تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 561 از 1185 اولاول ... 614615115515575585595605615625635645655716116611061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,601 به 5,610 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان کسی تو شهرشون ادکلن آکوا دی جیو اسنزا رو دیده؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

علی جان من منظورم این بود به نظظر خودتون کدوم مناسب هست.
    مثلا اون جگوار آبی رو که خنک هست و من بد جور ازش نفرت دارم مطمئنم کس دیگیری هم نمیپسنده. تا به حال که اینطور بوده.
    سوال صرفا جهت بالاتر بردن تجربه و اشتراک گذاری نظرات دوستان هست
    ممنون

---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------

علی جان شما آنتیوس رو خنک و تلخ میدونید؟

خب من به جز موارده خاص همه ادکلنایی که دارم رو دوست دارم

.................................

آنتایوس زدم تلخ دیگهنه میشه گفت خیلی گرمه و نه خنک.شاید تمایلش به گرمی بیشتر باشه ولی اذیت

نمیکنه گرمیش.بیشتر تنده

4. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خب من به جز موارده خاص همه ادکلنایی که دارم رو دوست دارم

.................................

آنتایوس زدم تلخ دیگهنه میشه گفت خیلی گرمه و نه خنک.شاید تمایلش به گرمی بیشتر باشه ولی اذیت

نمیکنه گرمیش.بیشتر تنده
    اون جیو تا به حا به چشمت نخورده؟

6. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

بچه ها دیشب رفتم عطر جدید بخرم دیدم قیمتا بازم بالا رفته. نمی دونم این فروشگاه ما این طوری بود یا همه جا بازم گرون کردن؟ کرید تاباروم رو می گفت 310. تام فورد عود وود 100 میل رو می داد 560. کرید آونتوس 510. تق هرمس پرفیوم 75 میل 195. عطرای ریو رو هم داشت 32. در ضمن گفت اسپری های لاو کالکشن رو هم میارم با قیمت 9 تومن.

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------

8. 5 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه ها قیمت گرلن ل اینستنت رو کسی داره؟ بیژن بلک و فورد اکستریم؟

---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------

بچه ها دیشب رفتم عطر جدید بخرم دیدم قیمتا بازم بالا رفته. نمی دونم این فروشگاه ما این طوری بود یا همه جا بازم گرون کردن؟ کرید تاباروم رو می گفت 310. تام فورد عود وود 100 میل رو می داد 560. کرید آونتوس 510. تق هرمس پرفیوم 75 میل 195. عطرای ریو رو هم داشت 32. در ضمن گفت اسپری های لاو کالکشن رو هم میارم با قیمت 9 تومن.

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
    تابارم 310 یادش بخیر 140 بود ای داد بیداد

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

بروبچ من ادکلن های خنکی که دارم پخش بوش اصلا راضیم نمیکنه یکی دوتا پیشنهاد بدین با پخش بوی خفن بریم بگیریم

10. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

راستی دیشب خانم فروشنده می گفت عطر وان میلیون از تاریخ اولین اسپری فقط تا 6 ماه تاریخ مصرف داره و بعدش کیفیتشو از دست میده. کسی اطلاع داره این حرف درسته یا نه؟
    Last edited by jsaleh11; 06-04-2012 at 14:04.

12. 4 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستی دیشب خانم فروشنده می گفت عطر وان میلیون از تاریخ اولین اسپری فقط تا 6 ماه تاریخ مصرف داره و بعدش کیفیتشو از دست میده. کسی اطلاع داره این حرف درسته یا نه؟
    من کما بیش با این حرفشون موافقم
    برام تجربه شده که ادکلنی رو که 10 سال اکبند نگه داری با ادکلنی رو که استفاده کنی و بعد 10 سال بری سراغش با هم تفاوت دارند. واقعا هم رابطه این دو را با هم نمیدونم

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------

---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

بروبچ من ادکلن های خنکی که دارم پخش بوش اصلا راضیم نمیکنه یکی دوتا پیشنهاد بدین با پخش بوی خفن بریم بگیریم
    بیژن بلک رو قبل از عید 33 قیمت داشتم. 50 میل
    خنک با موندگاری خوب:
    پولو بلو
    کروس سامر
    دیزل اونلی
    چه ادکلنهای خنکی دارید که از موندگاریشون راضی نیستید؟ بگید تا ما که قصد خرید داریم دورشون رو خط بکشیم

14. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

اون جیو تا به حا به چشمت نخورده؟
    نه والا.حتی اهواز هم اومدم کلی برنامه داشتم که متاسفانه مریض شدم و اصلا نتونستم برم بگردم دنبال

ادکلن.

از دهم مه اومدم اراک هم مریضیم بدتر شده که بازار اراک هم نتونستم برم.

---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------

گرلین اینتنس موندگاریش بدک نیست .اکسترم تام فورد هم بد نیست.احساس میکنم بوشون شبیهه هم

بود.پارسال تست کردم یادم نیست.ولی اینقدر خاص نبودن که خوشم بیاد.تام فورد تام فورد رو بیشتر میپسندم.

بیژن بلک خیلی پخشه خوبی داره.

---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

من کما بیش با این حرفشون موافقم
    برام تجربه شده که ادکلنی رو که 10 سال اکبند نگه داری با ادکلنی رو که استفاده کنی و بعد 10 سال بری سراغش با هم تفاوت دارند. واقعا هم رابطه این دو را با هم نمیدونم

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------

بیژن بلک رو قبل از عید 33 قیمت داشتم. 50 میل
    خنک با موندگاری خوب:
    پولو بلو
    کروس سامر
    دیزل اونلی
    چه ادکلنهای خنکی دارید که از موندگاریشون راضی نیستید؟ بگید تا ما که قصد خرید داریم دورشون رو خط بکشیم
    پولو خیلی تقلبی داره.من تستر تقلبیش رو دیدم.اصلیش برچسبه پشتش خیلی واضح نوشته MADE IN U.S.A

ولی تقلبی تسترش هیچی از ساخت کجا بودنش نزده.بوش هم که در حده یه کپی مزخرف از اونه.

16. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه والا.حتی اهواز هم اومدم کلی برنامه داشتم که متاسفانه مریض شدم و اصلا نتونستم برم بگردم دنبال

ادکلن.

از دهم مه اومدم اراک هم مریضیم بدتر شده که بازار اراک هم نتونستم برم.

---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------

گرلین اینتنس موندگاریش بدک نیست .اکسترم تام فورد هم بد نیست.احساس میکنم بوشون شبیهه هم

بود.پارسال تست کردم یادم نیست.ولی اینقدر خاص نبودن که خوشم بیاد.تام فورد تام فورد رو بیشتر میپسندم.

بیژن بلک خیلی پخشه خوبی داره.

---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

پولو خیلی تقلبی داره.من تستر تقلبیش رو دیدم.اصلیش برچسبه پشتش خیلی واضح نوشته MADE IN U.S.A

ولی تقلبی تسترش هیچی از ساخت کجا بودنش نزده.بوش هم که در حده یه کپی مزخرف از اونه.
    آره متاسفانه تقلبیش خیلی خیلی زیاد تر از اصلش شده. من حتی تقلبیش رو 10 تومن دیدم که اصلا مو نمیزد ولی رایحه اش کمی فرق داشت و موندگاریش در حد صفر

18. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من جیو و ورساچ پورهوم گرفتم منودگاری و پخش بو کمه بولگاریم موندگاری خیلی خوبی داره اما پخش بوش زیاد نیست
    این گرلن اینتنس اصلا گیر میاد ؟علی جان شما دیدی؟

20. 2 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •