دو تا اتاق چت داریم برای ایران
1- yahoo chat>>Join Room>>Regional>>Asia>>Asia Global
2-yahoo chat>>Join Room>>Businece & Finance>>Asian Market
موفق باشید![]()
دو تا اتاق چت داریم برای ایران
1- yahoo chat>>Join Room>>Regional>>Asia>>Asia Global
2-yahoo chat>>Join Room>>Businece & Finance>>Asian Market
موفق باشید![]()
اگه منظورتون همون یاه مسنجر 10 هستش که برای ویندوز ویست معرفی شده باید خمت شما بگم که اصلا از این نسخه استفاده نکنید چون نسخه خوبی نیستش و از نسخه 9.0.0.2162 استفاده کنید که خود سایت یاهو در حال حاضر روش تاکید داره
شما این ورژن رو ری XP اجرا کردید در صورتی که اصلا این ورژن روی Xp اصلا نصب نمیشد جالبه برای شما نصب شده , به هر حا پاکش کنید و از اون ورژنی که گفتم استفاده کنید, ... البته روی Xp ورژن 9 گاهی اوقات ارور میده بهترین ورژن برای XP ورژن 8 هستش و برای ویستا ورژن 9 خوب جواب داده
موفق باشید![]()
من ورژن یاهوم 9.0.0.2034 هستش. الانم که فقط با پروکس می تون وارد بشم! اما مرتباً هر چند دقیقاً یه بار دی سی میشه!!!! آخه چرا؟ چیکارش کنم؟!![]()
برای بالاآوردن یاهو مسنجر ورژن 9.0.0.2162 رو نصب کنید و بعد از منوی messenger performance رو بزن و بعد بخش connection گزینه connection via proxy رو بزنید و تیک زیرش رو هم بزنید و به راحتی با مسنجر بیاین بالا
دارم استفاده میکنم و بدون دردسر میاد بالا و خیلی ها هم بشون این روش رو گفتم بدون هیچ مشکلی دارن استفاده میکنند و فقط مشکلی که داره اینه که نمیشه Voice داد و وب کم بدیم و بگیریم
لینک بدین برای دانلود این نسخه
Yahoo! Messenger 9.0.0.2162
آقایون 1 سوال پورت یاهو مسنجر رو باز کردند؟
آگه باز کردند چرا ID بالا نمیاد؟
یه ID دیگه باید بسازم؟
نخیر هنوز باز نیست![]()
با سلام
یک سوال دارم چرا هر چی این روزا یاهومسنجر رو صبر میکنیم، بالا نمیاد؟(منظورم بعد از وارد کردن id و password هست.)
داداش من پورت یاهو مسنجر رو قطع کردند
تا حالا نفهمیدی!!!!
یه سرچ می زدی هزار تا بود
!!!!!
جل الخالق!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)