلا با هم دارن همکاری میکنن از شبکه های هم استفاده میکنن![]()
برگرد عقب و صفحه 559 و 560 رو بخون.
خوب من بخوام با ایفون وصل بشم به شبکه نسل سه همراه اول و از اینترنتش استفاده کنم میتونم؟
چون اینجا که من هستم رایتل انتن داره ولی سیگنال قوی نیست ولی همراه اول خوبه! با این تفاسیر میشه باز وصل شد به شبکه همراه اول؟ کلا تنظیمات خاصی هست تا بتونم اینترنت رو تو گوشیم فعال کنم در صورت اتصال به شبکه همراه اول
نــه دیگه نمیشه فقط اگر اشتباه نکنم روی شبکه 4g همچین حالتی وجود داره![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)