تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 560 از 858 اولاول ... 60460510550556557558559560561562563564570610660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوستان چرا نمیشه این نامحدود ماهیانه رو خرید؟قبلان بود الان برداشتن؟
    بعد این که مودم tf-i60 هستش وقتی تنظمیات رو عوض میکنم روز ورود به تنظیمات رو دوباره قبول نمیکنه مشکل چیه؟
    Last edited by mokhtar; 01-03-2018 at 16:09.

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

تهران منطقه 10 انتهای خیابان مالک اشتر مخابرات نامحدود دارم
    در کنارش میخوام به مودم 4G بگیرم برای دانلود رایگان شبانه ، ایرانسل بگیرم یا همراه اول.
    ممنون میشم یه راهنمایی کوچولو کنید.
    چقدر میخوای هزینه کنی؟
    با گوشی‌یکبار با هر ۲شرکت شبانه رو‌ تست کن ببین کدوم بهتره تا راهنماییت کنم

3. این کاربر از saeexx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چقدر میخوای هزینه کنی؟
    با گوشی‌یکبار با هر ۲شرکت شبانه رو‌ تست کن ببین کدوم بهتره تا راهنماییت کنم
    حداکثر ماهی 20 هزار تومن ، با گوشی ایرانسل رو تست کردم افتضاح بود حداکثر 1.5 مگابایت بر ثانیه دانلود میداد ، تازه نوسان داشت چند ثانیه تا 200 کیلوبایت بر ثانیه پایین می‌اومد دوباره می رفت بالا ، با 0919 (اعتباری همراه اول) تست کردم اونم حداکثر 1 مگابایت بود نمی‌دونم خونه ما تو نقطه‌ی کور قرار داره هر دو تا رو تو ساعت 2 نیمه شب تست کردم.

فردا صبح با گوشی تا سر چهار راه محله‌مون که رفتم یه دفعه سرعت دانلود هم با ایرانسل و هم همراه اول تا 10 برابر بیشتر میشد اصلاً نمی‌دونم چرا اینجوریه، ممنون میشم راهنمایی کنید که کدوم رو بگیرم

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

حداکثر ماهی 20 هزار تومن ، با گوشی ایرانسل رو تست کردم افتضاح بود حداکثر 1.5 مگابایت بر ثانیه دانلود میداد ، تازه نوسان داشت چند ثانیه تا 200 کیلوبایت بر ثانیه پایین می‌اومد دوباره می رفت بالا ، با 0919 (اعتباری همراه اول) تست کردم اونم حداکثر 1 مگابایت بود نمی‌دونم خونه ما تو نقطه‌ی کور قرار داره هر دو تا رو تو ساعت 2 نیمه شب تست کردم.

فردا صبح با گوشی تا سر چهار راه محله‌مون که رفتم یه دفعه سرعت دانلود هم با ایرانسل و هم همراه اول تا 10 برابر بیشتر میشد اصلاً نمی‌دونم چرا اینجوریه، ممنون میشم راهنمایی کنید که کدوم رو بگیرم
    منظورم از هزینه برای خرید مودم هست
    گوشیتون چیه؟ ۴.۵ جی ساپورت میکنه؟
    منم مشکل شما رو دارم تو خونه سرعت پایین هست میرم دم در ۱۰ برابر میشه سرعت
    با همراه اول شب سرعتم ۵ مگابایت در ثانیه هست
    البته ۴.۵ جی
    رایتل هم چک کنید ضرر نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من از خرداد امسال 5142 دارم و چند روزی هست که زیاد با مشکل قطع و وصلی مواجه میشم. هر ساعتی هم این اتفاق میفته، صبح، بعدازظهر، شب، نصفه شب و حتی ساعت 3 صبح. یه موقعهایی 5 تا آنتنم پره و یه موقعهایی کلاً قطع میشه. مودم رو یه شب بردم کنار پنجره، حدود 2 ساعت روشن بود با 5 تا چراغ آنتن و قطع نشد. اما برمیگردونم جای همیشگی، مشکل دوباره پیش میاد. هر وقت هم قطع میشه، با Reboot مودم حل میشه. یه وقتهایی هم کاری به کارش ندارم، بعد از چند دقیقه خودش وصل میشه. نمیدونم مشکل از مودمه یا خود شبکه شون مورد پیدا کرده.
    گوش شیطون کر؛ چشم شیطون کور؛ چند روزی هست که اوضاع مرتب شده و دیگه اون قطعی های مسخره رو ندارم... دیشب دانلود با 2.6 مگابایت داشتم که قبل از این قطعی ها هم به ندرت به این سرعت می رسید.
    فقط ای کاش و ای کاش مسئولین ایرانسل مثل آدم این قضیه رو عمومی اعلام می کردن. یا حداقل نمیخواستن عمومی اعلام کنن، جواب تلفنها رو درست میدادن. 4 بار زنگ زدم سر این قضیه؛ هر بار یه دری وری میگفتن. آخرین بار که گفته بودن مشکل از مودم هست و باید ببری مرکز خدمات. خوب شد که این کار رو نکردم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

سلام وقت بخیر امروز یک ایمیل از ایرانسل اومده با این مضمون (
    سلام ایرانسلی گرامی!
    نسخه جدیدی برای نرم‌افزار مودم اینترنت ثابت شما ارائه شده است. جهت دریافت آن کافیست مودم خود را در فاصله ۱۳ تا ۲۷ اسفند، یک بار از ساعت ۱ تا ۶ بامداد روشن نگه دارید تا نسخه جدید به طور خودکار روی مودم شما نصب شود.پس از این به‌روزرسانی، بازده شبکه‌های وای‌فای و LTE شما افزایش یافته و اتصال پایدارتری خواهید داشت.)
    مودم من Gp2101 هست و دارم از fdd استفاده میکنم میترسم بروزرسانی کنم جلو fdd بگیره بنظر شما چیکار کنم ممنون وقت گذاشتید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه حبیب 35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

بروزرسانی کن معمولا عملکردمودم بهترمیشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

اخه میترسم جلو fdd بگیره

داره خودمونی میشه kingzegon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان عزیز سلام ، میشه من رو راهنمایی بفرمایید که اگه بخوام اینترنت td lte ایرانسل بگیرم الان با ثبات ترین و کم مشکل ترین مودمی که میشه خرید چه مدلی هستش ؟؟ ممنونم

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز سلام ، میشه من رو راهنمایی بفرمایید که اگه بخوام اینترنت td lte ایرانسل بگیرم الان با ثبات ترین و کم مشکل ترین مودمی که میشه خرید چه مدلی هستش ؟؟ ممنونم

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
    TF-i60

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

12. این کاربر از aliprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •