تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 561 از 2199 اولاول ... 6146151155155755855956056156256356456557161166110611561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,601 به 5,610 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

موضوع به نظره من کیفیت نیست الان مسئله اینه که من وقتی مشترک مبین نت شدم با اون قیمت ها(نامحدود ا مگ 80 هزارتومن) حاضر شدم که مشترک بشم و 220 هزارتومن مودم بخرم ،حالا که مودمو فروختن به ما ، ما هم ای دی اس ال رو پس دادیم حالا هر 3 ماه قیمت ها رو بالا می برن،من اگه می خواستم واسه 40 گیگ ، 80 هزارتومن بدم که از اول می رفتم یه شرکت دیگه خوب ،دزدی هاش یکی 2 تا نیست
    من خودم فرم شکایت رو پر کردم آدرسش رو می زارم ،شما هم پر کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از sepehr.se بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه چیز خیلی عجیب!
    الان face book با https باز میشه!! (اما سرعت https که پایینه)
    مگه قرار بود باز نشه؟ یکی از دلایلی که سرعت https رو کم و بی کیفیت کردن همینه.

---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------

صفحه ی قبل یه نفر گفتش، بعضی جاها که خلوت تر هست،پهنای باند بیشتری موجود هست سرعت بالاست و من باهاشون موافقم.
    به هیچ وجه سرعت 1 کیلوبایت هم بیشتر از سرویس خریداری شده نمیشه.

4. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این خبر هم درمورد https

گروه شرکت‌های شاتل توضیح داد: تغییرات و مشکلات ایجاد شده [در دسترسی به شبکه‌ی اینترنت]مربوط به زیرساخت شبکه‌ی اینترنت کشور بوده و به کلی خارج از کنترل شاتل و دیگر شرکت‌های سرویس دهنده‌ی خدمات اینترنت است.

به گزارش گروه دریافت خبر سیتنا، در پی بروز اختلالات اخیر در دسترسی به اینترنت، امور مشترکین گروه شرکت‌های "شاتل" در ایمیلی به مشتریانش، توضیحاتی پیرامون این اختلالات ارائه کرده است، که در ادامه آمده است:

مشترک گرامی؛ علاقه مندیم به اطلاع برسانیم که متاسفانه بررسی های انجام شده توسط کارشناسان فنی شاتل طی روزهای اخیر، نشان از آن دارد که استفاده از برخی سرویس های اینترنت دچار محدودیت هایی شده یا در برخی از ساعات شبانه روز با اختلالاتی همراه گردیده است.

بر این اساس، کاربران در استفاده از پروتکل ها یا سرویس هایی همچون صفحات https ، VPN و ... با مشکلات گاه بسیار جدی رو به رو هستند. به عنوان مثال صفحات مربوط به ایمیل یاهو، جی میل و ... ممکن است با تاخیر قابل توجه باز شود و یا با سرعت بسیار محدود در اختیار کاربران قرار گیرد.
    کارشناسان فنی شاتل با نمونه‌گیری‌های متعدد در Zoneهای متفاوت شبکه این موضوع را بررسی کرده‌اند و نمودار چند نمونه از این بررسی‌ها که تاخیرها در باز شدن این گونه صفحات را نشان می‌دهد در زیر آورده شده است.
    نمودارهای زیر زمان باز شدن صفحات را به ثانیه در ساعات مختلف نشان می‌دهد. هرچند این موضوع دایمی نیست و در ساعات مختلف شبانه روز و حتی برای کاربران مختلف متفاوت است، اما اختلال و محدودیت همچنان وجود دارد. به عنوان مثال، حتی ممکن است زمانی که یک کاربر برای باز کردن صفحه ی https خاصی با مشکل جدی رو به رو باشد، کاربر دیگری اصلا چنین مشکلی را تجربه نکند:

نمودار شماره 1: متوسط زمان باز شدن صفحه اول گوگل از طریق پروتکل HTTPS. با وجود کم حجم بودن این صفحه، متوسط زمان Load شدن این صفحه بالا است و در طول روز بسیار متغیر است.

نمودار شماره 2: متوسط زمان باز شدن صفحه اول گوگل از طریق پروتکل HTTP و به طور عادی. همان گونه که مشاهده می شود در بازه زمانی مشابه، مدت زمان باز شدن این صفحه در مقایسه با حالت HTTPS، بسیار کم است و در طول شبانه روز نیز از یک روند تقریبا ثابت برخوردار بوده است.

نمودار شماره 3: متوسط زمان باز شدن صفحه اول kernel.org از طریق پروتکل HTTPS. با وجود کم حجم بودن این صفحه، متوسط زمان Load شدن این صفحه بالا است و در طول روز بسیار متغیر است.

نمودار شماره 4: متوسط زمان باز شدن صفحه اول yahoo از طریق پروتکل HTTP و به طور عادی. همان گونه که مشاهده می شود در بازه زمانی مشابه، مدت زمان باز شدن این صفحه بسیار کم است و در طول شبانه روز نیز از یک روند تقریبا ثابت برخوردار بوده است.

به هر روی، این تغییرات و مشکلات ایجاد شده مربوط به زیرساخت شبکه اینترنت کشور بوده و به کلی خارج از کنترل شاتل و دیگر شرکت های سرویس دهنده‌ی خدمات اینترنت است. با این همه، کارشناسان فنی ما در حال پی گیری، کسب اطلاعات بیشتر و برطرف ساختن آنها با سازمان‌های مربوطه هستند. اما متاسفانه زمان دقیقی برای برطرف ساختن این مشکلات وجود ندارد و شرکت شاتل و دیگر شرکت‌های سرویس‌دهنده‌ی خدمات اینترنت نیز کاری جز پی گیری برای حل آنها نمی توانند انجام دهند.

از توجه شما سپاسگزاریم.
    امور مشترکین - گروه شرکت های شاتل
    Last edited by adcomputer; 08-01-2012 at 16:21.

6. 5 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا یه فکری کنید برای اعتراض به این قیمت ها>>>>؟
    والا من تو صفحات قبل پیشنهاداتی دادم و از بقیه ام خواستم پیشنهاد بدن اما...
    متاسفانه ماها عادت کردیم فقط قر بزنیم و الکی گیربدیم درصورتی که هیچکس حاضر نیس به صورت عملی حداقل پیشنهادی واس رسوندن اعتراضمون به گوش شرکت بکنه

8. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض

سلام من وقتی دانلود شبانه رایگان انجام میدم صبح میبینم مقداری از ترافیکم کم شده، حواسم هم بوده که نره توی ساعت پولی
    علت چیه؟

داره خودمونی میشه SoluS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام من وقتی دانلود شبانه رایگان انجام میدم صبح میبینم مقداری از ترافیکم کم شده، حواسم هم بوده که نره توی ساعت پولی
    علت چیه؟
    احتمالا ساعت کامپیوتر شما با ساعت سرور مبین نت یکی نیست.

برای منم هینطوری هستش ولی هنوز نمی دونم از کجا باید ساعت تنظیم کنم که با ساعت اونا یکی باشه. من ساعتم رو با 119 تنظیم کردم ولی فایده نداشته.

11. این کاربر از SoluS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

علت چیه؟
    احتمالا ساعت کامپیوتر شما با ساعت سرور مبین نت یکی نیست.

برای منم هینطوری هستش ولی هنوز نمی دونم از کجا باید ساعت تنظیم کنم که با ساعت اونا یکی باشه. من ساعتم رو با 119 تنظیم کردم ولی فایده نداشته.

چند صفحه قبل دوستان گفتند ساعت مبین نت 10 دقیقه عقبتر از ساعت واقعیه یعنی 2:10 شما برابر با 2:00 مبین نته یعنی اگه شما از ساعت 2:00 تا 2:10 دانلود کنید دانلودتون حساب میشه.
    برای اینکه ساعت pc رو هم تنظیم کنید کافیه برید تو تنظیمات ساعت و با اینترنت سینک کنید.همین!
    دقیق ترین ساعت هم همینه.

13. 2 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

علت چیه؟
    ساعت مبین نت 10 دقیقه از ساعت رسمی کشور عقب تره یعنی بر اساس ساعت رسمی 2:10 تا8:10 رایگانه با خاموش روشن کردن مودم و مشاهده زمان خاموش شدن مودم متوجه این امر می شین

15. 2 کاربر از aliy2324 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

یه چیزی میگیا !!! مگه چیزی به اسم "تصادفی" هم میتونه باشه ؟ :|
    همه چی پکیج بندی و برنامه ریزی شدست !! یه جوری میگی اینکار مبین نت رو از ته ببخشیدا فاضلاب کشیدن بالا !
    بابا مبین نت یکی یا شاید تنها اپراطور سراسری اینترنتی هست که اومده این همه شهر رو به هم شبکه کرده و اینترنت راه اندازی کرده ! بعد شما میای میگی تصادفی ؟؟ این آخه حرفه شما میزنی ؟
    مبین نت قولی هست بین Provider های اینترنتی در ایران !!!
    شما شرکتی سراغ دارید که این همه شهر را پوشش بده ؟؟
    یه جوری در مورد این شرکت صحبت میکنید که اینگار مبین نت فقط به 5-6نفر سرویس میده !
    اولا بخاطر لحن برخوردت برات متاسفم.دوما نون خور مببین نت هستی یا جزو کارمندان نور چشمی هستی که اینجوری ازش تعریف می کنی؟اینقدر به مرگ عادت کردیم که به تب راضی هستیم.
    من واقعیت رو میگم.گاهی دوستان می گفتند مبین نت کلا بدرد نمی خوره من همیشه با تست میومدم و با کیفیت سرویس خودم تایید می کردم که نباید با یک نظر کلی نظر داد.اینجا حمایت کردم...در مورد طرحهای زمستان هم گفتم که مخالف اینم که قیمتها سالی چندبار افزایش پیدا کنه.یعنی نه مبین نت رو می کوبم و نه سنگش رو به سینه می زنم.
    ولی برام خیلی تعجب آوره که اگه ربطی به مبین نت نداری چرا اینجوری بهت برخورده!سرویس 128 داری با کیفیت یک مگابیت خب بیا بگو طرحت چی بوده،کی گرفتی،خودت فکر میکنی چرا برای دو نفر فقط اینجوری بوده و برای بقیه نه...اصلا سرویس 2 مگ برات ببندند ما که بخیل نیستیم.
    وقتی یک نفر میاد اون تست رو می بینه باید براش شفاف سازی بشه که اینها استثنا بوده.طرف نره به هوای سرعت یگ مگ سرویس 128 بگیره.تصور اینکه خود شرکت بیاد چنین سرویسی بده بعیده.

17. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedsaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    PERSIQUE

پيش فرض

با سلام به همه عزیزان .
    این قیمت های جدید مبین نت شورشو دروارده هم رقته بالا جالب تر طرح نامحدود گذاشته با ضریب 1 به 10 اخه یعنی چی ؟ این که سرعتو در حد دیال اپ میکنه و مفت نمی ارزه . من که 512 با 5 گیگ داشتم راضی بودم ولی الان شده
    4 گیگ با 18 تومان اخه بخ جای اینکه قیمت ها رو بیارن پایین میبرن بالا !!! البته اینم یه سیاست دیگه ای است که توی طرح های عید قیمت ها همون مثل قبل برمی گردند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •