تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 561 از 616 اولاول ... 61461511551557558559560561562563564565571611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,601 به 5,610 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من دانشجوی ترم چهارم کارشناسی پیوسته (پیام نور) هستم. الآن کاردانی علمی کاربردی قبول شدم، حالا میخوام انصراف بدم. چند تا سوال در این رابطه داشتم:

1. من ترم چهارم هستم، یعنی حدود 2 سال از سنوات استفاده کردم. با این حال میتونم انصراف بدم و برای کاردانی ثبت نام کنم؟

2. برای انصراف و ثبت نام مجدد در دانشگاه جدید سن هم ملاک ـه؟

3. من از پلیس +10 پرسیدم، گفتن اول باید انصراف بدی بعد بیای ببینیم چقدر از سنوات استفاده کردی تا بعد برات معافیت جدید صادر کنیم. حالا اینو راست گفته یا میخواسته از دَستم خلاص شه؟

4. بعد اینکه برای ثبت نام در دانشگاه جدید (کاردانی علمی کاربردی) معافیت از ابتدا حساب میشه؟ یعنی اون دو سالی که برای کارشناسی استفاده کردم نادیده گرفته میشه؟

ممنون میشم زودتر کمکم کنید. شنبه باید اقدام کنم...
    برای هر مقطع یک بار بیشتر سنوات صادر نمیشه .. یعنی دیگه نمیشه دوباره برگردید کاردانی بخونید . فکر کنم اگر ترم 2 بودید میشد ولی بازم سوال کنید

2. این کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

برای هر مقطع یک بار بیشتر سنوات صادر نمیشه .. یعنی دیگه نمیشه دوباره برگردید کاردانی بخونید . فکر کنم اگر ترم 2 بودید میشد ولی بازم سوال کنید
    الآن ترم چهارم کارشناسی پیوسته ام. کاردانی نخوندم

پروفشنال sabok sangin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.دانشجوی کارشناسی مکانیکم ورودی 89
    میخوام رشته غوض کنم برم کاردانی معماری
    یه سوالی که واسم پیش اومده اینه که زمان کاردانی به کارشناسی واسه نظام وظیفه یه مشکل میخورم یا نه؟
    البته میخوام انطراف بدم و برم کاردانی ناپیوسته بدون ازمون
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الآن ترم چهارم کارشناسی پیوسته ام. کاردانی نخوندم
    الان شما ترم 4 کارشناسی هستید که در واقع معادل همون کاردانی محسوب میشه . یعنی شما یک بار تا حد کاردانی خوندی

6. این کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

الان شما ترم 4 کارشناسی هستید که در واقع معادل همون کاردانی محسوب میشه . یعنی شما یک بار تا حد کاردانی خوندی
    یعنی میشه معادل کاردانی رو بگیرم بعد برای کنکور کاردانی به کارشناسی (ناپیوسته) یک رشته دیگه شرکت کنم؟؟

الآن دانشجوی کارشناسی پیوسته پیام نور هستم. تازه ترم 4 رو شروع کردم

ببخشید توی این تاپیک میپرسم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی میشه معادل کاردانی رو بگیرم بعد برای کنکور کاردانی به کارشناسی (ناپیوسته) یک رشته دیگه شرکت کنم؟؟

الآن دانشجوی کارشناسی پیوسته پیام نور هستم. تازه ترم 4 رو شروع کردم

ببخشید توی این تاپیک میپرسم
    فکر نمیکنم دانشگاه این کار روبکنه چون کارشناسی پیوسته هستین و وسطش نمیشه ول کنین اگه کارشناسی ناپیوسته بود مشکلی نداشت . تا کاردانی یه رشته ، کاردانی به کارشناسی هم یک رشته

9. این کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

آقا یه سوال خیلی خیلی مهم داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید

من وروردی بهمن 88 کارشناسی ناپیوسته هستم ... تا الان در حال تحصل بودم .. 6 ترم مجاز + 2 ترم سنوات + 2 ترم ارفاقی نظام وظیفه رو رد کردم ...

یعنی الان 8 ترم گذردوندم و الان دارم وارد ترم 9 میشم ... رفتم نظام وظیفه بهم اجازه داد تا 1393/06/30 بخونم و گفت اخرین مهلتت هست و از طرف دانشگاه هم بهشون تهعد مهظری ندادم ... مثل اینکه تا همین ترم پیش باید دانشججو میرفت و مهظر تعهد میداد که همه چیز رو به عهده بگیره هر اتفاقی براش افتاد ...

تو نامه ای برای من نوشتن قید شده 1393/10/01 مهلت معرفی من به نظام وظیفه هست وگرنه وارد غیبت میشم ...

سوال اینه که من تا 06/30 نمیتونم درسم رو تومو کنم و نیاز به ترم دیگه ای هم دارم ... آیا میتونم ترم دیگه ای رو هم داشته باشم ... آخه تاریخ معرفی من رو 10/01 تو نامه نوشته .. اگر بخوام برای ترم اضافی که لازم دارم برم نامه مهظری بدم درست میشه ؟؟؟

ممنون میشم کامل راهنمایی کنید ..تشکر

----------------------

یه سوال خیلی مهم دیگه یادم اومد اونم اینکه ..امدیم و من نتونستم تا 06/30 تموم کنم ... آیا میتونم تا همیت تاریخی که خوندم انصراف بدم و برم خدمت و بعد اتمام خدمت تطبیق برنم و بقیش رو بخونم تو همین مقطع .. میتونم وسط خدمت سربازی امتحان بدم همین مقطعی که الان میخونم رو اگر قبول شدم از سر خدمت برم برای ادامه ... اگر بخوام همین ناپیوسته رو ادامه بدم باید کنکور ناپویسته بدوم اگر جایی رشته ی من رو ناپیوسته نداشت باید کنکور کاردانی بدم بعدش همه رو تطبیق بزنم ؟؟ درست ؟؟یا ابوالفضل کی میره این همه راه رو ...
    الان سنم 26 ساله بخوام برم خدمت میشم 27 ..برم برگردم میشم 29 .. تازه باز اون موقع شروع کنم ..چه شود ... تازه بعد 2 سال سربازی کی مغر خوندن درس ها رو داره ... ای وای من

یه راه دیگه هم داره که همینجوری بخونم و برم تو غیبت بعد که مدرک رو گرفتم برم خدمت البته معدلم در حد 13 بیش تر نیست ( اگه وارد غیبت بشم فکر کنم باید قید دوره 45 روزه رو حذف آموزشی رو بزنم !!!!! ) ... آیا میشه من لیسانسم رو با هر معدلی بگیرم دوباره همین رشته ی الان خودم رو دوباره شرکت کنم مثلا داشگاه تهران برم که هم بتونم تطبیق بدم هم انیکه معدلم بهتر شه برای استخدامی و هم اینکه داشنگاه بهرتی قبول شم ... حتما با خودتون میگید این چیزا به عقل جن هم نمیرسه .. خوب رام سوال پیش اومده !!!!!!!!!
    قید استخدامی رو با این معدل در پیت باید بزنم اون وقت ( فکر کنم الان همینجوری از نظر سنی شرایط استخدامی رو از دست دادم رفته پی کارش به امید کار آزاد باید باشم ) .. مقطع بالاتر پیش کش .. دوستان راهنمایی کنید ... سرم داره منفجر میشه ..تنبلی کردم اینم نتیجش . خدایا به داد برس .. با بی مبالاتی زندگیم به فنا رفت تنها امیدم اینه که هنوز 24 ماهه نشده

ممنون میشم اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه 4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان من یه چند تا سوال دارم اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم (من متولد سه ماه سوم سال هستم)
    1- من فارغ التحصیل هستم و سال پیش که چهارم دبیرستان بودم نتونستم در کنکور قبول بشم و میخوام امسال دوباره کنکور بدم میخواستم بدونم تا کی فرصت دارم و آیا میتونم امسال کنکور بدم یا نه؟
    2- من یکی از شرایط معافیت پزشکی رو دارم میخواستم بدونم که در صورتی که امسال بتونم در کنکور شرکت کنم باید قبل کنکور اقدام به گرفتن معافیت کنم یا بعد کنکور؟
    3- در صورتی که نتونستم معافیت پزشکی بگیرم تاریخ اعزام به خدمتم چه موقعی میوفته؟ (یعنی در صورتی که دانشگاه قبول بشم باید سه ماه تابستون برم سربازی؟ یا نه؟ چون نتایج معمولا شهریور ماه اعلام میشه)
    4- اگر بخوام تو یکی از رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد ثبت نام کنم آیا معافیت تحصیلی از دانشگاه بهم میدن یا نه باید برم سربازی بعدا برگردم برم دانشگاه؟
    ممنون میشم این سوالاتو جواب بدین
    Last edited by 4net; 29-01-2014 at 23:55.

داره خودمونی میشه 4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان من یه چند تا سوال دارم اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم (من متولد سه ماه سوم سال هستم)
    1- من فارغ التحصیل هستم و سال پیش که چهارم دبیرستان بودم نتونستم در کنکور قبول بشم و میخوام امسال دوباره کنکور بدم میخواستم بدونم تا کی فرصت دارم و آیا میتونم امسال کنکور بدم یا نه؟
    2- من یکی از شرایط معافیت پزشکی رو دارم میخواستم بدونم که در صورتی که امسال بتونم در کنکور شرکت کنم باید قبل کنکور اقدام به گرفتن معافیت کنم یا بعد کنکور؟
    3- در صورتی که نتونستم معافیت پزشکی بگیرم تاریخ اعزام به خدمتم چه موقعی میوفته؟ (یعنی در صورتی که دانشگاه قبول بشم باید سه ماه تابستون برم سربازی؟ یا نه؟ چون نتایج معمولا شهریور ماه اعلام میشه)
    4- اگر بخوام تو یکی از رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد ثبت نام کنم آیا معافیت تحصیلی از دانشگاه بهم میدن یا نه باید برم سربازی بعدا برگردم برم دانشگاه؟
    ممنون میشم این سوالاتو جواب بدین
    دوستان کسی جواب منو نمیدونه؟
    اگه میشه جوابو سریعتر بدین ممنون میشم چون در صورت اینکه پاسخ سوال 2 قبل کنکور باشه میخوام فردا برم دنبال کارای خدمت
    پیشاپیش از پاسختون ممنون

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    اگه یکی کارشناسی پیوسته باشه و انصراف بده و مدرک معادل کاردانی رو بگیره بعدش باید بره خدمت و حق ادامه تحصیل رو نداره.
    حالا با توجه به اینکه کنکور کاردانی به کارشناسی آخر مرداد هست معمولا اگه یکی به فرض تیر دفترچه بفرسته و شهریور اعزامش باشه و قبل اعزام کنکور بده اگه یک ماه بعد که نتیجه کنکور میاد قبول شده باشه میتونه از خدمت ترخیص بشه و دانشگاه بره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •