جناب orado ، شما مجاز به در سایت خود در اینجا نیستید ... اول تاپیک رو بخونید متوجه میشوید گذاشتن لینک ممنوعه
بهتره در یک سایت دیگر اپلود کنید
در صورت تکرار برخورد میشه
متشکر
جناب orado ، شما مجاز به در سایت خود در اینجا نیستید ... اول تاپیک رو بخونید متوجه میشوید گذاشتن لینک ممنوعه
بهتره در یک سایت دیگر اپلود کنید
در صورت تکرار برخورد میشه
متشکر
من فکر کنم جوابتون رو توی یک فروم دیگه دادم
آخه این مدل ها کلا خیلی با هم فرق دارن... سری Latitude با عنوان Business & Professional Use عرضه شده. و سری XPS با عنوان Game/Multimedia ... اچ پی هم که کلا یک برند دیگه است. شما بگین چه استفاده ای می خواین از لپ تاپ بکنبن و چه سایز مانیتوری براتون مهمه که من بهتون بگم کدوم رو انتخاب کنین...
ولی من هم به نظرم روی LCD بالاتر از 15.4 فکر نکنین... معمولا دستگاه های خیلی بزرگی میشن که بعدها خود user به اشکال مختلف اذیت میشه!
ولی خب یک مدل از DELL VOSTRO 1710 هست که مانیتورش 17 هست... ولی رمش 1 گیگه که قابل ارتقاس اما سی پی یوش 2.1 است.
البته همین VPSTRO 1710 با کانفیگ بالاتر، یعنی سی پی یو 2.5 و رم 3 گیگ هم هست، اما خب قیمتش 1.750 هست که فکر کنم به بودجه تون نمی خوره
Last edited by orado; 13-01-2009 at 10:56.
براتون عکس DV5 1135 HP رو گذاشتم
مهندس اگه تعداد پست های منو ببینی میبینی تازه عضو شدم اما اگه ادرس اونجا رو هم بدی اونجا رو هم میخونم
حالا نقدا کسی نظری در باره مطلب پایین نداره
من دانشجوی ایتیمیک نوت بوک با 600 -700 تومن یا یه ذره بیشتر میخوام بگیرم
.چند تا چیز اگه داشته باشه عالیه
، نداشت هم نداشت !
خوب این چیزا ایناست: اگه دو هسته ای باشه خوبه تا 5 سال منو تضمین میکنه
. من میخوام با لینوکس (ابونتو) کار کنم پس نیازی به سیستم عامل اورجینال ندارم
. من با کامپیوتر زیاد کار میکنم یه پی سی هم دارم اگه نوت بوک بگیرم زیاد روشن خواهد ماند
. پورت شبکه لن یو اس بی احیانا دی وی دی رام یا رایتر احیانا بلوتوس
![]()
سلام... ببینین 1525 چندین کانفیگ مختلف داره... شما کدومش رو مد نظرتونه؟ من براتون اینجا کانفیگ های مختلفش رو براتون با قیمتش گذاشتم...
در مورد توشیبا هم آخرین قیمتی که من دارم، 770.000 تومانه ... با کانفیگ رم 3 گیگ و سی پی یو 1.8، کش 1 مگ، و LCD با سایز 15.4 اینچ
شما بهترین گزینه ای که تمام موارد فوق رو داشته باشه لپ تاپ acer و مدل های مختلف اون هست. با همون قیمت 600 یا پایین تر می تونین تهیه کنین. لپ تاپ های خیلی عالی هستن... توی خریدشون شک نکنین...
من چند تا مدل از Dell رو با قیمت هاشون براتون انتخاب کردم که فکر می کنم به خواسته هاتون بخوره... البته خب سایز LCD رو نگفتین که ترجیح میدین چی باشه:
چند مورد دل هم دیدم تو این قیمت مگه دل بهتر از ایسر نیست شنیدم ایسر خوب نیست
در ضمن خیلی کلی گفتین یه کمی جزیی تر بگین بهتر ه چه پشتکاری توی پی تی هم فعالیت میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)