تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 561 از 1178 اولاول ... 614615115515575585595605615625635645655716116611061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,601 به 5,610 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

جناب orado ، شما مجاز به در سایت خود در اینجا نیستید ... اول تاپیک رو بخونید متوجه میشوید گذاشتن لینک ممنوعه

بهتره در یک سایت دیگر اپلود کنید

در صورت تکرار برخورد میشه

متشکر

داره خودمونی میشه orado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیشاپیش از کمک دوستان تشکر میکنم
    من دانشجوی ایتیم یک نوت بوک با 600 -700 تومن یا یه ذره بیشتر میخوام بگیرم .چند تا چیز اگه داشته باشه عالیه ، نداشت هم نداشت ! خوب این چیزا ایناست: اگه دو هسته ای باشه خوبه تا 5 سال منو تضمین میکنه. من میخوام با لینوکس (ابونتو) کار کنم پس نیازی به سیستم عامل اورجینال ندارم . من با کامپیوتر زیاد کار میکنم یه پی سی هم دارم اگه نوت بوک بگیرم زیاد روشن خواهد ماند . پورت شبکه لن یو اس بی احیانا دی وی دی رام یا رایتر احیانا بلوتوس
    من فکر کنم جوابتون رو توی یک فروم دیگه دادم

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من بین این چند تا مدل گیر کردم. شما کدوم رو پیشنهاد می کنید. اختلاف قیمت رو تو نظرتون احاظ نکنید. خیلی ممنون:
    DELL LATITUDE E6500
    DELL LATITUDE D830 T9300
    Dell XPS 1330-F
    Dell XPS 1530-A
    HP DV-3550
    درضمن اگه ممکنه عمر باتری هرکدوم رو هم بگید.
    آخه این مدل ها کلا خیلی با هم فرق دارن... سری Latitude با عنوان Business & Professional Use عرضه شده. و سری XPS با عنوان Game/Multimedia ... اچ پی هم که کلا یک برند دیگه است. شما بگین چه استفاده ای می خواین از لپ تاپ بکنبن و چه سایز مانیتوری براتون مهمه که من بهتون بگم کدوم رو انتخاب کنین...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    سنگینی زیاد برام مهم نیست
    اکثر اوقات وسیله دارم
    ولی من هم به نظرم روی LCD بالاتر از 15.4 فکر نکنین... معمولا دستگاه های خیلی بزرگی میشن که بعدها خود user به اشکال مختلف اذیت میشه!
    ولی خب یک مدل از DELL VOSTRO 1710 هست که مانیتورش 17 هست... ولی رمش 1 گیگه که قابل ارتقاس اما سی پی یوش 2.1 است.

البته همین VPSTRO 1710 با کانفیگ بالاتر، یعنی سی پی یو 2.5 و رم 3 گیگ هم هست، اما خب قیمتش 1.750 هست که فکر کنم به بودجه تون نمی خوره
    Last edited by orado; 13-01-2009 at 10:56.

5. این کاربر از orado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چقدر سخته تصمیم گیری !!!

این سری dv5 1135 روش xp نصب نمیشه !!!
    آخه می ترسم یه سری نرم افزارهام رو ویستا نخونه !!!

راستی میتونید یه عکس از این سری رو برام بذارید ...سرچ کردم ولی عکس هاش کوچیک بود !!!
    براتون عکس DV5 1135 HP رو گذاشتم

7. این کاربر از orado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من فکر کنم جوابتون رو توی یک فروم دیگه دادم
    مهندس اگه تعداد پست های منو ببینی میبینی تازه عضو شدم اما اگه ادرس اونجا رو هم بدی اونجا رو هم میخونم
    حالا نقدا کسی نظری در باره مطلب پایین نداره
    من دانشجوی ایتیم یک نوت بوک با 600 -700 تومن یا یه ذره بیشتر میخوام بگیرم .چند تا چیز اگه داشته باشه عالیه ، نداشت هم نداشت ! خوب این چیزا ایناست: اگه دو هسته ای باشه خوبه تا 5 سال منو تضمین میکنه. من میخوام با لینوکس (ابونتو) کار کنم پس نیازی به سیستم عامل اورجینال ندارم . من با کامپیوتر زیاد کار میکنم یه پی سی هم دارم اگه نوت بوک بگیرم زیاد روشن خواهد ماند . پورت شبکه لن یو اس بی احیانا دی وی دی رام یا رایتر احیانا بلوتوس

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان بین این دو مدل موندم.dell 1525 یا toshiba tecra(A205-5825) لطفا کمک کنید؟در ضمن اگه قیمت آخرو بدین ممنون میشم
    سلام... ببینین 1525 چندین کانفیگ مختلف داره... شما کدومش رو مد نظرتونه؟ من براتون اینجا کانفیگ های مختلفش رو براتون با قیمتش گذاشتم...

در مورد توشیبا هم آخرین قیمتی که من دارم، 770.000 تومانه ... با کانفیگ رم 3 گیگ و سی پی یو 1.8، کش 1 مگ، و LCD با سایز 15.4 اینچ

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهندس اگه تعداد پست های منو ببینی میبینی تازه عضو شدم اما اگه ادرس اونجا رو هم بدی اونجا رو هم میخونم
    حالا نقدا کسی نظری در باره مطلب پایین نداره
    شما بهترین گزینه ای که تمام موارد فوق رو داشته باشه لپ تاپ acer و مدل های مختلف اون هست. با همون قیمت 600 یا پایین تر می تونین تهیه کنین. لپ تاپ های خیلی عالی هستن... توی خریدشون شک نکنین...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من دنبال یه لپ تاپ کم وزن هستم.
    با پورت سریال
    باهاش می خوام از نرم افزار های مهندسی استفاده کنم ولی با این حال قدرت پردازش بالا داشته باشه.
    نکته مهم اینه که می خوام حالا حالا ها واسم کار کنه و کم نیاره، مثلا 3 سال و نیم. یعنی علاوه بر اینکه بتونه تا این مدت نرم افزار های جدید رو راحت بالا بیاره، سگ جونم باشه و سریع خراب نشه.
    قیمتش هم تا 1600000 باشه.
    ممنون میشم کمکم کنید.
    من چند تا مدل از Dell رو با قیمت هاشون براتون انتخاب کردم که فکر می کنم به خواسته هاتون بخوره... البته خب سایز LCD رو نگفتین که ترجیح میدین چی باشه:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما بهترین گزینه ای که تمام موارد فوق رو داشته باشه لپ تاپ acer و مدل های مختلف اون هست. با همون قیمت 600 یا پایین تر می تونین تهیه کنین. لپ تاپ های خیلی عالی هستن... توی خریدشون شک نکنین...
    چند مورد دل هم دیدم تو این قیمت مگه دل بهتر از ایسر نیست شنیدم ایسر خوب نیست
    در ضمن خیلی کلی گفتین یه کمی جزیی تر بگین بهتر ه چه پشتکاری توی پی تی هم فعالیت میکنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •