من که چیزی احساس نکردم امروز بدتر بود حدود 8 تا 9 یه پینگ افتصاح زد فیج حدود تا 1800 رفت تایم اوت که .............
من که چیزی احساس نکردم امروز بدتر بود حدود 8 تا 9 یه پینگ افتصاح زد فیج حدود تا 1800 رفت تایم اوت که .............
اصلا برطرف نشده پینگ نزدیک 400 شده![]()
دوستان چجوری میشه از تو سایت درخواست افزایش سرعت داد؟
برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فقط با IE ) یوزر پس اکانتتون رو بزنید وارد بشید و درخواست رو ثبت کنید بعد از تایید اعمال میشه اما یک توصیه دوستانه دارم الان وضعیت مخابرات تهران (برای اکثر مناطق) خیلی خرابه در روز فقط 2 شب تا 10 صبح سرعت درست و واقعی هست باقی مواقع مشکلات زیادی هست همونطور که اینجا میبینید!میگن برطرف کردیم ولی ما که چیزی ندیدیم ... شما فعلا دست نگه داری بهتره!
پدر سوخته ها من ie از تو ... بی بی شون دربیارم تو این موقعیتبرید اینجا (فقط با IE )
خجالتم نمیکشن
خیلی ممنون ولی راستیتش الان دو-سه ساله از مخابرات سرویس میگیرم و با همه دوشواری هاش اشنایی دارماما یک توصیه دوستانه دارم الان وضعیت مخابرات تهران (برای اکثر مناطق) خیلی خرابه در روز فقط 2 شب تا 10 صبح سرعت درست و واقعی هست باقی مواقع مشکلات زیادی هست همونطور که اینجا میبینید!میگن برطرف کردیم ولی ما که چیزی ندیدیم ... شما فعلا دست نگه داری بهتره!
ولی خب چیکار کنم جوانی هستم تشنه دانلود و متاسفانه هیچ شرکت دیگه ایی اینترنت 512 رو 20 تومن نمیده
به نظر من که دیگه امیدی به درست شدن اینترنت نیست با این وضع گرونی و تحریم !!!
سرعت با چیز پی ان تازه با هزار تا زحمت توسط مرور گر اپرا تونستم باز کنم سایتو
![]()
دقیقا از ساعت 1:40 به بعد اینترنت درست میشه نتیجه تست من با چیز پی ان
با پست قبلیم که تو بعد از ظهر گرفتم مقایسه کنید ببینید چه قدر فرق میکنه
Last edited by mr_exir; 13-02-2013 at 02:08.
کاملا درسته من روزها که اصلا اسپید تست رو نمیتونم باز کنم حتی
با VPN چرا آپلودم اینجوری شد ؟نیان بگیرنم
![]()
Last edited by isbn; 13-02-2013 at 02:40.
تو ساعت 1.30 شب یک پینگ عجیب داد
![]()
تقریبا کار میکردم همه ردیف بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)