من 2 تا کتاب دارم ، هم علوی و هم قلم چی. برای آزمون ها میشنم کل تست های کتاب قلم چی رو میزنم و بعد برای دوره میرم سراغ کتاب علوی خودمون
تقریبا همون روشی که دوستمون گفت
من 2 تا کتاب دارم ، هم علوی و هم قلم چی. برای آزمون ها میشنم کل تست های کتاب قلم چی رو میزنم و بعد برای دوره میرم سراغ کتاب علوی خودمون
تقریبا همون روشی که دوستمون گفت
از تستای تالیفیه علوی راضی هستی؟
من پارسال اصلا اونارو نمیخوندم به نظرم یا خیلی سخته یا خیلی اسون
سلام دوستان من سال دوم دبیرستانم.شاید بگین هنوز زوده در مورد کنکور صحبت کنم ولی من معدل سال اولم 20 شد و امسال هم بر حسب علاقه رشته ی تجربی رو انتخاب کردم و میخوام صد در صد پزشکی بیارم ولی یه مشکلی دارم اینکه من ریاضی تو مدرسه 20 شدم ولی تستی ضعیفم و همونطور که میدونید کتاب امسال ریاضی 2 تغییر کرده شما چه منبعی رو پیشنهاد میکنید؟کلا باید چکار کنم؟
بعدش میخواستم بدونم رتبه های برتر کنکور تجربی زیست رو چطور میخونن؟!
مگه قلم چی هم مثل گزینه 2 جزوه میده؟
این تستهای آموزشی و تمرین قضیه اش چیه من تو کتابای اندیشه سازان از این تستها دیدم همونه یا خود قلم چی جزوه مید]؟؟؟
یخورده دقت میخواد همین ، ولی خوب تالیفی ها سخت ترن.
اخه اصلا تستاش به درد بخور نیست نمیدونم والا
نمیدونم والا چی بگم ، آخه چه درسی رو میگی ؟ دیفرانسیلشو بگی ، یک استاد دارن به نام قاضی ، سوالایی که طرح میکنه تو پاسخ نامه نصفه صفحه جواب هست (البته تو آزمون دوره ای هاش)
در این مورد موافقم
راستی ولنتاین کنکوری همه هم مبارک
Last edited by BioHazard; 14-02-2010 at 21:54.
آقا کسی جواب ما رو نمیده!!!
کتاب تغییر کرده مهم نیستش شما تستای ریاضی پایه رو بزن کافیه فک کنم آبیه قلم هم کافی باشه تستاش واسه دوم
درس خوندن هم یه پایه اساس داره اون رو رعایت کنی کافیه معمولا هم روش های شکست یکی هستن نه روش های موفقیت
تست زیاد بزنی مشکلت حل میشه . نیازی به کتاب آموزشی نداری . کتاب تست خوب بگیر.
یه کتاب کار میده که من استفاده نمیکنم .منم همین کتابای اندیشه سازان رو استفاده میکنم ولی الان اغلب کتابی تست فرمش همینه (یعنی آموزشی و تمرین) مثلا کتاب فیزیک 1 (آینه و عدسی) انتشارات انرژی اتمی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)