دوست عزیز پرشیا 83 تمیز رو زید 10 تومن نمیدن! نمیدونم چه جوری بوده با این قیمت! جالبه میگید تمیز هم هست!راستی چرا گفتید پرشیا را از ذهنم دور کنم . ؟ یکی از دوستام دو ماهه پیش یه پرشیا مدل 83 خرید حدوده 8.5 . خیلی هم تمیز بود .
دوست عزیز پرشیا 83 تمیز رو زید 10 تومن نمیدن! نمیدونم چه جوری بوده با این قیمت! جالبه میگید تمیز هم هست!راستی چرا گفتید پرشیا را از ذهنم دور کنم . ؟ یکی از دوستام دو ماهه پیش یه پرشیا مدل 83 خرید حدوده 8.5 . خیلی هم تمیز بود .
یکی از دوستانم میخواهد ماشین بخرد از ایران خودرو (طرح تابستانه)
مونده بین سمند و پارس
میخواد خوانوادگی باشه و قیافه ماشینم به روز و جدید باشه.از طرفی میگه سورن موتورش معمولی هست ، ال ایکس داخلش معمولی هست و پارس امکاناتش کمتر و موتور معمولی و قیمت بالاتر.موندم چی بهش بگم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
سمند که در مدل های TU5 - EF7 - XU7 داریم-یکی از دوستانم میخواهد ماشین بخرد از ایران خودرو (طرح تابستانه)
مونده بین سمند و پارس
میخواد خوانوادگی باشه و قیافه ماشینم به روز و جدید باشه.از طرفی میگه سورن موتورش معمولی هست ، ال ایکس داخلش معمولی هست و پارس امکاناتش کمتر و موتور معمولی و قیمت بالاتر.موندم چی بهش بگم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
TU5 که تولید نمیشهچ
XU7 هم که همین موتور قدیمی هست که خودتون فرمودید!
EF7 هم خوبه که نمیدونم شرایط فروشش رو دقیقا!!
پارس زیادی گرونه - تندر رو هم فکر نکنم خوششون بیاد چون طراحیش بروز نیست!
206 صندوقدار هم برای خانواده مناسب نیست به خاطر تنگی فضای داخل کابینش!
من پیشنهادم سمند هست!
سلام فرشاد بوگاتی جان:
سمند LX با موتور EF7 با ایربگ راننده مدل 90 قیمت نقدی 16550000 تومان
فروشش فقط نقدی هست و اقساطی برای این ماه ندارن.
[QUOTE=Pourya-pc;6187633]یکی از دوستانم میخواهد ماشین بخرد از ایران خودرو (طرح تابستانه)
مونده بین سمند و پارس
پوریا جان سلام
اطرافیان من هر کدام یکی از ماشینهایی که نام بردید را دارندپارس افتضاح، سورن خوب اما گران(لیفان 620 و ام وی ام 530 و 206 اس دی فول حدود بیست میلیون هستند) است سمند مدل TU5 را خیلی تعریف می کنند اگر گیر بیاوری
البته چون میگویی از ایران خودرو وگرنه من خودم تندر ایی تو یا ورنا را بجای همه اینها پیشنهاد می کردم!
![]()
[QUOTE=Mitridat;6189060]متاسفانه سمند LX با موتور TU5 الان 2 سالی میشه که تولیست فروش نیست.خیلی خوب استقبال شد.
سلام من 3 ملیون پول دارم چی میتونم بخرم ماشین ؟ 3 تومنی که اگه گیر هم بیاد خوب نیست منظورم که میخام قسطی بگیرم یا مثلا اگه بتونم از جایی وام بگیرم . اصلا جایی هست که وام بده؟
لطف کنید و یه جواب خوب بهم بدین حدود 1 ماهه که میخام بخرم اما هنوز موفق نشدم
در ضمن میخام باهاش مسافر کشی هم کنم (پس ماشینی معرفی کنید که به درد این کار بخوره)
پراید قسطی از سایپا پرسیدم گفت باید اول 4400 بدی
سلام.
دوست من خودتون که پرسیدین از سایپا و گفتن 4400000 باید پیش پرداخت بدین پس بودجه رو افزایش بدین.
اگر برای مسافر کشی ماشین سخت کر میخوای پیکان رو انتخاب کن( با توجه به بودجه 3 میلیونی شما)در غیر این صورت پراید رو باید خیلی مدل پایین برداری که اونم به صرفه نیست.
خلاصه با این بودجه زیاد نمیشه مانور داد تو ماشین ها اونم برای مسافر کشی.
دستت درد نکنه داداش
پراید دست دوم که مثلا قیمتش هم 6 تومن باشه جایی هست که قسطی بده
در مورد وام چی نظری داری؟
ممنون
بارکلا پسر خوب![]()
پراید دست دوم اگر قسطی بخوای من موارد زیادی رو در جمعه بازار خودرو دیدم که مثلا صاحب ماشین
برای پراید 2 یا 3 میلیون تومان رو نقدی گرفت مابقی رو هم چک گرفت و معامله انجام شد.
پراید هم مدل 86 بود.
در مورد وام هم اگر میتونی بگیری خوبه چون میتونی ماشینت رو صفر خریداری کنی بعد کار کنی اقساطش رو
بدی.یه وام 10 میلیون تومانی بگیری و یه روآ بخری برای مسافرکشی خیلی عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)