یکی از دوستان حسابگر گفت که بهش گفتن حجمت تموم شد، بیا بهت شارژ رایگان میدیم این دوره!!! اما باور نکرده بود. اما در مورد شما که دیگه شارژت تموم شده برو ببین بهت رایگان میدن یا نه ( واقعا مزخرفه که وسط دوره تغییر تعرفه بدن)
یکی از دوستان حسابگر گفت که بهش گفتن حجمت تموم شد، بیا بهت شارژ رایگان میدیم این دوره!!! اما باور نکرده بود. اما در مورد شما که دیگه شارژت تموم شده برو ببین بهت رایگان میدن یا نه ( واقعا مزخرفه که وسط دوره تغییر تعرفه بدن)
قضیه مخابرات اینه که اینقدر مشتری داره عین خیالش نیست! این بره 4 تا دیگه میاد
و اینکه یک دلیل زیاد بودن مشتریاش تبلیغات شدیدشه! قبض تلفن این دوره رو چک کنید! !!
خسارت حجم هم میدن!؟ مدرک هم دارم ارایه بدم!!!!!
400 مگ از 600 مچ دانلودم رفته که نت باز قطع شد! الان هم دیگه ادامه دانلود ندارم!!!!!!!!!!!!!
این یک نمونه از قطعی های این هفته بود
کاش حداقل بگن کی قراره درست شه:@
من بودم زنگ زدم با خوده اقای کرانی یک ساعت صحبت کردم اخر گفت هروقت حجمت تموم شد بیا بهت میدم تا اخر این دوره.............من که هنوز تموم نشده هرچند فکر میکنم فقط حرف مفته و فقط وعده سر خرمنه.
ولی شما حتما زنگ بزن با خوده اقای کرانی صحبت کن بگو چه وضعشه و شکایت میکنم ببین چی میگه شاید واقعا برات ریخت چیزی.
من شخص شما رو نگفتم دوست عزیز پس مسئله رو شخصی نبینین من کلی حرف زدم و اسمی از شما نیاوردم.
فقط یک چیز میتونم بگم اولا اینترنت هم شده مثل داستان ماشین که دولت مثل زالو نشسته روش و خون ملت رو میمکه و از اونور با عرض دولتی پورشه برای بچه های خودشون وارد میکنه.
و بعدشم اینکه ایناها کلا با اینترنت مشکل دارن و از همین حرف زدن ما اینجا گرفته تا دانلود چندتا فبلم و اهنگ تا خوندن و یاد گرفتن چیزی و فهمیدن اینکه توی دنیا چه خبره مشکل دارن و حاظرن هرکاری بکنن تا همینو هم قطع کنن، همین بحث اینترنت ملی اگه سوادش رو داشتن تا حالا راش انداخته بودن ولی چون یه سری ادم هیچی ندار بیشتر نیستن اینجوری خون مردمو توی شیشه میکنن.
سرعت دانلود شما الان چجوره؟من 30 تا میره بیشتر نمیشه
مودم خاموش روشن کردم سرعتم الان شده 150 کیلوبایت.
رفتم رویه یه ای پی خوب یا کلا سرعت خوب شده ؟
خدا کنه سرعت رو خوب کرده باشند ولی چشم اب نمیخوره.......
لود صفحه هم خوبه
![]()
Last edited by aligool21; 01-01-2013 at 03:55.
سرعت من به 40 نمیرسه گرافم رو سی ه!!!!
لعنت به شانس! ما به دریا هم برسیم، دریا خشک میشه
دوستان ، نظ ر همه شما محترمه اما یکم بی انصافیه که بعضیا به کاربر scary به صورت غیر مستقیم توهین کردن!
این اقا هم میتونست کلا اینجا نیاد! اما حداقل به فکر مردمه که این خودش خیلی ارزش داره به نظر من
تایید میشه حرف دوستمون
سرعتم باز بهتر شد
300 کیلوبایت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)