6 سال دیگه هم 1 مگ نامحدود میدن ماهی 30 تومن... میگیم یادتونه 6 سال پیش این شاتل خاک بر سر
512 با محدودیت 2.5 گیگ میداد ؟؟
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
6 سال دیگه هم 1 مگ نامحدود میدن ماهی 30 تومن... میگیم یادتونه 6 سال پیش این شاتل خاک بر سر
512 با محدودیت 2.5 گیگ میداد ؟؟
![]()
والا من الان تو لینوکسم ؛ لینوکس هم جک و جونور توش خلی کمه اصلا میشه گفت نداره البته الان سرعتم خیلی بهتر شده اومده رو 13 14 آخه امروز یه ایمیل داده بودم گفتم میخوام خطم و جم کنم شاید اثر اونه...
فعلا اینجوریه تا ببینیم چی میشه
دیدی الکی به شاتل بیچاره فحش میدی ؟؟؟ اشکال از خودته برادر ... یا ویروس داری یا فایروالی چیزی رو سیستمت فعاله![]()
بابا خاطرخواه های شاتل رو ... !
ایول !
512 Eco با چند دانلود میکنه ؟!
سلام عزیزان من از شاتل eco 256 با محدودیت 2.5 و شبانه از ساعت 1 تا 7 دانلود رایگان دارم
و سرعت هم از 33 پایین نمی آید به نظر من شاتل بهترین isp تو ایرانه البته این نظر شخصی و تجربه چندین ساله بنده هست که تقریبا از همه isp ها استفاده کردم ولی شاتل حرف نداره چه تو سرعت و چه تو پشتیبانی !!!
شاتل تو کارش فریب نیست و سرعت ها واقعی هست
شاتل با eco 512 با سرعت بین 60 تا 65 دانلود داره دوستانی که این سرعت رو ندارن از ویندوز و سیستم شون هست یه برنامه معرفی می کنم اینو بزنید بعد خودش تعمیر می کنه بعد می بینید که چقدر (مثلا 255 تا) ارور داره ویندوزتون و خودش تعمیر می کنه رجیستری هست
RegistryBooster
چی فکر کردی!اینجا برعکس پی تی هست
اگه مرکزت شلوغ نباشه 64حدود ثابت ولی اگه باشه نوسان داره!
خوبه !
تابستون میگیرم .
شما 128 داری ؟
512 با نامه از شرکت میگیرن بچه ها ؟
بنده eco 256 دارم خیلی هم راضیم و سرعت واقعی هست
سرعت دانلود از 33k کمتر نمیشه
با محدودیت 2.5 گیگ و شبانه هم رایگان
100 مگابایت رو می تونم تو فوقش تو 35 دقیقه دانلود کنم که شبا هم این کار رو می کنم
من تا دیشب 512 داشم دیگه خسته شدم از دانلود و دانلودام دیگه کم شده اومدم 128
اره با نامه از دانشگاه یا شرکت!
یک فرم را باید ببری مهر و امضا و.. کنن شرکت یا دانشگاه تایپش کنه!
(e.m)![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)