تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 561 از 2014 اولاول ... 6146151155155755855956056156256356456557161166110611561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,601 به 5,610 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

علی کریمی : دین خود را به هواداران پرسپولیس ادا میکنم [. خبرگزاری پرسپولیس : بازيكن جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت :تمام فوتبالم را مديون پرسپوليس هستم و با حضور مجدد در اين تيم مي خواهم دينم را به هواداران و اين باشگاه ادا كنم.
    علي كريمي عنوان كرد: ديگر دوست نداشتم در خارج از كشور بازي كنم چون شرايط طوري رقم خورد كه بايد به ايران مي آمدم و در فوتبال خودم تحول ايجاد مي كردم. از آن جايي كه همه چيزم را در فوتبال توسط پرسپوليس به دست آوردم نسبت به اين تيم احساس دين مي كردم و حالا آمده ام كه دينم را به اين تيم ادا كنم. وي ادامه داد: دوست دارم براي هواداران پرسپوليس لحظات خوشي را رقم بزنم و با اين تيم ليگ قهرمانان آسيا را بالاي سر ببرم. پرسپوليس بايد در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا قهرمان شود و هدفم از حضور در پرسپوليس قهرماني در دو جام است.
    كريمي خاطر نشان كرد:اميدوارم خيلي زود با ساير بازيكنان پرسپوليس هماهنگ شوم تا كادرفني خيلي راحت بتواند از من استفاده كند.

بازيكن جديد پرسپوليس گفت: بايد از قلعه نوعي سرمربي تيم استقلال هم تشكر كنم كه براي خريد من پيش قدم و برخورد مناسبي با من داشت اما در هر صورت پرسپوليس خانه من است و افتخار مي كنم كه يك بار ديگر به فوتبال ايران بازگشتم.

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

هدايتي رئيس هيات مديره پرسپوليس شد

جلسه فوق‎العاده هيأت مديره باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس امروز پنجشنبه از ساعت 12 در دفتر مدير عامل باشگاه تشکيل شد.
    /]
    "به گزارش سرويس ورزشي برنا" و به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، نشست فوق‌العاده هيأت مديره باشگاه پرسپوليس رأس ساعت 12 ظهر امروز در دفتر مدير باشگاه تشکيل شد و طي آن رئيس هيأت مديره باشگاه منصوب گرديد. سيد داريوش مصطفوي در اين خصوص گفت:با توجه به رأي تمامي اعضاي هيأت مديره،"حسين هدايتي"به عنوان رئيس هيأت مديره باشگاه فرهنگي - ورزشي پيروزي (پرسپوليس) منصوب شد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خليلى: پرسپوليس نبايد اين قدر راحت امتياز از دست بدهد

محسن خليلى مهاجم گلزن و آقاى گل ليگ هفتم حرفه اى كه نقش غير قابل انكارى در قهرمانى فصل گذشته تيم پرسپوليس داشت، به دليل جراحى رباط صليبى پايش نتوانست سرخپوشان را از ابتداى فصل همراهى كند، به همين جهت براى آگاهى از وضعيت وى، سايت رسمى باشگاه پرسپوليس دقايقى را با محسن خليلى به گفتگو نشست كه ماحصل آن از حضورتان مى گذرد.
    • از دوره درمانتان بگوئيد.
    - پس از جراحى، زير نظر پزشك جراح و دكتر زرينه برنامه مشخصى را جهت درمان هر چه سريعتر پيش گرفته ام و شكر خدا همه چيز خوب است و نهايت سعى و تلاشم را بكار مى گيرم تا هر چه زودتر در خدمت تيم محبوبم پرسپوليس قرار گيرم.
    • فقط استراحت مى كنيد يا به تمرينات ويژه نيز مى پردازيد؟
    - استراحت هم يكى از راههاى درمان است اما من به تجويز دكتر زرينه صبح ها وزنه مى زنم، بعدازظهرها فيزيوتراپى مى كنم و پس از آن، آب درمانى در برنامه درمانى من قرار دارد.
    • نظر شما در مورد حواشى تيم چيست؟
    - تيم پرسپوليس، تيمى نيست كه سال اولش باشد كه با اين حاشيه ها دست و پنجه نرم مى كند. هميشه براى تيمهاى پرسپوليس و استقلال اين چنين شرايطى موجود بوده و مديران اين باشگاه ها نيز بهتر از هر كسى با اين موضوع آشنا هستند و جهت رفع اين حواشى حتماً اقدامات لازم را انجام خواهند داد.
    • وضعيت پرسپوليس و ديدارهاى انجام شده را چگونه مى بينيد؟
    - تيم پرسپوليس امسال خيلى خوب بسته شده و بازيكنان خوبى به تيم اضافه شده اند و طبيعى است كه براى هماهنگى هر چه بيشتر بازيكنان قبلى با بازيكنان جديد، زمان لازم است و مطمئناً در بازى هاى آينده، تيم هماهنگ ترى را مى بينيم و حتماً در صدر جدول خواهيم ايستاد.
    • در مورد وضعيت جراحى و مدت درمان كامل توضيح مى دهيد؟
    - پزشك جراح، اين عمل را رضايت بخش عنوان كرده و معتقد است كمك من در ادامه درمان در تسريع بهبودى آن نقش خواهد داشت كه من نيز اين همكارى را با تمام تلاش انجام مى دهم و طبق نظر پزشك، بنده به مدت ۶ ماه پس از عمل از ميادين دور خواهم بود كه اين جراحى در اوايل مرداد ماه بر روى پايم انجام شد.
    • براى معاينات باز هم به آلمان سفر خواهيد كرد؟
    - بله. ۲ دوره ديگر بايد در كشور آلمان حضور يابم. ابتدا تا دو هفته ديگر به اين كشور سفر خواهم كرد و پس از آن نيز براى ۲ هفته آخر درمان بايد در آلمان حضور يافته تا معاينات نهايى روى پايم صورت گيرد تا بتوانم در تمرينات شركت كنم.
    • با حضور هافبك هاى پاسور تيم، اگر خليلى در تيم حضور داشت، مطمئناً در صدر جدول گلزنان ليگ قرار مى گرفت، نظر شما چيست؟
    - تيم پرسپوليس با جذب بازيكنانى ارزشمند، خيلى روانتر و بهتر شده اما موقعيتهاى فراوانى از دست مى رود و من نيز براى به ثمر رساندن اين موقعيتها لحظه شمارى مى كنم.
    • نتايج ۴ بازى اول پرسپوليس را چطور ديديد؟
    - ما نبايد امتيازهاى اول فصل را به اين راحتى از دست بدهيم چون ممكن است در كوران مسابقات حسرت اين امتيازها را بخوريم اما هنوز هم دير نشده و بايد از بازيهاى هفته هاى آتى نهايت استفاده را ببريم.

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

علی کریمی : دین خود را به هواداران پرسپولیس ادا میکنم [. خبرگزاری پرسپولیس : بازيكن جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت :تمام فوتبالم را مديون پرسپوليس هستم و با حضور مجدد در اين تيم مي خواهم دينم را به هواداران و اين باشگاه ادا كنم.
    علي كريمي عنوان كرد: ديگر دوست نداشتم در خارج از كشور بازي كنم چون شرايط طوري رقم خورد كه بايد به ايران مي آمدم و در فوتبال خودم تحول ايجاد مي كردم. از آن جايي كه همه چيزم را در فوتبال توسط پرسپوليس به دست آوردم نسبت به اين تيم احساس دين مي كردم و حالا آمده ام كه دينم را به اين تيم ادا كنم. وي ادامه داد: دوست دارم براي هواداران پرسپوليس لحظات خوشي را رقم بزنم و با اين تيم ليگ قهرمانان آسيا را بالاي سر ببرم. پرسپوليس بايد در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا قهرمان شود و هدفم از حضور در پرسپوليس قهرماني در دو جام است.
    كريمي خاطر نشان كرد:اميدوارم خيلي زود با ساير بازيكنان پرسپوليس هماهنگ شوم تا كادرفني خيلي راحت بتواند از من استفاده كند.

بازيكن جديد پرسپوليس گفت: بايد از قلعه نوعي سرمربي تيم استقلال هم تشكر كنم كه براي خريد من پيش قدم و برخورد مناسبي با من داشت اما در هر صورت پرسپوليس خانه من است و افتخار مي كنم كه يك بار ديگر به فوتبال ايران بازگشتم.
    برای دربی میتونه بازی کنه ؟؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پايان اختلاف زرينه و الونگ
    اختلاف زرينه و الونگ بالاخره به آخر رسيد البته به درخواست افشين قطبى و با موافقت پزشك پرسپوليس، دكتر زرينه هم از ديروز و بلافاصله بعد از برطرف شدن اين مشكلات، كارهاى درمانى مربوط به زانوى مصدوم الونگ را آغاز كرد. زرينه درباره آشتى كنان با الونگ مى گويد: پرسپوليس تيم بزرگى است. بازيكنانى كه در آن هستند، بايد به اركان مختلف باشگاه، مخصوصا كادر پزشكى كه از پنج پزشك زبردست تشكيل شده، احترام بگذارند.
    قصد خودنمايى ندارم؛ اما به خاطر شخص قطبى و مسؤولان باشگاه، الونگ را بخشيدم. در معذرت خواهى هافبك كامرونى متوجه شدم كه بعضى عزيزان به او اطلاعات اشتباه داده بودند تا من و همكارانم را زير سؤال ببرند. از امروز (ديروز) درمانم را روى الونگ آغاز خواهم كرد. ابتدا يك تست بالينى در خصوص آخرين وضعيت او و سپس آزمون پزشكى در خصوص پاى مصدوم او مى گيرم تا كار اصلى را شروع كنم. او ادامه مى دهد: «برايم مليت بازيكن فرقى ندارد. مطمئن باشيد طبق هماهنگى هايى كه با كادر فنى انجام داده ام، به هيچ كس اجازه نمى دهم به كادر پزشكى بى احترامى و در كارهايش دخالت كند.»

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای دربی میتونه بازی کنه ؟؟؟؟؟
    اگه قراردادش زود ثبت بشه احتمالش هست برسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

1

علی کریمی قدم اول رو واسه اسطوره شدن محکم برداشت....باید ببینیم چقدر امادس..!!!
    هر جوری حساب کنیم امسال پرسپولیس قهرمان اسیاس..!!!
    جان من تیمو ببینید....
    این تیم نباید قهرمان بشه..؟؟!
    دروازبان : حاج مهدی واعظی
    دفاع : سپهر سر طلایی....فرانک اتسو.....باقری ها....علیرضا محمد....مجتبی شیری....مسعود زارعی
    هافبک : استاد کریم باقری.....مازیار قایقران....پژمان پا طلایی..!....ایوان پتروویچ...ممد علوی....
    سلطان علی کریمی..حسین بادامکی....
    مهاجم : محسن رفت و برگشت...علی نیکی....ابرام توره...
    مربی : افشین امپراطور....عقاب....افشین با تعصب..!!
    چی میخوایم دیگه..؟!

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

البته اگه این خبر نگار ها بزارن و قطبی بتونه از کریمی بازی بگیره مطمئن باشید کریمی موفق خواهد شد

ولی قطبی قبلا نشون داده که نمی تونه از بازیکن های خلاق بازی بگیره مثل بادامکی و کعبی و مازیار زارع

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آقای xxxicestar ما که امضا مون را تغییر دادیم منتظر شما هم هستیم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

از بقیه دوستان هم میخوایم که در سالگرد شکست افتخار آمیز اس تق لال امضاشون را عوض کنند و مثل ما بشن
    به امید پیروزی پر گل تر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •