تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 561 از 800 اولاول ... 61461511551557558559560561562563564565571611661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,601 به 5,610 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان من دفعه ی اول که برنامه ی Ashampoo Burning Studio رو نصب کردم برای کرک کردنش مشکل نداشتم. اما از اون دفعه به بعد که ویندوزم رو عوض کردم برنامه رو نصب می کنم اما وقتی میام فایل کرک رو باز کنم-چه از روی هارد چه از روی سی دی چون گفتم ممکنه فایل روی هارد خراب شده باشه از روی سی دی اجراش کردم اما باز هم همون پیغامو داد-پیغام زیر رو میده:

حالا باید چی کار کنم؟
    ممنون می شم راهنمایی کنین!
    سلام

باید در انجمن بحث های نرم افزاری میپرسیدی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چند جا نگاه کردم گفته بودن باید قبل از کرک کردن نرم افزار عبارت ash_inet.dll رو در ویندوز Search کنید.

سپس بعد از پیدا کردن فولدری که این فایل درش قرار داره ، کرک نرم افزار رو در داخل این پوشه بریزید.

موفق باشید

2. 6 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض مشکل در ویندوز XP سرویس پک 3

سلام به همه دوستان.
    من یه مشکل با ویندوزم دارم و نمیدونم راهکار حل این مشکلم چیه و اگه شما دوستان میتونید من رو راهنمایی کنید.
    مشکلم اینه که بعضی اوقات یا مثلا هر وقت دستگاه mp3 player یا Flash Memory به کامپیوترم وصل میکنم کامپیوترم در قسمت My Computer هر وقت میخوام یک درایو رو باز کنم اون درایو رو در پنجره ای جدید باز میکنه نه در همون پنجره و تا وقتی که اون درایو رو فرمت نکنم همین مشکل رو دارم حالا آیا راه حلی واسه این مشکل من وجود داره که دیگه درایو های کامپیوترم در پنجره جدید باز نشند؟؟؟
    با سپاس.

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

سلام به همه دوستان.
    من یه مشکل با ویندوزم دارم و نمیدونم راهکار حل این مشکلم چیه و اگه شما دوستان میتونید من رو راهنمایی کنید.
    مشکلم اینه که بعضی اوقات یا مثلا هر وقت دستگاه mp3 player یا Flash Memory به کامپیوترم وصل میکنم کامپیوترم در قسمت My Computer هر وقت میخوام یک درایو رو باز کنم اون درایو رو در پنجره ای جدید باز میکنه نه در همون پنجره و تا وقتی که اون درایو رو فرمت نکنم همین مشکل رو دارم حالا آیا راه حلی واسه این مشکل من وجود داره که دیگه درایو های کامپیوترم در پنجره جدید باز نشند؟؟؟
    با سپاس.
    احتمالاً سيستم شما آلوده شده.

در هر درايو يه فايل به نام Autorun.inf هست.

شما از يه آنتي ويروس آپديت شده استفاده كنيد و سيستم رو يه بار كاملاً اسكن كنيد.

بعد از اين عمل از Folder Option و سربرگ View تيك‌هاي Show hidden Files رو فعال كنيد.

تيك hide Protected operation system files رو هم برداريد.

روي هر درايو كليك راست كرده و Open رو بزنيد.

تمامي فايلهاي Autorun.inf رو پاك كنيد.

نام درايوهاتون رو عوض كنيد.

5. 3 کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    با سپاس.
    احتمالاً سيستم شما آلوده شده.

در هر درايو يه فايل به نام Autorun.inf هست.

شما از يه آنتي ويروس آپديت شده استفاده كنيد و سيستم رو يه بار كاملاً اسكن كنيد.

بعد از اين عمل از Folder Option و سربرگ View تيك‌هاي Show hidden Files رو فعال كنيد.

تيك hide Protected operation system files رو هم برداريد.

روي هر درايو كليك راست كرده و Open رو بزنيد.

تمامي فايلهاي Autorun.inf رو پاك كنيد.

نام درايوهاتون رو عوض كنيد.

ضمن تایید کلی مطالبی که فرمودید (در صورت آلوده بودن سیستمشون به ویروسهای اتوران) باید عرض کنم بجای open حتمن باید از explore استفاده کنند، open نمودن یعنی trigger کردن فایل اتوران و متعاقب اون اجرای ویروس مورد نظر (اگر هنوز بعد از ویروس کشی تشریف داشته باشند)

قویا تاکید میکنم از open استفاده نشه

7. 4 کاربر از new explorer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

salam dostan man moshke virus hidden daram be raveshe dasti ke tosiye kardid anjam dadam vali natonestam checked value besazam va gesmate show hidden and folder vapadid shod mishe dar in amr man ra rahnamayi konid moteshakeram

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با تشکر از دوستان.
    من با آنتی ویروس Kaspersky 2010 کامپیوترم رو اسکن کردم ولی چیزی پیدا نکرد در ضمن وقتی تیک گزینه Show hidden Files رو فعال میکنم خودش دوباره به طور خودکار غیر فعال میشه.
    من تونستم با نرم افزار Nero فایلهای مخفی درایو های کامپیوتر رو پیدا کنم ، در همه درایو ها فایلی به نام s3ek.exe وجود داره که به احتمال زیاد باید ویروس باشه.
    حالا برای از بین بردنش باید چیکار کنم.
    با سپاس.

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

سلام
    من یه ویندوز اکس پی دارم که نمی دونم چرا یه دفه که ویندوز رو اوردم بالا،رو صفحه ی سیاه گیر می کنه و می نویسه:
    a disk read error occured,please press ctrl+alt+del to restart
    میشه بگین باید چی کار کنم چون ویندوز دیگه بالا نمیاد و رو این صقحه گیر می کنه

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

salam dostan man moshke virus hidden daram be raveshe dasti ke tosiye kardid anjam dadam vali natonestam checked value besazam va gesmate show hidden and folder vapadid shod mishe dar in amr man ra rahnamayi konid moteshakeram
    با تشکر از دوستان.
    من با آنتی ویروس Kaspersky 2010 کامپیوترم رو اسکن کردم ولی چیزی پیدا نکرد در ضمن وقتی تیک گزینه Show hidden Files رو فعال میکنم خودش دوباره به طور خودکار غیر فعال میشه.
    من تونستم با نرم افزار Nero فایلهای مخفی درایو های کامپیوتر رو پیدا کنم ، در همه درایو ها فایلی به نام s3ek.exe وجود داره که به احتمال زیاد باید ویروس باشه.
    با سپاس.
    سلام
    تو تایپیکهای زیر مطرح کنید دوستان کمکتون میکنند.

اورژانس سیستم های آلوده
    کد:
    روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری
    کد:

12. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال جاسم کدخدایی بنت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    بلوچستان

پيش فرض

با تشکر از دوستان.
    با سپاس.

salam

ویروسو از بین میبره

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorrowdancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

10 نجات همیشگی از شر ویروس ها !

یک راه کار کلی برای حل مشکلات ویروسی شدن سیستم هاتون می نویسم امیدوارم براتون مفید باشه

اول برید run بنویسید system32 فایل taskmgr و regedt32 رو پیدا کنید و کپی کنید تو desktop و نامشون رو هم عوض کنید و جفتشون رو باز کنید

حالا تو تسک منیجر به تب دوم یعنی پراسس برید و بغیر taskmgr هر چی که میبینید del بزنید انقدر این کار رو انجام بدید که مطمئن بشید برنامه ای نیست که بشه از لیست حذفش کرد و شما حذفش نکرده باشید !

بعد این کار یکی از پراسس ها رو هم احتمالاً زدید ترکیده که باعث میشه بعد یک دقیقه سیستم شات دان بشه که اونو نمی خواد end task کنید و اگه اشتباهی زدید مشکلی نیست برید تب اول new task و بنویسید shutdown -a تا درست بشه

خب تبریک می گم حالا شما موقتاً ویروس ها رو غیر فعال کردید

حالا به اون یکی فایلی که باز کردید یعنی regedit برید

این مسیر رو دنبال کنید:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run
    سمت راست هر چی میبینید سلکت کنید و دیلیت کنید

خب همین مسیر در شاخه اصلی دیگه ای هم هست پس اینجا هم بیایین:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
    و همه کلید ها رو بترکونید

تبریک خوب دارید پیش میرید

خب حالا سیستم رو ریستارت کنید و وقتی سیستم اومد بالا به هیچ وجه مای کامپیوتر رو باز نکنید

حالا نوت پد رو باز کنید و این کدهایی که براتون نوشتم رو توش کپی کنید:

کد:

حالا تو نت پد منوی file و گزینه save as برید تو منوی کشویی Save As type رو روی All File بزارید و در قسمت File Name بنویسید 0.bat (با پسوند bat می خواهیم فایل رو توی دسکتاپ ذخیره کنیم)

خب حالا فایلی که رو دسکتاپ سیو کردید رو دوبار کلیک کنید تا اجرا بشه و سیستمتون رو تا ابد از شر اتوران و ویروس های مزاحم نجات بده

نصب آنتی ویروس و فول اسکن فراموش نشه

اگه فولدر آپشن ویندوزتون خرابه اینجا رو هم بخونید

برید رجیستری و این مسیر و بیایین:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\NOHIDDE N
    سمت راست CheckedValue و DefaultValue روی عدد 2 باشه (اگه نیست بکنید)
    یه شاخه پایین ترش یعنی تو مسیر:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL
    CheckedValue رو یک کنید

DefaultValue رو دو کنید
    و تمام

ممنون از توجهتون
    PostElectronic@yahoo.com

15. این کاربر از sorrowdancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •