تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 561 از 949 اولاول ... 61461511551557558559560561562563564565571611661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,601 به 5,610 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان میشه از سایت زیر با دانلود منیجر سرعت دانلود تک کانکشن بزارن. ممنون میشم مخصوصا بین ساعت 6 تا 12 شب. پارس آنلاینو ول کردم مخابرات گند بود و گزینه ای غیر از فن آوا ندارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم
    پشتیبانی تقریبا دو هفته بعد از اتمام سرویس تماس میگیره میگه خط شما امروز در صورت عدم تمدید سرویس برداشته خواهد شد!اصرار که میکنم برای مهلت بیشتر میگه دست ما نیست به صورت نرم افزاری انجام میشه و به صورت تکی هم کار نمیکنه !خواستم از شما بپرسم صحت داره؟و اینکه 2هفته برای جمع اوری کم نیست؟
    خیلی ممنون
    سلام
    قبلا خیلی دیر تخلیه میکردیم ولی الان هم به خاطر محدودیت پورت و هم اینکه بابت خطی که کار نمیکنه و رانژست باید هر ماه به مخابرات پول بدیم سریع تخلیش میکنیم !
    چه کاریه ؟ پول مفت داریم مگه بریزیم تو جیب مخابرات ؟

3. این کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

بستگی به تعداد پورت داره اگه محدودیت باشه سریع جمع میکنن ولی من از عصر انتقال داده که داشتم تا 2 ماه بعد هم پورت جمع نشده بود

ناگفته نمونه قانونی هم گذاشتن که اگه هر روز تمدید نکنی 100 تومن پول واست میافته مثلا بد 1 ماه بیای تمدید کنی 3000 تومن نگهداری پورت برات میبرن که این قیمت بسته به سرعتی که تا قبلش داشتی ممکنه متفاوت باشه
    سلام
    یک همچین قانونی نداریما ! یعنی تو بعضی شرکتها اگه نخوای تمدید کنی میتونی با 3000 تومان پورت رو رزرو کنی و تخلیه نشه ولی اینکه مشترک یک ماه شارژ نکنه و بعدش بیاد واسه شارژ بگیم 3000 تومان بده نه نداریم .
    هر چند دیگه الان همون حدود 1 ماه تخلیه میشه

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    قبلا خیلی دیر تخلیه میکردیم ولی الان هم به خاطر محدودیت پورت و هم اینکه بابت خطی که کار نمیکنه و رانژست باید هر ماه به مخابرات پول بدیم سریع تخلیش میکنیم !
    چه کاریه ؟ پول مفت داریم مگه بریزیم تو جیب مخابرات ؟
    سلام اقا ایمان.. در مورد موارد ذکر شده در مورد نمایدگی شیراز شما کاری نمیتونی انجام بدی؟ کار اینا قانونی هست؟ میگه تا دوبرابر حجم قراردادت اگه شبانه بیشتر دانلود کنی رباتمون محدودت میکنه!

6. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام اقا ایمان.. در مورد موارد ذکر شده در مورد نمایدگی شیراز شما کاری نمیتونی انجام بدی؟ کار اینا قانونی هست؟ میگه تا دوبرابر حجم قراردادت اگه شبانه بیشتر دانلود کنی رباتمون محدودت میکنه!
    سلام
    ببینید بهترین کار تماس با تهران هست . کاری از دست من برنمیاد . احتمال داره قراردادش با ما فرق داشته باشه و اجاره پورت یا اجاره لایسنس باشه .
    ولی اگر تحت سیاستهای فن آوا باشه نمیتونه اینکارو بکنه . بازم از دفتر تهران بپرسید مطمین بشید .
    از اینجور شرکتها زیادن که قیمتهاشون با هیچ کدوم از شرکتهای pap نمیخونه و اصلا تحت سیاستها و قوانین هیچ شرکتی نیستن . همه شرکتها از اینجور نمایندگیها دارن و این سیستم بقول دوستمون جزیره ای مختص فن آوا نیست . توی همین انجمن هم اسم هزار و یک شرکت اینترنتی میاد که هیچ کدوم اصلا مچوز ارائه adsl ندارن مثل آزاد نت و شهراد نت و اسپادانا و... ولی دارن فعالیت میکنن که طبیعتا مستقل نیستن و تحت نظر یکی از شرکتهای pap هستند.
    مشکلی که بنظر من هست در فن آوا اینه که این نمایندگیهاش هم با نام فن آوا دارن فعالیت میکنن و گاها مثل این مورد باعث سردرگمی بین کاربرا میشن در حالی که هیچ ربطی به فن آوا ندارن و فقط دارن یا از امتیازش استفاده میکنن و یا از تجهیزات و پهنای باندش ولی سیاست گذاری بر روی قیمت و کیفیت سرویسها با خودشونه .

8. 2 کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    یک همچین قانونی نداریما ! یعنی تو بعضی شرکتها اگه نخوای تمدید کنی میتونی با 3000 تومان پورت رو رزرو کنی و تخلیه نشه ولی اینکه مشترک یک ماه شارژ نکنه و بعدش بیاد واسه شارژ بگیم 3000 تومان بده نه نداریم .
    هر چند دیگه الان همون حدود 1 ماه تخلیه میشه
    عرض کردم در بعضی شرکت ها ، بنده رو فن آو رشت که هستم این قانون هست ، عصر انتقال یک شهری هم بودم بعد 45 روز اومدم دیدم 4500 تومن پول بابت تاخیر و نگهداری پورت واسم بریدن ، در صورتی که اینترنت از عصر انتقال داده در شهر دیگری داشتم چنین قانونی نداشت

اینم یه نمونه

یعنی اگه از این شرکت 2 مگ داشته باشی و یک ماه مثلا تمدید نکنی 12 هزار چوووق واسم میبرن !!!

هر شرکت یه قانونی میذاره دیگه ، مملکت بی صاحاب اینه

شاتل مگه نیست یه پولی میگیره شبانه رایگان رو فعال میکنه ، رو سایتش که اینطور زده ، بعد 2 روز دانلود هم لیمیتت میکنه و میگه زیاد دانلود داشتی

هزینه برقراری و نگهداری ماهیانه سرویس ها
    سرعت
    قیمت (ریال)
    128kb
    22,500
    256kb
    30,000
    512kb
    45,000
    1024kb
    75,000
    2048
    120,000

10. 2 کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    سرویس محدود DP-2048-40G-NF حداکثر سرعت و حداقل سرعتش رو می فرمایید ( به خصوص ساعات رایگان شبانه ) ؟؟؟
    و سرویس نامحدود DP-2048-BU و DP-2048-GU هم لطف کنید سرعتش رو بگید ؟؟؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت 1مگ با حجم 6گیگ گرفتم واقعا سرطانه یه پیج میخواد باز کنه خیلی طول میکشه سرعت دانلود هم 220 کیلوبایت اونم تازه ثابت نمیمونه دائم کم و زیاد میشه گاهی اوقات که زیر 100 میاد یه خط دیگه دارم اون از پارس انلاین هستش 1 مگ سرعت دانلودش رو 500 الی 600 کیلو بایت هستش .الام فکر کنم رو 2 مگ بستن زنگ بزنم رو 4 یا 6 مگ میبدن ؟؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستا نمیدونم چرا جدیدا وقتی آسانسور حرکت میکنه اس ان آر 13تا میاد پایین بعد وقتی ایستاد 9تا میره بالا و دیگه بالاتر نمیره به نظرتون دلیلش چیه؟قبلا اینجور نبود!

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سر خط مشکلی نداری؟
    مطمئن ای که مربوط به اسانسور؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •