نخیر درج نمیشه
نخیر درج نمیشه
مطمئن هستید؟ چون از بعضی ها شنیدم که میگن درج میشه یا مثلا یک کد که نشون دهنده معاف از رزمه توی کارت درج میشه.
تک پسری در یگان آموزشی تاثیر نداره ، اما اگر مدارکش را به موقع تحویل دهید در یگان خدمتی حتما تاثیر خواهد گذاشت.
================
در مورد مردی و نامردی در خدمت باید بگویم ، بیشتر اختلافات بین سربازان از فرماندهان شروع میشه ، اگر این کار را انجام ندهند، نمیتوانند یگان را کنترل کنند ، بیشتر فرماندهان از سیاست "تفرقه بیانداز و حکومت کن" پیروی میکنند.
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
من هم معاف از رزم بودم ،تنها کدی که برای من زده ، کد پرسنلی است که حاوی اطلاعات شماره پرونده ، یگان آموزشی و سال اعزام هست.داخل کارت به هیچ وجه درج نمیشود.
برای مثال کد پرسنلی من که در ارتش خدمت میکردم
84120212345
از سمت راست :
84 سال اعزام
12 ماه اعزام
02 یگان آموزشی
12345 شماره پرونده در ارتش.
Last edited by mojtaba_2006; 19-11-2011 at 13:17.
1.سلام دوست عزیز بله مدرک تو محل اموزش تاثیر داره من خودم نیروی زمینی ارتش خدمت کردم
اینا بعضی از پادگان ها ی اموزشی هستن که من میدونم
01 تهران ارتش نیروی زمینی فقط لیسانس به بالا میرن بهش میگن دانشگاه 01
02 تهران اموزشی فقط فوق دیپلم
03 عجب شیر زیر دیپلم دیپلم و فوقق دیپلم
الی 08 که میشه پادگان خاش که خدا نصیب هیچکس نکنه البته جز 01 هیچکدوم لیسانس اموزشی ندارن(ارتش نیروی زمینی)
شما اعزامت 10/1 هست مطمئنا بالای دیپلم هستید پس نگرانی انچنانی در مورد محل اموزش نداشته باشید البته اینا نیروی زمینی ارتش بودند
اگه لیسانس و نیروی دریایی باشی میری بندر انزلی پادگان نامجو که اونم لیسانس به بالا هست
اگه بیوفتی نیروی انتظامی میری اراک
اگه سپاه نیروی زمینی باشی میری کرمانشاه
2.ولی تو محل خدمت مدرک تاثیری نداره چون همه پادگانها از سرباز صفر تا دکتری نیاز دارن
3.من خودم تک پسر بودم (میگن شرایط دار) ولی تبریز خدمت کردم (ساکن ارومیه هستم) شرایط دار بودن به این معنا نیست که تو شهر خودت بلکه نزدیکترین پادگان به محل سکونت خدمت میکنی اینم دلیل داره فرض کن شدی نیروی دریایی و شهر شما که نیروی دریایی نداره پس .....
ببخشید یکم زیاد شد بازم اگه سوالی داشتی در خدمت هستم
سلام
من حدود دو ماه و نیمه دیگه اعزام میشم و غیبت هم ندارم .
حالا میخواستم بدونم که نمیشه مثلا با برگ سبز یا چیز دیگه رفتو گواهینامه گرفت .
چون من همین الانشم دارم رانندگی میکنم و بعلت نداشتن گواهینامه ممکنه برام مشکل پیش بیاد . ( هر چند باعث شده بعضی از این راه های مخفی رو یاد بگیرم )
با تشکر![]()
حالا این مدارک که میگی چیه ؟ من موقع ارسال دفترچه یادم نمیاد گفته باشم تک پسرم !
کاره خاصی باید انجام بدم؟
البته الان پادگان 06 پاسداران هم فوق دیپلم به بالا رو پذیرش میکنهالی 08 که میشه پادگان خاش که خدا نصیب هیچکس نکنه البته جز 01 هیچکدوم لیسانس اموزشی ندارن(ارتش نیروی زمینی)
ما 06 بودیم
ممنون از جوابت حالا اگه تک پسر بودن تاثیر خوبی می تونه داشته باشه من باید چی کار کنم ؟
و یه سوال دیگه من قبلا هم گفتم که رفتم درخواست تمدید دادم و بهم گفتن نمیشه و تمدید نکردن (هم پلیس +10 و هم نظام وظیفه ) حالا اگه برم دوباره بگم میخوام معافیت از رزم بگیرم و فرم پر کنم تمدید می کنن برام ؟
مثلا برای طی مراحل پزشکی برم و تو این مدت تمدید بشه تاریخ اعزام و بعدش اگه شد که معاف اگه نشد که دوماه تمدید می خوره
من برای معاینه پزشکی خانوم دکتره گفت کف پات که صافه می تونی اقدام کنی ولی من گفتم نه و حالا به این بهانه می تونم تمدید کنم ؟
Last edited by absa2004; 19-11-2011 at 16:46.
سلام بچه ها.خوب هستین؟امیدورم خوب و خوش و سلامت باشین همگی.
من امروز دوباره به پلیس+10 سر زدم و گفت فعلاً که تمدید نشده!چشمم کلاً آب نمیخوره این اعزام ما تمدید بشه.
راستی،من آرتروز خفیف گردن دارم و همیشه گردن درد و اینا اذیتم میکنه.این تو آموزشی برام مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟معافی هم که نداره این آرتروز لعنتی!!(من که جایی ندیدم)
خواهش می کنم
در خصوص سوال اولت مطمئن نیستم به نظرم تمدید نمیکنن میگن برو از یگان اقدام کن اگه صرفا واسه تمدید می خوای که هیچی چون چیز بدرد نخوری هست دو سه تا از هم دوره هام که معاف از رزم بودن بکارشون نیومد
واسه شرایط دار (تک پسر) بودن بعد از اینکه اعزام شدی بعد دو سه هفته خود یگان اقدام می کنه به جمع اوری مدارک واسه تک پسر بودن یه فرم میدن که تو پاکت مهر و موم شده هست میگن اینو ببر ثبت احوال شهرتون تائید کنن بعد از اینکه تائید کردن بر می گردونی به یگان همین
موفق باشی
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)