کجاسایت انودیا برم واسه اپدیت ینی گرافیکم که axl geforc7300gtبااین سایت درست میشه
بابا چندتا راه دیگم به من بگین انجام بدم شاید اثر کرد
کجاسایت انودیا برم واسه اپدیت ینی گرافیکم که axl geforc7300gtبااین سایت درست میشه
بابا چندتا راه دیگم به من بگین انجام بدم شاید اثر کرد
با سلام . من در هنگام نصب بازی call of juarez با ارور 1/0مواجه می شوم.کمک کنید..مشخصات سیستم من
, dvd rw - cpu 3000+ atlon 64 -grafic 256 , - ram 2 G.b
دوست عزیز! اون مواردی که در پست 5638 به اونا اشاره کردم رو انجام بدین... امیدوارم مشکلتون حل بشه.
کاربر عزیز! لطفا از پیغام Error عکس بزارید و ایراد رو کاملتر توضیح بدین.
Last edited by havas_1980; 08-04-2008 at 11:05.
من از Compability هم استفاده کردم و بر روی ویندوز 95 و ویندوز 98 گذاشتم اما بازهم همین مشکل رو داشت.
یادمه 2 3 سال پیش که هنوز 98 مرسوم بود، روی 98 هم اجرا کردم ولی باز هم همین مشکل رو داشت.
فکر میکنم این بازی با ساختارهای CPU های فعلی سازگار نباشه (چون من قدیما یعنی حدود 10 سال پیش، این بازی رو با کامپیوترهای زیر پنتیوم به راحتی اجرا و بازی میکردم.)
سلام دوستان من يه مشكلي دارم وقتي ميخوام بازي FrontlinesFuelOfWar اجرا كنم در منوي بازي بازي پشت سر هم هنگ ميكنه باز درست ميشه هنگ ميكنه باز درست ميشه (كم كم خود من هم هنگ كردم)
ميخواستم بدونم مشكل از كجاست.
Direcx9 نصب
VGA Driver نصب
Crack كپي شده
ممکنه از کارت گرافیکت باشه.
مشخصات سیستم تون رو هم بنویس.
دوست عزیز! اگه سیستمتون همینی هست که قبلا در پست 5476 اعلام کرده بودید پس سیستمتون برای اجرای بازی مناسبه.
این ایرادی که ذکر کردید از خود بازی هست. برای رفع مشکلات عدیده این بازی لازمه که آخرین پچ این بازی و کرکش رو از این آدرسها دریافت کنید:
این پچ رسمی, ایرادات و مشکلات بازی در هنگام لود, منوی بازی, گرافیک, صدا (بر روی ویستا) و ... رو برطرف میکنه.
Frontlines: Fuel of War v1.02 Patch
Size: 183MB
Frontlines: Fuel of War v1.02 Patch Crackکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size: 4.74MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by havas_1980; 09-04-2008 at 12:40.
ممنون هوس جان ولي من تو ويستا مشكلي ندارم فقط تو Xp اينجوري ميشه
سلام امید جان من در بازی جنرال 2 مشکل دارم وسطای بازی از بازی میپره بیرون و یه ارروری شبیه این میده ( ترجمه اررور ) : شما یک اررور جدی دارید اررور جدی میتواند به دلایل زیادی باشد .
لطفا کمکم کنید ممنون میشم .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)