با عرض سلام به هم فرومی های گل و عزیزم
بنده قصد خرید تلویزیون 32 یا 37 اینچ دارم بیشتر چیزهایی هم که نگاه میکنم SD هستند با این اوصاف بهترین تلویزیون های 32 اینچی و بهترینهای 37 اینچی کدامند؟(لطفا به ترتیب کیفیت تصویر برام مرتب کنید)![]()
با عرض سلام به هم فرومی های گل و عزیزم
بنده قصد خرید تلویزیون 32 یا 37 اینچ دارم بیشتر چیزهایی هم که نگاه میکنم SD هستند با این اوصاف بهترین تلویزیون های 32 اینچی و بهترینهای 37 اینچی کدامند؟(لطفا به ترتیب کیفیت تصویر برام مرتب کنید)![]()
اگه بودجه تون رو ذکر کنید دوستان بهتر میتونن کمکت کنن،lcdیاledبودن واستون مهمه یا نه؟![]()
LED یا LCD بودن برام مهم نیست کیفیت در تصاویر SD برام مهم است..میخوام اول بدونم بهترین 37 و بهترین 32 اینچ چقدر بودجه لازم داره بعد واسه میزان هزینه تصمیم بگیرم.
با تشکر![]()
نه منم باسه خونه می خوام دنبال سینمای خانواده هم بیدم
پس مشکل صداش برام اهمیتی نداره پس کلا چیز خوبی بید و کم و کسری نداره
فقط یک چیزی تو رج قیمت همین و با این کیفیت و خوبی full led پیدا نمی شه
فکر کنم گرونتر از این ها بشه چه جوری بید وضعیتش ؟؟؟
نظرتتون در مورد c695 و c6960 سامسونگ چیه؟
پیشنهادات و نظراتتون رو لطفا سریع بهم بدین.
سلام به همه دوستان
من 6960 سامسونگ دارم. میخواستم بدونم این اینترنت تی وی به چه دردی میخوره؟ آخه دیشب وصلش کردم به اینترنت، غیر از 4 تا برنامه بی خود که اونم اخبار و یا بازی های چرت بود چیزی نداشت و نه می شد وبگردی کنی و نه فیس بوک و توییتر داشت. هیچی
اگه چیزی هست که من نمی دونم راهنمایی کنید
پ.ن
این سامسونگ medi2.0 چی اضافه می کنه؟ به مدل تی وی من میخوره؟
Last edited by mhroozbeh; 10-07-2011 at 14:12.
لطفا مرا هم راهنمایی کنید متشکرم
یه شارپ هست le700mکه این امکانات رو نداره ولی ال جی full ledداره که فکر کنم قیمتش یکم گرونتر بید ولی یکی از بهترین هاست البته اگه تو بازار گیر بیاد.
یکی از بهترین گزینه ها هستند البته 6960به نسبت 32های موجود قیمت نسبتا بالاتری داره
ممنون که منو خجالت زده کردین و جواب دادین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)