چند تا بازی تو مایه های خدای جنگ معرفی می کنید
چند تا بازی تو مایه های خدای جنگ معرفی می کنید
ِDANTE's Inferno خیلی به این بازی شبیه و من خودم بازیش کردم![]()
این بازیهایی که لیست کردید همه مال زیر ۱۴ سال هستند !
اگر سنتون بیشتر از این حرفهاست کنسول ویی بازی های خیلی خیلی بهتری هم داره ، مثل بازسازی شده اویل ۱ یا اویل ۰ و ...
راستش بجز یکی دوتا که خودم میخوام بازی کنم بقیه شو واسه یکی از اقوام که کم سن وسال هست میخوام بدونم.
من خودم اینقدر بازی خشن و گرافیکی بازی کردم که کمی تا قسمتی خسته شدم.
اویل هم میمونم نسخه 6 رو بازی میکنم.
من دنبال بازیهایی که تو کنسولها و PC مشترک هستن نیستم. بازیهایی که فقط واسه این کنسول باشن و تو PC هم قابل اجرا باشن. شما بیزحمت لیست بازیهای باحال که فقط ماله این کنسول هست واسم معرفی کن. میخوام رو PC اجرا کنما!
سن و سال اصلا مهم نیست. فقط بازی جذاب باشه. اویل ها و زلدا رو دیدم. بجز اونا....
ممنونم از شما
دوستان کسی میتونه لینک دانلود بازی NEW YORK RACE رو برام گیر بیار چند ساله که دنبالشم سبک بازیش ماشین فضایی تو شهر نیورکه![]()
باز سازی شده اویل و نسخه ۰ اش انحصاری کنسول Wii و GC هستند و جای دیگه پیدا نمیکنید .
بازیهایی هم که لیست کردید قشنگند ، بد نیستند برای افراد کم سن و سال خیلی خیلی مناسبند .
سلام دوست عزیز . می تونی چندتا بازی استراتژی کلاسیک و قدیمی بهم معرفی کنی ؟؟ غیر از Age of empires و empire earth
Last edited by Altaiir7; 03-02-2012 at 11:53.
یه بازی شبیه ساز اتوبوس باحال میخوام
میشه یه بازی با لینک دانلود معرفی کنید
دوستان سلام.
والا من اهل بازی نیستم و فقط از بازی Age of empires رو بازی کردم یه 1.000.000 باری.
یه بازی بود که حتی تو بی بی سی هم 2 ماهه پیش خیلی ازش تعریف کردن که بازی استراتژیک جنگی هست و در دونسخه مختلف تولید شده و خیلی صحنه هاش واقعیه که یه سری سربازن که در مکانهای مختلف میجنگن و طرف گویندهه میگفت که نسخه بتفیلدش ( اگه اشتباه نکنم )خیلی جالبتره وو ......
اگه اسمشو میدونید بگید خیلی ممنون میشم.
راستی تو need for speed ها کدومش با حال تره؟
ممنون.
میشه لینک دانلود Darkness ورژن 1 رو بزارید!؟اگه میشه مستقیم باشه D:
"PC"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)