تست ساعت 6:50 صبح امروز از دو سرور مختلف باکو و لندن :
![]()
![]()
تست ساعت 6:50 صبح امروز از دو سرور مختلف باکو و لندن :
![]()
![]()
دقیقا کی این مدت رایگان تموم میشه؟
و چرا واسه من ایمیل های پارس انلاین نمیاد؟! چطور باید توی لیست ایمیل های خبرنامشون ایمیلم رو ثبت کنم؟
خواهشا جواب بدید
پس این چرخشش چرا به من نمیرسه که از اول عید تا حالا سرعتم روی 10 هست؟؟؟
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
دقیقا 13 فروردین ساعت 11:59 دقیقه شب تموم میشه.
نمیدونم چرا ایمیل های پارس انلاین واستون نمیاد. البته واسه منم که میاد. چیز خاصی نمیگن. میگن شارژتون داره تموم میشه. زودتر برای شارژ مجدد اقدام کنید.
کسی اینجا مودم dlink 2520u یا 2500uیا مودم tplink 8811 داره میخواستم ببینم این مودم ها با این شرکت سازگار هستن چون میخوام یه مودم ارزون بگیرم
با سلام.من مودم tplink 8811 دارم.ازش کاملا راضیم.مشکلی نداره.قیمتشم مناسبه.
عزیز من هر مودمی با هر شرکتی سازگاره
لازم نیس به حرفای مفت شرکتا توجه کنی![]()
سرعت الان بین 70 تا 110 بالا پاین میشه.ولی بازم خوبه خدایش اگر اینرنت سرعتش خیلی زیاد باشه مثل روز های عادی ما ایرانی ها جنبه نداریم شرکت بابا رو ورشکسته میکنیم قول میدم کسی زیر 100 گیگ نگیرهپس کمی هم حق با پارس هست اما باز به نظر من به هر نفر حجم هدیه میداد بهتر بود
این پارس آنلاین پدرسوخته ست میگید چرا؟
دقیقا اومد تعطیلی رو واسمون زهرمار کرد
این بی پدرا اگر واقعا به فکر یوزاشون بودن میومدن به همه مثلا 5 گیگ عیدی میدادن و سرعت ها رو دست نمیزدن و همه مون حالشو میبردیم ولی اینا واسه تبلیغاتشون و واسه جذب بیشتر مشتری اومدن این کارو کردن که بگن بله ببینید ما 13 روز رایگان کردیم یه حال اساسی به یوزرامون دادیم کسی هم که این تبلیغ رو ببینه جو میگیرتش و میاد سمتشون و ندونسته میفته تو چاه
آقای مسئول پارس آنلاینی که داری این مطلب رو میخونی خاک توسرت که با این دودره بازیات میخوای پول بیشتری به جیب بزنی احمق همین شمایید که باعث عقب موندگی جوونای ایرانی میشید برید بمیرید بهتره.
یک هم پیدا شد حرف ما رو بزنهاره خوب اینا همش سیاسته اگر میخوایت از پارس انلاین یک انتقام سخت بگیریم پس همه بیاید پست بدیت تا بگم چکار کنیم تا یکم ادب بشن
.تو روز ها عادی سرعت 200 تا میدن شارژ تموم کنیم هر گیگ شارژ 6 هزار تومن بزنن بدن و شبانه هم سرعت رو کم کنن تا ملت دانلود مکنن
.ای خاک تو سر این پارس انلاین با این سیاست کثیفش البته تو همچین کشوری همچین چیزی زیاد جای گله نداره وقتی قیمت اینترنت 60 مگ رو از من میگیرن دایال اپ هم بهم نمیدن پس چه میشه کرد تازه قراره گرون تر هم بشه
![]()
خدا خیرشون بده ما که تا حالا سرعتمون خوب بوده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)