تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 561 از 577 اولاول ... 61461511551557558559560561562563564565571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,601 به 5,610 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظر من که لین.کس از همه سیستم عامل ها سرتره درسته شاید تو بخش نرم افزار های تخصصی مقداری نسبت به ویندوز ضعف داشته باشه اما در بقیه موارد به مراتب از ویندوز بالاتره من خودم در ویندوز واسه لپ تاپم 5 گیگ درایور دانلود میکردم اما تو لینوکس نیاز به هیچی نیست حتی پرینترهارو بدون نصب سی دیشون میشناسه امنیتش سرعتش آپدیتش همه از لینوکس بهتره و آزادی عمل زیادی داره من ازش خیلی راضیم و دیگه به ویندوز بر نمیگردم
    متاسفانه نمیشه به طور کامل از ویندوز جدا شد
    ورودتون رو هم تبریک میگم امید وارم اوقات خوبی داشته باشید یه چیز دیگه اقا لینوکسون تا ۱۰۰ سال دیگه مثل بنز کار میکنه ولی این ویندوزتون رو ۱۰۰۰ بار عوض میکنید اخ نمیگه امروز لینوکس به دادم رسید ویندوزم خراب بود

2. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shengo_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

متاسفانه نمیشه به طور کامل از ویندوز جدا شد
    ورودتون رو هم تبریک میگم امید وارم اوقات خوبی داشته باشید یه چیز دیگه اقا لینوکسون تا ۱۰۰ سال دیگه مثل بنز کار میکنه ولی این ویندوزتون رو ۱۰۰۰ بار عوض میکنید اخ نمیگه امروز لینوکس به دادم رسید ویندوزم خراب بود
    خیلی ممنون از لطفتون
    حق با شماس من لپ تاپمو که خریدم روش ویندوز اورجینال بود اما بعد چند ماه خیلی کند شده بود منم ویندوز جدید ویندوز خیلی مشکل داره به نظر من میشه ۱۰۰ درصد از ویندوز جدا شد فقط کافیه به محیط جدید عادت چون واسه همه نرم افزارهای ویندوز مشابه لینوکس نیز هست دوست من الان دو سال بطور کامل از لینوکس استفاده میکنه و کلا از ویندوز جدا شده هرچند این درسای دانشگاه مشکل ساز میشن مثلا من امروز درس آزمایشگاه پایگاه داده استادش میگفت از sql server استفاده میکنه ما همه میگفتیم my sql بگه اما گوش نمیدن اینا اگه نباشه ما راحت از ویندوز جدا میشیم هرچند به جای نصب ویندوز رو virual box نصبش میکنیم ولی در کل تجربه کاری که با لینوکس دارم اصلا با ویندوز قابل مقایسه نیست

4. 2 کاربر از shengo_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

مشکل زیر نویس فارسی متاسفانه به خاطر اینه که مترجم های ایرانی استاندارد مشخصی ندارن.
    دیگه سال 2015 هست هنوز از UTF-8 استفاده نمیکنن
    کسی هم حوصله نداره برای پلیر ها پچ بده که انکودینگ زیر نویس فارسی رو خود به خود شناسایی کنه
    برای حل این مشکل من در mplayer از کلید V استفاده می کنم. زیر نویسو خاموش میکنی عین ادم فیلم میبینی
    --

گنو/لینوکس هم یه سری نرم افزار های تخصصی داره که با این که روی ویندوز پورت شدن ولی به خوبی خود گنو/لینوکس کار نمی کنن. مثلا همین mplayer توی ویندوز خیلی مشکلات داره و تنها جایگزین درست حسابی توی ویندوز براش MPC HC هست
    من شحصا تحمل ویندوز رو دیگه ندارم٬ یکی دو سالی هست که دیگه از ویندوز استفاده نمی کنم

۹۹ درصد مشکلاتی هم مردم با گنو/لینوکس دارن به خاطر ناتوانی خودشون هست.

6. 4 کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

البته یه راه حل میانبر برای زیر نویس فارسی هست و اون وب سایت زیر هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بنده به شخصه که خیلی دعاش میکنم
    چون بعضی زیرنویس ها حتی با تغیر ینویکد هم بازم درست نشون نمیده

8. 3 کاربر از vahid78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

این مشکل واسه منم هست اما وقتی Defult encrording روی (Arabic(windows-1256 گذاشتم مشکل حل شد
    بعله حل میشه ولی نه برای همه ظاهرا
    شما از چه پلایری استفاده میکنید؟
    راستی کسی مشکل منو با vlc نداره درباره باگش که صفحه درست لود نمیشه بعد پیغام کرش میاد؟
    اگه مشکل vlc رو بتونم حل کنم خیلی خیلی عااالی میشه

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
    Last edited by ArashMiniStar; 15-02-2015 at 23:44.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

راستی دوستان من ویندوزم امشب کلا داغون شد درستم نمیشه با win restore اینا
    من فقط با ویندوز دو تا کار میکردم یکی بازی یکی دیگه که در لینوکس بلد نبودم اینکه نرم افزار auto power and shut down داشتم خودش روشن میکرد کامپیوترو سر ساعت، نرم افزار idm میومد فایل هارو تک تک دانلود میکرد و راس ساعت لپ تاپ خاموش میشد
    جایگزینی برای این موارد تو لینوکس هست؟ میشه راهنمایی بفرمایید؟
    خیلی ممنون

پروفشنال shengo_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

راستی دوستان من ویندوزم امشب کلا داغون شد درستم نمیشه با win restore اینا
    من فقط با ویندوز دو تا کار میکردم یکی بازی یکی دیگه که در لینوکس بلد نبودم اینکه نرم افزار auto power and shut down داشتم خودش روشن میکرد کامپیوترو سر ساعت، نرم افزار idm میومد فایل هارو تک تک دانلود میکرد و راس ساعت لپ تاپ خاموش میشد
    جایگزینی برای این موارد تو لینوکس هست؟ میشه راهنمایی بفرمایید؟
    خیلی ممنون

منم از VLC استفاده میکنم تاحالا هم هیچ مشکلی نداشته باش عادت گرفتم الان از km pkayer تو ویندوز هم بیشتر دوسش دارم
    این برنامه که سر ساعت روشن بشه راحت با رفتن به حالت بوت سیستمتون میشه این کارو کرد بدون هیچ نرم افزاری ساعت و تاریخ رو تنظیم میکنید تا سر ساعت روشن بشه بعد میتونید از نرم افزارهای دانلود منیجیر استفاده کنید نرم افزار XDM رو پیشنهاد میکنم که تجربه کاری با اون درست مشابه با Internet Download maneger تو ویندوز است در مورد بازی هم لینوکس بازی های جالبی داره بازی 0ad بازی استراتزیکی و جذابیه همچنین میشه بازی های ویندوز رو با نرم افزار win تو لینوکس اجرا کنید

12. 3 کاربر از shengo_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

منم از VLC استفاده میکنم تاحالا هم هیچ مشکلی نداشته باش عادت گرفتم الان از km pkayer تو ویندوز هم بیشتر دوسش دارم
    این برنامه که سر ساعت روشن بشه راحت با رفتن به حالت بوت سیستمتون میشه این کارو کرد بدون هیچ نرم افزاری ساعت و تاریخ رو تنظیم میکنید تا سر ساعت روشن بشه بعد میتونید از نرم افزارهای دانلود منیجیر استفاده کنید نرم افزار XDM رو پیشنهاد میکنم که تجربه کاری با اون درست مشابه با Internet Download maneger تو ویندوز است در مورد بازی هم لینوکس بازی های جالبی داره بازی 0ad بازی استراتزیکی و جذابیه همچنین میشه بازی های ویندوز رو با نرم افزار win تو لینوکس اجرا کنید
    مرسی ولی متاسفانه لپ تاپ من همچین گزینه ای در بایوسش نداره
    برای xdm هم دارمش و چک میکنم

14. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdibozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان سلام اول میخواستم بدونم فایلهای نصبی برنامه ها کجا تو کدوم پوشه میره نصب میشه دوم من از اولی که اوبنتو نصب کردم اپدیت کردم خود اوبنو و درایور گرافیگ ولی کلی برنامه با ubuntu software میخوام بدونم میشه فایلهای اجرایی این برنامه ها رو پیدا کرد جایی کپی کنم که دفعه بعد دیگه لازم نباشه دانلود کنم (تو عمرم تا حالا روزانه اینهمه برای یک سیستم عامل اپدیت و درایور نگرفته بودم بیچاره شدم حجم به فنا رفت ولی خوب وقتی تازه میای لینوکس تا راه بیوفته ادم کار داره ولی ویندوز یک چیز دیگه هست

16. 2 کاربر از mahdibozorg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

توی داریکتوری:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 2 کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •