علی کریمی : دین خود را به هواداران پرسپولیس ادا میکنم [.خبرگزاری پرسپولیس : بازيكن جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت :تمام فوتبالم را مديون پرسپوليس هستم و با حضور مجدد در اين تيم مي خواهم دينم را به هواداران و اين باشگاه ادا كنم.
علي كريمي عنوان كرد: ديگر دوست نداشتم در خارج از كشور بازي كنم چون شرايط طوري رقم خورد كه بايد به ايران مي آمدم و در فوتبال خودم تحول ايجاد مي كردم. از آن جايي كه همه چيزم را در فوتبال توسط پرسپوليس به دست آوردم نسبت به اين تيم احساس دين مي كردم و حالا آمده ام كه دينم را به اين تيم ادا كنم. وي ادامه داد: دوست دارم براي هواداران پرسپوليس لحظات خوشي را رقم بزنم و با اين تيم ليگ قهرمانان آسيا را بالاي سر ببرم. پرسپوليس بايد در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا قهرمان شود و هدفم از حضور در پرسپوليس قهرماني در دو جام است.
كريمي خاطر نشان كرد:اميدوارم خيلي زود با ساير بازيكنان پرسپوليس هماهنگ شوم تا كادرفني خيلي راحت بتواند از من استفاده كند.
بازيكن جديد پرسپوليس گفت: بايد از قلعه نوعي سرمربي تيم استقلال هم تشكر كنم كه براي خريد من پيش قدم و برخورد مناسبي با من داشت اما در هر صورت پرسپوليس خانه من است و افتخار مي كنم كه يك بار ديگر به فوتبال ايران بازگشتم.