ممنون...بیشتر از این جهت برام خوددریافت مهمه که بانک نرم و فقط برای همین دنبالشم
ممنون...بیشتر از این جهت برام خوددریافت مهمه که بانک نرم و فقط برای همین دنبالشم
خود دریافت بانک ملت و شهر و ملی و پارسیان هم تازه میزاره فک کنم.
منظورم این بود ممکنه بعضا مشکل پیدا کنن. ولی ملت کلا مطرح هست از این نظر و شهر نت بانک شهر
سلام
این حساب روز شمار 22% بانک آینده مثل روز شمارهای بانکهای دیگه دفترچه و کارت اعتباری هم داره یا نه؟ فکر کنم تو همین تاپیک بانک یکی از دوستان گفته بود کارت نداره و برای برداشت و واریز باید بری داخل بانک. شاید من اشتباه متوجه شدم یادم نیست و الان شک داشتم اومدم بپرسم. راستی روز شمار در همین نرخ 22 یا 20 درصد کدوم بانکهای مطمئن و تایید شده بانک مرکزی می دن؟
ممنون
بنظر فعلا فقط بتو بانکهای متمعن دولتی حساب باز کنیین، گول اون 2 یا 3% بیشتر نخورین. عمو چند ماه 60 تومان پولش تو ثامن العمهء 22% گیر کرده، میگن موجودی ندارن بدن!
رفتم بانک اصلا ساتنا نمیدونستن چیه یا خودشون رو کوچه علی چپ زده بودن!!!
گفتم در اینترنت خوندم . گفتن اینترنت رو فراموش کنید خیلی چیزا مینویسن
چک بین بانکی گرفتم و تمومش کردم
مملکت چرتی داریم
Last edited by shangil; 14-08-2017 at 07:23.
شاید اسمش رو نمیدونسته فیش بین بانکی که بگیرید بالاش نوشته پایا/ساتنا
من که دیروز رفتم گفتم چک بین بانکی میخام گفت نداریم![]()
واللا چی بگم
تازه شهر کوچیکی هم نیست بگم فلان و بهمان
گفت خیلی به اینترنت اهمیت ندید ساتنا خیلی وقتا زده نمیشه. خیلی هم با اطمینان گفت! بعیده به خاطر اون کارمزده باشه چون بانک شناخته شده ای هست.
راستش منم حال و حوصله بحث مثل قدیم رو ندارم گفتم خب هر کار میخوای بکن کار من رو راه بنداز.
دوستان الان بانک روزشمار با سود بالای 10% داریم ؟![]()
بپرسید اصلا 10 درصد داریم!
الان خیلی از بانکها در قالب طرح های مختلف بیش از 10 درصد میدن. البته بانکهایی که تازگیا الم کردن خودشون رو و خیلی سابقه ندارن بیشتر این سود رو میدن. مثلا مهر اقتصاد 23 درصد میده بالای 20 تومن!! هر چند فعلا مجوز بانک مرکزی رو نداره یا خیلیای دیگه. خود ملی 17 درصد میده بالای 20 تو. یا اینده 22 درصد میده.
به نظر من که خیلی جالب نیست به خاطر اینها برید سمت بانکهایی که سابقه زیادی ندارن. به هر روی بانکی که سود زیاد میده باید بدونید که مشکل نقدینگی داره .
کمتر از 20 میلیون نداریم ؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)