دوستان کسی میدونه چطور میشه با برنامه هایی مثل voice recorder که بعد از ضبط ل از wifi برای انتقال فایل به pc استفاده میکنن و
کار کرد؟گیرم سر همون بخش انتقال فایلشه...
ممنون میشم راهنماییم کنین...
دوستان کسی میدونه چطور میشه با برنامه هایی مثل voice recorder که بعد از ضبط ل از wifi برای انتقال فایل به pc استفاده میکنن و
کار کرد؟گیرم سر همون بخش انتقال فایلشه...
ممنون میشم راهنماییم کنین...
سلام به همه دوستان
من امروز با آیپاد یکی از همکارانم داشتم کار میکردم و متاسفانه تا حد زیادی از خریدش منصرف شدم. با cowon D2 که مقایسه کردم هر چی تنظیمات رو دستکاری کردم بازم D2 در ایجاد صدای تفکیک شده و مید رنج شفاف سرتر بود . در ضبط صدا هم که آیپاد منو مایوس کرد
با اینکه ظاهر و صفحه نمایش ممتازی داره اما توی صدا منو راضی نکرد . پلیر فعلیم یعنی d2 تاچش بعد از 5 سال خراب شده .
حالا سوالم از دوستان این هست که من اگر آیپاد را با آمپلی فایر بگیرم و یک هدفون 100 تومانی هم هزینه کنم و یک رکوردر سونی هم برای ضبط صدا بگیرم آیا عاقلانه هست حدود 600 هزینه کنم یا برم همون کوون رو بگیرم ؟ راستش میخوام پلیری بگیرم که سیستم عامل توپی داشته باشه که بتونم برنامه و بازی روش بریزم لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
دوستان آیپاد من بعد از مدتی کار کردن با برنامه های تقریبا سنگینش بالاش داغ میکنه ؟ طبیعیه ؟
سلام...سلام به همه دوستان
من امروز با آیپاد یکی از همکارانم داشتم کار میکردم و متاسفانه تا حد زیادی از خریدش منصرف شدم. با cowon D2 که مقایسه کردم هر چی تنظیمات رو دستکاری کردم بازم D2 در ایجاد صدای تفکیک شده و مید رنج شفاف سرتر بود . در ضبط صدا هم که آیپاد منو مایوس کرد
با اینکه ظاهر و صفحه نمایش ممتازی داره اما توی صدا منو راضی نکرد . پلیر فعلیم یعنی d2 تاچش بعد از 5 سال خراب شده .
حالا سوالم از دوستان این هست که من اگر آیپاد را با آمپلی فایر بگیرم و یک هدفون 100 تومانی هم هزینه کنم و یک رکوردر سونی هم برای ضبط صدا بگیرم آیا عاقلانه هست حدود 600 هزینه کنم یا برم همون کوون رو بگیرم ؟ راستش میخوام پلیری بگیرم که سیستم عامل توپی داشته باشه که بتونم برنامه و بازی روش بریزم لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
راستش من زیاد با پلیر ها کار نکردم،اما میدونم از لحاظ صدا آیپادتاچ جزو فوق العاده ها نیست،چون بیشتر جنبه ی سرگرمی مورد نظر بوده تا صدا.
وسایل جانبی هم میتونه خیلی به بهتر شدنش کمک کنه،اما 600 تومن عاقلانه هست یا نه،نمیدونم واقعا ...
اینو مطمئنم هیچ پلیری سیستم عاملش به گردپای آیپاد تاچ نمیرسه.شما با خریدن آیپادتاچ بهترین سیستم عامل حال حاضر دنیا رو داری ...
آره،طبیعیه ...دوستان آیپاد من بعد از مدتی کار کردن با برنامه های تقریبا سنگینش بالاش داغ میکنه ؟ طبیعیه ؟
Last edited by ahmad72; 07-08-2011 at 02:48.
دوستان کسی نمیتونه جواب منو بده؟
دوست عزیز اون برنامه باید یه ادرس بدهتون بده که شما اون ادرس رو تو مرورگر pc میزنید بعد میتونید به فایل های اون برنامه دسترسی داشته باشید از ifile هم میتونید استفاده کنید
بله مخصوصا وقتی که چند ساعت باهاش بازی کنی
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
دوستان میتونید چند سایت برای دانلود نرم افزار و بازی اینا که رایگان هم باشه و خودتون ازش استفاده میکنید معرفی کنید! مرسی
دوستان میتونید چند سایت برای دانلود نرم افزار و بازی اینا که رایگان هم باشه و خودتون ازش استفاده میکنید معرفی کنید! مرسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مر سی اولیو دومیو دیده بودم قبلن اما ادرسشو یادم رفته بوداما من برای آیپاد میخوام چون ظاهرن سایت دومی و سومی برای آیفونه! یعنی برای آیپاد هم جواب میده؟!؟!
![]()
اگه بازی باشه بله مشکلی نداره ولی بعضی نرم افزار ها رو ایپاد کار نمیکنه(اونایی که به gps و ... نیاز دارند)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)