تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 561 از 2550 اولاول ... 6146151155155755855956056156256356456557161166110611561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,601 به 5,610 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

در آغاز فعالیت urban_design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

داداش فکر کنم سرویس های نامحدود مکس نت نوسان زیاد داره .
    ممنون از راهنماییت...

در آغاز فعالیت urban_design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

از دوستان کسی نیست محبت کنن جواب بدن؟ میشه کسانی که از نامحدود 256 مکس نت استفاده می کنن بگن سرعت د انلودشون چنده و نوسان داره یا نه ؟ 256 همارا یا مکس نت؟؟ شنیدم سرعت مکس نت بیشتره بین 40 تا 50 ولی همارا 25-30 منتها مکس نوسان داره انگاری ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نماینده مبین نت داخل تبریز به عهده شرکت همگامان هست :

تبریز همگامان ابوالفضل محمدی قدیم 0411-3378637 چهارراه آبرسانی - ک بزرگمهر - هشتم شرقی - پلاک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله کاملا درست هست ولی کنسرسیوم اینترنتی A&D با شرکت همگامان در مورد فروش سرویسهای وایمکس همکاری نزدیک دارد.

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

3-4 ماهی میشه من یه مشکلی با adsl دارم
    دو ساله از همارا استفاده میکنم - سرویس 128 نامحدود - ولی از حدود 5 ماه پیش یعنی از اوایل مرداد ماه شروع کرد هر 2 دقیقه یا هر 5 دقیقه یه بار قطع شدن طوری که هر روز 50 60 بار دیسکانکت میشدم هر وقت تماس میگرفتم میگفتن نت مشکلی نداره 2 ماه اینجوری بود که دیگه زنگ زدم و خلاصه نتیجه این شد که گفتن packet lost شما زیاده حتما رو خطتون نویز میوفته هر وقت زنگ زدم اینو گفتن رفتم هر چی سیم دیدم لحیم کردم خلاصه اول مهر زنگ زدم و رفتم رو اعصابشون باز چیزی نگفتن ولی وضعیت یکم بهتر شد و سرعت دانلود از 16 رفت رو 20 .. داشتیم به این قطعی ها عادت میکردیم که یه مشکل دیگه پیش اومد
    من با IDM دانلود میکنم و همیشه هم در حال دانلود هستم .. قبلا (قبل از مهر امسال) برای هر فایل 4 کانکشن میساختم و همیشه یک فایل در حال دانلود بود و وقتی می خواستم صفحه ای باز کنم با اینکه سرعت کم بود ولی باز میشد ولی الان وقتی یک فایل در حال دانلوده (با یک کانکشن ) وقتی میخوام google و باز کنم نسبت به قبل خیلی طول میکشه .. همین الان هم که دارم یک فایل دانلود میکنم سایت همارا رو باز نمیکنه .. یا مثلا وقتی قبلا یک فایل با 4 کانکشن دانلود میشد خیلی راحت میشد به یاهو کانکت شد ولی الان اگه حتی یک صفحه وب سنگین در حال باز شدن باشه نمیشه به یاهو ساین این شد .. وقتی فایل دانلود میشه پینگ میره رو 3800ms پ (ping 4.2.2.4 -t)
    یعنی الان اگه یه فایل رو از rapid یا یه سرویس دهنده ی مشابه دانلود کنم دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم
    با پشتیبانیشون تماس گرفتم و خلاصه مدیر پشتیبانی با TeamViewer وصل شد به سیستمم و تنها چیزی گه گفت این بود که شما داری با آخرین سرعت دانلود میکنید و این طبیعیه .. ولی من که میدونستم اینا بهانه زیاد دارن قبلا یکی دوتا از دوستام گفته بودم رو سیستمشون پینگ کنن و یک یا دو فایل رو بذان دانلود بشه در سیستم اونها وقتی هیچ چیزی دانلود نمیکردن پینگ 250 بود و وقتی یک یا 2 فایل ئانلود میکردن پینگیون میشد 350 یا حداکثر 400 ... وقتی اینو بهش گفتم باز چرندیات قبلی رو تحویلم داد و گفت اگه باز هم مشکل داشتین یه نفرو میفرستیم براتون چک کنه .. نمیدونم حالا چیکار کنم از یه طرف نمیتونم از دانلود نامحدود دل بکنم و از طرف دیگه وضعیت نت خیلی خرابه و تحمل سخته .. احتمال هم داره از مخابرات باشه ولی 1 % هم فکر نمیکنم جوابگو باشند و برن سیستمشون رو چک کنن قبلا هم به مخابرات زنگ زده بودم ولی ....

اینو بگم که یک تلفن رو خطمون داریم که اونم نویز گیر داره که اونم از خط خارج کردم و باز همین مشکل وجود داشت (قطعی مکرر)
    همه ی اتصالات خط تلفن رو لحیم کردم
    یه سیستم دیگه رو هم به مودم وصل کردم و وضعیت فرقی نکرده
    بدون IDM هم امتحان کردم .. ورژن IDM رو هم تغییر دادم
    تمام کانکشن ها رو از اسفند تا حالا از سایت گرفتم و آمار جالبی داره
    کانکشن های کوتاه زمان مشخصی ندارند
    مودم اکثرا بیشتر از 12 ساعت روشنه و شاید تو این 2 سال بیست بار هم زودتر از 1 ساعت مودمم رو خاموش نکردم اینو گفتم تا آمار زیر رو دریابید
    مرداد ماه از 688 کانکشن 486 تاش زیر 10 دقیقه س و 352 تا زیر 5 دقیقه
    شهریور وضعیت بهتر شده ولی مهر و ابان دوباره شروع شده
    البته بعضی وقتا کانکشن های بالا 10 ساعت هم دارم .. اکثرا یا کانکشن ها پایین 10 دقیقه س یا بالای 4 ساعت

به نظرتون مشکل کجاس ؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .. کلا همارا سرویس خوبی داره و قبل از مرداد ماه کاملا ازش راضی بودم .. سیستم پشتیبانی شون هم 24 ساعته س و خیلی خوب جوابگو هستن ولی این مورد رو نمیدونم یه کارایی کردن و نمیخوان بگن یا این که سردر نمیارن..

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام.من سرویس محدود 128 دارم از همارا.
    می خوام سرویس نامحدود 128 بگیرم برا دوره بعد.
    سرعت 128 نامحدود با محدودش خیلی تفاوت داره؟
    برا دانلود موزیک و فیلم می خوام.
    ممنون میشم راهنمایی کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

ممنون میشم راهنمایی کنید
    آره خیلی تفاوت داره.128 محدود سرعت دانلودش حدود 64 هست نامحدود حداکثر 16(البته فکر کنم یه مدتی میشه که همارا سرعتو تا 20 باز گذاشته.)

اگه کامپیوترت 24 ساعته روشن باشه در شرایط ایده آل حداکثر میتونی 1350 مگ بگیری.(فکر نکنم برای دانلود فیلم معقول باشه ولی برای MP3 با کیفیت معمولی بد نیست.)

8. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون میشم راهنمایی کنید
    من سرویس 128 نامحدود دارم از همارا .. همونطور که دوستمون گفتن سرعتش فلا تا 20 21 بالا میره .. اگه زیاد اهل دانلود نیستی اصلا توصیه نمیکنم .. قبل از خرید سرویس یکم تحقیق کن .. شاید مشکلاتی که من باهاش مواجهم سر شما هم بیاد .. ولی با همه مشکلاتش میشه گفت رضایت بخشه ..

10. این کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان وضع ماکس نت در چه حالیه؟ همچنان برای سرویس 128 محدود سرعت رو یک مگ بستن؟ و هر شب میشه بالای 2 گیگ گرفت؟

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

دوستان وضع ماکس نت در چه حالیه؟ همچنان برای سرویس 128 محدود سرعت رو یک مگ بستن؟ و هر شب میشه بالای 2 گیگ گرفت؟
    آره یک مگه.بعضی وقت ها نوسان و قطعی داره ولی بالای 2 گیگ میشه گرفت.

13. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •