تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 561 از 2403 اولاول ... 6146151155155755855956056156256356456557161166110611561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,601 به 5,610 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستمون راست میگه اصلا سرعت دانلود توی روز باشه 1 مگ اما شب مثل این چند وقته افتضاح باشه، چه فایده ای داره ؟
    مگه میشه بیشتر دانلود کرد؟ نه
    الان تابستون شما روزها خونه هستید یه ماه دیگه بیشتر شما باید برید دانشگاه، مدرسه، درس و ....
    مگه چقدر میشه از روز استفاده کرد؟
    تازه مشکل اینجاست که میگن مشکلی وجود نداره، مثلا میگفتن خط خرابه یا هر چیزی دیگه تا دو هفته درست میشه میشد امیدوار بود
    با این وضع شب ما باید اینهو نگهبان بیدار باشیم تا احیانا dc نشه
    Last edited by Phonix Live; 19-08-2010 at 06:27.

2. این کاربر از Phonix Live بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

دوستان ! غرض از انتقاد من اینکه :
    من میخام شما اینترنت پرسرعت داشته باشید. میخام که پینگ عالی داشته باشید. محدودیت حجم نداشته باشید. من توی دهن این isp میزنم. من به پشتوانه ی شما isp تعیین میکنم.
    ادامش :
    اگر پدران ما حق داشتند isp خودشان را خود تعیین کنند ما هم حق داریم isp خودمان را خود تعیین کنیم. ( ولی بچه هامون حق ندارند !)
    من اینترنت پر سرعت ندارم ولی کسانی را که اینترنت پر سرعت دارند دوست دارم!
    Last edited by reza3600; 19-08-2010 at 11:59.

4. 4 کاربر از reza3600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام دوستان
    من این چند صفحه قبل رو خوندم بعضی از نظرها جانبداری و مشکوک به نظر می یاد من شخصا تو شرایط برابر الویتم با شرکت هم استانیمه اما خیلی از دوستان دقیقا نظر عکس دارن متاسفانه گیلانیها مهمان نوازیشون گاها به بیگانه پرستی شبیه می شه .
    دوستان پارس انلاین تو شروع همین وضعیت داشت بزارین 2 ماه بشه بعد باید شاتل با پارس یا اندیشه مقایسه کرد .خیلی واسه قضاوت زوده من برادرم تو تهران از شاتل داشت سعادت اباد مرکز سلمان فارسی 256 داشت به سختی می گفت به 30 کیلو می رسه وقتی می یومد رشت سرعت منو می دید تعجب می کرد تا اینکه ماه پیش رفت از اسیاتک گرفت که می گه تا 45 کیلو بالا می ره که بازم همین الانشم من با 128 اندیشه تا 100 کیلو بالا میرم و در مورد ping اونجوری که خبرها رسیده شاتل که هنوز مشترکاش خیلی کمتر از بقیه اس ر تازه شروع کاره شبا رو 800 تا 1000 تا ببینیم تا 2 تا 3 ماه اینده چی میشه به نظرم برای هر قضاوتی خیلی زوده
    من کلا با این نظر مخالفم که باید هوای هم استانی رو داشت وقتیکه داره سرویس بد میده. اگه دو شرکت همه چیزشون در شزایط یکسان بود بله، اونوقت هم استانی ولی در غیر این صورت ششرکتی که داره سرویس بهتری میده. همه ispها توی هر شهری بعضی منطقه ها مشکل دارن
    اگر دوست تو تو تهران 1 سال استفاده کرده من خودم تو تهران از این شرکت استفاده کردم که 8 ماه سرویسم اکو 128 بود ولی فقط دو ماه اول سرعتم تو شب بالای 60 بود بعد تا 6 ماه سرعت تو شب میومد زیر 12 ماه آخر هم رفتم اکو 512 اون هم چند روز سرعت بالا میومد چند روز خراب میشد. حالا بیای شاتل میبینی چجوری با سیاستشون زنجیر میندازن دور گردنت . وقتی با پشتیبانشون چت کردی گذاشتت سر کار میبینی چجوری به شعورت توهین میشه. سرعت سزوزها رو محدود می کنند بعد که میری میگه این چه وضعیه میگه از سایت اپرا دانلود کن میبین سرعت بالاست اونجاست که هیچی نمی تونی بگی. شما که این چیزها و جزئیاتش رو نمی دونی من خوره دانلود بودم هر شب کامپیوترم روشنه میبینم چه خبره . فیبر نوری مشکل پیدا کرده بود همه شرکتها مشکل داشتند ولی میدیدی داری اپرا رو با 60 دانلود میکنی واسه اینکه اونها چندتا سایت رو کش می کنند واسه باز کردن کاربر از سرشون میگن از اوها تست بگیر. واسه تک تک این موضو عات تاپیک و پست و مدرک وجود داره منتها باید بتونی از تاپیکش بکشی بیرون .
    عزیز شما حرف منو گوش نمیدی. من که میگم تا وقتی سرویس خوب میده من ازش سرویس می گیرم. من که نمیتونم بگم چون احتمالا 8ماه دیگه شاتل خراب میشه همینجوری با اندیشه بسازم. عجبا
    منم مثل شما قبول دارم این 1-2 روزه چند بار dc شدم ولی مثلا هفته پیش هم همینطوری بود؟ نه نبود
    شاید که نه حتما مشکلی پیش اومده که اینجوری شده ولی من بخاطر این 1-2 روزه زحماتشونو تو این چند سال ندیده نمیگیرم ولی خب اعتراضمو مطرح میکنم. من میگم 1-2 روز صبر کنیم حتما درست میشه. گفتم که فردا امارشو میگیرم
    آقا کدوم زحمات؟ شما یه جوری میگی منت میذاری سر ما!! مجانی که نداده، پولشو گرفته. واسه جیب خودش کرده، می خواسته نکنه. حالا که isp زده درست سرویس بده نمیتونه اینکارو نکنه
    اگه سرعت بالا نده که نصف مشتریاش می پرن.
    در کل اگه ماه دیگه شاتل گند بزنه واسه من فرقی نمی کنه میرم جایی که سرویس خوب بده، حالا می خواد مال آمریکای جهان خوار باشه یا شهر مقدس قم
    الانم که ساعت 5:30 هست دارم با سرعت 64KB دانلود می کنم (شاتل)
    مخلص همشهریا

6. 2 کاربر از ramin2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir.em's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سرعتت چقدره؟
    من 256 دارم با سرعت 29 دانلود میکنم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

عزیز شما حرف منو گوش نمیدی. من که میگم تا وقتی سرویس خوب میده من ازش سرویس می گیرم. من که نمیتونم بگم چون احتمالا 8ماه دیگه شاتل خراب میشه همینجوری با اندیشه بسازم. عجبا
    آقا شما هم حرف من رو گوش نکردی و پست من رو درست نخواندی من گفتم بعد از 2 ماه سرعت سرویس رو آوردن پایین بعدش مگه من میگم بمون اندیشه میگم وضعیت شاتل اینه که کارت طلایی جور کنی پول نصب کم بدی تا اگر خواستی بیای بیرون ضرر نکنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال
    من امروز رفتم اینترنت بیسیم درخواست کردم ، گفتن به خانگی بیشتر از 128 نمیدیم
    کسی راهی بلده من بالای 128 بگیرم؟
    اگه دانشجویی یا والدین استاد هستن . یه نامه از آموزش دانشگاه ببر .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من کلا با این نظر مخالفم که باید هوای هم استانی رو داشت وقتیکه داره سرویس بد میده. اگه دو شرکت همه چیزشون در شزایط یکسان بود بله، اونوقت هم استانی ولی در غیر این صورت ششرکتی که داره سرویس بهتری میده. همه ispها توی هر شهری بعضی منطقه ها مشکل دارن

آقا کدوم زحمات؟ شما یه جوری میگی منت میذاری سر ما!! مجانی که نداده، پولشو گرفته. واسه جیب خودش کرده، می خواسته نکنه. حالا که isp زده درست سرویس بده نمیتونه اینکارو نکنه
    اگه سرعت بالا نده که نصف مشتریاش می پرن.
    در کل اگه ماه دیگه شاتل گند بزنه واسه من فرقی نمی کنه میرم جایی که سرویس خوب بده، حالا می خواد مال آمریکای جهان خوار باشه یا شهر مقدس قم
    الانم که ساعت 5:30 هست دارم با سرعت 64KB دانلود می کنم (شاتل)
    مخلص همشهریا
    راست میگی عزیزم ولی
    ساعت 5:30 که شما با 64 داری حال میکنی سرعت من روی 1Mbps هست.
    مشکل شما اینه که توجه نمیکنی که فول سپید شاتل از سرویس داغون اندیشه هم کم سرعت تره.

داره خودمونی میشه SASAN_6822's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از پارس اومدم اندیشه خیلی پشیمانم هر چند برای تست اومده بودم. نه پشتیبانی خوبی داره، سرعت دانلود و آپلود خیلی پایین (خدا نکنه وب سایت داشته باشی) ، پینگ بالا. قطعی، در واقع اندیشه بهتر بود فقط کارت اینترنت میداد بیرون. سرعت پارس وی دو برابر الان بود. فعلاً درود بر پارس تا بعد.

دوستان اینترنت ما را دارن با اروپا مقایسه میکنند!! با همین افغانستان و عراق مقایسه کنید ببینید چقدر بدبختیم!!
    حتی در مقایسه اینترنت کشورها هم گفته شده ایران اینترنت ندارد.

چند سالی هست که میخواند قیمت بیارن پایین!.

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من از هر 3 تا آي اس پي مهم رشت سرويس داشتم
    پارس - شاتل - انديشه و نظر من اينه:
    دقیقا وضعه منم همینطور بوده

پارس وی میشه گفت دی ماهه پارسال یهو Pingش در طول روز به 2500 3500 میرسید...من آخره ماه از 6 گیگی که داشتم 4 گیگم اضافه اومده بود...اونها حتی یه عذر خواهی هم نکردن!!!و از همون موقع اومدم اندیشه.

در مورد اندیشه، پینگ و سرعته شبانش بد بود اما نه تا این حد... والبته واسه ما مرکز 4 ها هم در طول روز قطع و وصل نمیشد..مشکلاته ما دقیقا از تابستونه که یکی از دوستان هم گفت.

حالا من كه شاتل دارم حداقل فعلا اين مشكل رو ندارم. شبها سرعتم و پينگم با روزها هيچ فرقي نميكنه و دانلود عادي رو دارم و ميدونم كه اگه سرعت من از 512 بيشتر نيست ، حداقل كمتر هم نيست!
    دقیقا...من در طول روز 60-70 سرعته دانلودم هست...دیشب که دانلود داشتم باز هم 60-70 بود.

دوستان شرکت ها در بعضی مرکز ها واقعا سرویس خوبی رو ارائه میدن، درسته؟ خب اون بنده خدا ها حق دارن ایرادی نگیرن...اما در بعضی مرکز ها اصلا سرویس آبرو مندانه ای ارائه نمیشه، این گروه هم حق دارن که گله کنن.

نظره بنده اینه بشینید ببینید از اینترنت تون بیشتر چه چیزی میخواین؟
    سرعت دانلود بالا؟ 60 راضی هستین؟ یا 100 به بالا میخواین؟
    ( من خودم توو اندیشه گاهی 200 هم داشتم)
    ping خوب؟
    dc نشدن؟
    گزینه های 2 و 3 واسه من در اولویت بود و اومدم شاتل و راضی هستم، حتی اگر هم به قول یکی از دوستان 2 ماه هم رو دور باشه تجهیزاتش، باز هم ارزش داره، کمه کمش اعصابم سره جاشه بعد هم چه پارس وی چه اندیشه سرویسشون بهتر بشه باز نقله مکان میکنیم.

یه تعدادی هستن که سرعته دانلود واقعا واسشون خیلی مهمه، پس بهتره اندیشه بمونن
    (چون من اصلا دوست ندارم بعدش به ماها لعنت بفرستین )

محمد جان حرفه خوبی میزنه تا وقتی ماها بشینیم و تحمل کنیم، اینها هم هیچ کاری نمیکنن و رقابت ایجاد نمیشه، اگه میبینید بعده سه ماه تازه دارن درست میکنن تجهیزاتشون رو، به این خاطره که دیدن یه رقیبه جدید اومده و مشترکینشون دارن کم میشن.

هر وقت رقابت بینه شرکت ها بیشتر باشه مطمئن باشید نفعش فقط به ما میرسه

13. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

moz

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

مشکل شما اینه که توجه نمیکنی که فول سپید شاتل از سرویس داغون اندیشه هم کم سرعت تره.
    بله
    سرعت دانلود من تو شب 80 هست و سرعت دانلود انديشه نهايت به 50 ميرسه
    با يه معادله ساده ميشه فهميد كه انديشه سرعت بيشتري داره ميده :دي

عزيز من سرعت شب مهمه ، چون رايگانه . نه سرعت روز كه بابت هر كيلو داري پول ميدي
    در ضمن ، مشكل ماها اينه كه اينترنت رو فقط تو سرعت دانلود ميبينيم و ping و packet lost اصلا برامون مهم نيست!!!

15. 2 کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •