دوستان کسی تو شهرشون ادکلن آکوا دی جیو اسنزا رو دیده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی تو شهرشون ادکلن آکوا دی جیو اسنزا رو دیده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من به جز موارده خاص همه ادکلنایی که دارم رو دوست دارم
.................................
آنتایوس زدم تلخ دیگهنه میشه گفت خیلی گرمه و نه خنک.شاید تمایلش به گرمی بیشتر باشه ولی اذیت
نمیکنه گرمیش.بیشتر تنده![]()
اون جیو تا به حا به چشمت نخورده؟
بچه ها دیشب رفتم عطر جدید بخرم دیدم قیمتا بازم بالا رفته. نمی دونم این فروشگاه ما این طوری بود یا همه جا بازم گرون کردن؟ کرید تاباروم رو می گفت 310. تام فورد عود وود 100 میل رو می داد 560. کرید آونتوس 510. تق هرمس پرفیوم 75 میل 195. عطرای ریو رو هم داشت 32. در ضمن گفت اسپری های لاو کالکشن رو هم میارم با قیمت 9 تومن.
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
بچه ها قیمت گرلن ل اینستنت رو کسی داره؟ بیژن بلک و فورد اکستریم؟
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
تابارم 310یادش بخیر 140 بود ای داد بیداد
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
بروبچ من ادکلن های خنکی که دارم پخش بوش اصلا راضیم نمیکنه یکی دوتا پیشنهاد بدین با پخش بوی خفن بریم بگیریم![]()
راستی دیشب خانم فروشنده می گفت عطر وان میلیون از تاریخ اولین اسپری فقط تا 6 ماه تاریخ مصرف داره و بعدش کیفیتشو از دست میده. کسی اطلاع داره این حرف درسته یا نه؟
Last edited by jsaleh11; 06-04-2012 at 14:04.
من کما بیش با این حرفشون موافقم
برام تجربه شده که ادکلنی رو که 10 سال اکبند نگه داری با ادکلنی رو که استفاده کنی و بعد 10 سال بری سراغش با هم تفاوت دارند. واقعا هم رابطه این دو را با هم نمیدونم
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
بیژن بلک رو قبل از عید 33 قیمت داشتم. 50 میل
خنک با موندگاری خوب:
پولو بلو
کروس سامر
دیزل اونلی
چه ادکلنهای خنکی دارید که از موندگاریشون راضی نیستید؟ بگید تا ما که قصد خرید داریم دورشون رو خط بکشیم![]()
نه والا.حتی اهواز هم اومدم کلی برنامه داشتم که متاسفانه مریض شدم و اصلا نتونستم برم بگردم دنبال
ادکلن.
از دهم مه اومدم اراک هم مریضیم بدتر شده که بازار اراک هم نتونستم برم.
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
گرلین اینتنس موندگاریش بدک نیست .اکسترم تام فورد هم بد نیست.احساس میکنم بوشون شبیهه هم
بود.پارسال تست کردم یادم نیست.ولی اینقدر خاص نبودن که خوشم بیاد.تام فورد تام فورد رو بیشتر میپسندم.
بیژن بلک خیلی پخشه خوبی داره.
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
پولو خیلی تقلبی داره.من تستر تقلبیش رو دیدم.اصلیش برچسبه پشتش خیلی واضح نوشته MADE IN U.S.A
ولی تقلبی تسترش هیچی از ساخت کجا بودنش نزده.بوش هم که در حده یه کپی مزخرف از اونه.![]()
آره متاسفانه تقلبیش خیلی خیلی زیاد تر از اصلش شده. من حتی تقلبیش رو 10 تومن دیدم که اصلا مو نمیزد ولی رایحه اش کمی فرق داشت و موندگاریش در حد صفر![]()
من جیو و ورساچ پورهوم گرفتم منودگاری و پخش بو کمه بولگاریم موندگاری خیلی خوبی داره اما پخش بوش زیاد نیست
این گرلن اینتنس اصلا گیر میاد ؟علی جان شما دیدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)