تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 561 از 1135 اولاول ... 614615115515575585595605615625635645655716116611061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,601 به 5,610 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مشکل درباره ترمز بیوک پیش اومده....

صداي خروج هوا طبيعيه و اين نشان ميده كه كمپرس هوا داخل بوستر هست، منتها به احتمال زياد ديافراگم بوستر كش آمده و يا دچار نشتي شده كه كم كم زياد ميشه و ترمز كاملا از كار ميافته، ترممز سفت شده و ضعيف ميشه و بدرستي كار نميكنه.
    تعمير بوستر كار تعميركار بوستر هست و معمولا خودشون هم وسائل رو دارن و سرويس كامل انجام ميدن.
    يكي ديگه از مشكلات معمول خراب شدن واشر لاستيكي پشت پمپ ترمز است كه مابين پمپ و بوستر قرار ميگيره. تعويض اون كار سختي نيست و خودتون ميتونين راحت انجام بديد.
    شیشه جلو امپالا64 پیدا کردم.یکی تو کرج هست که میگه 500و نصبش 80 .......

با توجه به خاص بودن ماشين شما و اينكه تزئيناتي اون واقعا كم و نايابه، اگر شيشه درجه يك و سالم باشه خوبه، در واقع بايد خيلي خوشحال باشيد كه پيدا كردين!!
    شنيدم كارگاهي هست كه طبق سفارش شيشه هاي خاص رو ميسازه و كيفيت بالايي هم داره و البته قيمت تمام شده هم زياده. توي اصفهان گويا يكي هست اما آدرسي ندارم. شايد جناب حجازي خبر داشته باشه.

2. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله صحبت شما درسته ولی چرا ترمز من بجای سفت شدن شل شده

4. این کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممكنه سيستم هوا داشته باشه. اينكه نشتي روغن نداره نميتونه دليل بر نداشتن هوا باشه و احتمال اينكه هواگيري رو كامل انجام نداده باشيد هست.
    اگر موقع رانندگي، پدال ترمز سفت شد و ترمز ضعيف گرفت اين نشانه كمبود و يا نبود كمپرس هوا از سمت بوستر هست كه اونهم دلايل مختلفي داره.
    اگر پدال تا آخر ميره و سفت نيست ولي ترمز خوب نميگيره ، ميتونه دليلش وجود هوا در مدار ترمز باشه.
    كلا بايد كمپرس بوستر و خود اون رو چك كنين تا از كاركرد درست اون مطمئن بشيد.

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

علی آقا طبق فرمایش شما در مورد هوا , اگر اون سوپاپ یک طرفه هم سر راه شلنگ هوا نباشه میتونه این مشکل رو بوجود بیاره؟
    من رفتم از یک ترمز ساز یک عدد سوپاپ گرفتم اما سوپاپ ریز بود کردم تو شلنگ! اما یک مدل هایی دیگه دیده بودم بین شلنگ قرار میگرفتن! فرقی هم داره؟؟
    یک فیلتر ریزی هم هست که بین شلنگ ها قرار میدن! از فروشنده پرسیدم کارش چیه گفت صافی روغنه!!! صحت داره این موضوع؟
    من که نخریدم! اشکالی که نداره؟؟؟
    روی اکثر ماشین ها دیدم اون صافی بود!!!!!

8. 5 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اون سوپاپ يك طرفه براي جلوگيري از برگشت هوا از موتور به بوستر گذاشته شده و توي همه ماشينها هست. اگر نباشه و يا خراب بشه در كار بوستر تاثير منفي داره.
    چيزي به نام فيل تر روغن توي اين مجموعه وجود نداره چون قرار نيست روغن ترمز از اونجا به موتور مكيده و سوخته بشه، گاهها ممكنه بخاطر خرابي لوازم پمپ ترمز، روغن به داخل بوستر نشت بكنه و در ته اون جمع بشه اما جوري نيست كه وارد موتور بشه و البته حتي در اين صورت هم نديدم كه قطعه اي به نام فيل تر روغن سر راهش بگذارن.
    سوپاپ هوا رو بايد متناسب با خود ماشين بخريد و يا نزديك به فرم اون. من تاحالا از اون مدل سوپاپ كوچكي كه گفتين ( يا همون فيل تر روغن سر راه لوله) نديدم، روي هيچ مدل ماشين آمريكايي هم نديدم!
    اگر ممكنه از اون عكسي بگذاريد.
    لاستيك آبندي دور اون سوپاپ هم مهمه و اگر خراب بشه مكش هوا مختل شده ، قدرت بوستر و ترمز كم شده و موتور بد كار ميكنه.
    Last edited by camaro lt; 29-11-2012 at 00:19.

10. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

اون سوپاپ اندازه فیلتر سیگار بود! تو شلنگ فشار دادم جا زدم! ترمز ساز گفت ماله زانتیا هست!!!!
    اون سوپاپ بزرگ رو هنوز موفق به پیدا کردنش نشدم!!!
    افیلتر هم میگفتن واسه روغنه موتوره! اگر بخار روغنی چیزی اومد داخل بوستر نره!!!

12. 5 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امروز دلکوی نوا رو که سرویس کرده بودم و مگنت و چکش برق و ذغال درب دلکو و درب دلکو رو عوض کرده بودم نصب کردم (اول با تنظیمات اولیه که علامت زده بودم)ولی روشن نشد و استارت سنگین شد و با 45 درجه چرخوندن درجهت پادساعتگرد استارت تیز شد و ماشین روشن شد.لرزش موتور کمتر شده بود ولی حس میکنم قدرتش کم شده بود (شاید به خاطر سرد بودن باشه).البته قبلا نوشته روی درب اون کاملا موازی موتور بود و یه فرق اساسی که داشت این بود که شما دلکو رو در هر جهتی که میچرخوندی چندان تاثیری رو کارکرد موتور نداشت که الان داره و الان اگه یه میل اینور اونور بشه تغییر کارکرد موتور کاملا محسوسه.یه مشکلی که با سردتر شدن هوا مشاهده کردم اینه که وقتی موتور چند زوز استارت نخوره (مثلا 3 روز و بعد که روشن میشه دود ابی نسبتا زیادی میکنه که وقتی موتور کمی گرم میشه کاملا محو میشه!!(البته من تو موتورهای خراب برعکس این ماجرا رو دیدم )البته موتور اصلا (به اصطلاح ایرانیها که برعکس میگن کمپرس نداره!) از درب موتور و لوله بخار روغن به هیچ وجه بخار روغن خارج نمیشه.البته قبلا که هنوز ضدیخ نریخته بودم و مجاری اب رو نشسته بودم این مشکل رو نداشت(شستن با یه پاکت پودر ماشین به دلیل وجود چربی و گازوییل داخل موتور و رادیاتور به دلیل استفاده مکانیک از گازوییل برای شستن قطعات موتور)البته یکی دوبار اینجوری شده که بار اول قطعا دود سفید بود اما امروز به نظرم ابی بود!حالا خودم شک کردم اب از یه جایی نشت میکنه داخل محفظه احتراق.....عزیزان راهنمایی کنن
    Last edited by MJ1970; 29-11-2012 at 14:18.

14. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل حل شد.
    امروز بردومش بوستر سازی یارو گفت که این مشکل یعنی پایین رفتن پدال از بوستر نیست باید بری بدی تعمیرکارت پمپ ترمزت رو چک کنه هیچی حالا من تعمیر کار از کجا تو شرق پیدا کنم خودش یه تعمیرکار آمریکایی بهم معرفی کرد که گفت کارش خوبه و مورد تاییده.باشه ما هم رفتیم پیش اون.اون هم تو اولین کار پمپ بالا رو باز کرد اوازم رو که در آورد دیدیم که لوازم بد نیست پس مشکل از کجاست؟.ای بابا این سیلندرش که تو سه جا قلوه کن شده که بخاطر همین کمپرس رو رد میکرده.بیا اینم یه خرج دیگه.رفتیم سیستم پمپ بالا رو کامل گرفتیم بستیم رو ماشین و مشکل ما کامل حل شد.بازم ممنون از راهنماییهای شما.
    خرجهایی که شد:
    1-محفظه روغن و پمپ بالا نو 75هزار تومان
    2-2 عدد روغن واگنر 21 اینم دونه ای 5 هزار تومان(گرون شده دیگه)
    3-اجرت هم 20 هزار تومان(هر کاری کردیم پایین نیومد)
    حالا میخواستم بچه های تهران درباره این تعمیرگاهی که بردم نظر بدن(ما که رفتیم پول رو هم دادیم)ولی این یارو گوش بریده یا نه؟اگه بهتر سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید
    تعمیرگاه:بزرگراه رسالت بعد از چهار راه دردشت تعمیرگاه جی ام (تو یه کوچه ای بود)اوستا جلیل
    قطعه فروش:نظام آباد بعد از چهار راه گلبرگ فروشگاه حسن شیرین زاد

16. 4 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    این تعمیرکاری که معرفی کردید رو من زیاد پیشش رفتم(برای خورده کاری) کارش رو دوست داشتم منتها یکی از بچه های اینجا ظاهرآ موتور پیشش تعمیر کرده و گفته که قطعات نو روی ماشین نبسته پس باید بالاسرش وایساد.
    قطعه فروشی که میگید شرق تهرانه دیگه؟جنسش جور بود؟لوازم تزیئنی هم داره؟
    پمپ ترمز رو هندی گرفتید یا اصلی؟اگه هندی نباشه قیمتش خوبه.

18. 5 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام خدمت شما جناب aminbest حسن رو که میشناسم سال 85 که اولین شورلتم رو خریدم رفتم پیشش و چون نزدیک مکانیکی ابراهیم زنگنه بود(تعمیرکار امریکایی که یه 100 متر پایینتر اوندست خیابونه)و اون موقع یه نوا 58 به رنگ زرد قناری و 90 درصد بیرنگ و با کارکرد فوق العاده کم(به تایید زنگنه به حدی کم که ذغال دینام و استارتش فابریک بود و هیچ یک از لوازمش دست نخورده بود و به جرات میتونم بگم که من تا حالا نوای زرد به اون تمیزی ندیدم) خلاصه ما برای یه سری سرویس پیش زنگنه رفتیم و یه سری لوازم از حسن گرفتیم ولی خب قیمتاش خیلی بالاس .همین پمپ ترمز رو من به تازگی قیمت گرفتم حدود 50 تومان البته اینم بگم پمپهای توی بازار 90 درصد چینی هستند که بعضی ها همون رو توی پاکت چاپ اصلی ac delco خیلی بالاتر میدن.برای خرید تهران ماشین در چراغ برق بدنیست.اون میکانیک هم خیلی خیلی میشناسم.شرح ماوقع رو تو تاپیک جناب حجازی نوشتم .در ضمن هیچ وقت ازش قطعه نخرید چون اکثرشون ...برای مثال من جعبه ی واشرم رو خودم از توی وسایلش بیرون کشیدم (چون علامت زده بودم)و دیدم واشر منیفول و یه چیزای دیگه رو عوض نکرده و گفت که مال خودت سالم بود منم بش گفتم اگه سالم بوده پس نو رو برداشتی برا خودت و ازش گرفتم ولی بقیه ی چیزا رفت تو دفینه پیش بقیه.همین زنگنه که گفتم قیمت بالا میگیره کارشم تا جایی که من پیشش رفتم حرف نداره و دستش پاکه حداقل.
    Last edited by MJ1970; 04-12-2012 at 22:13.

20. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •