تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 560 از 755 اولاول ... 60460510550556557558559560561562563564570610660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تشکر به خاطر راهنماییت
    والا من تا به حال از این چیزا نداشتم میشه یه توضیحی یا ترجیحا یه لینکی بزارید ما بیشتر روشنا بشیم
    راستی تو setting دنسیتی روی pro1200 بود گداشتمش روی 600dpi بهتر چاپ کرد اما من بازم بهتر میخام
    درام کجاش هست ؟
    اصلا چی چی هست این درام ؟
    هزینش چنده ؟
    جدا میتونم بخرم ؟
    در اوردن و نصبش اسونه ؟

ممنون
    لينك :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    كمتر از 10000 تومن!
    لينك رو ببينيد خودتون دستگيرتون ميشه

2. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مسلم اينه كه جديد ها كيفيت بالاتري دارند ولي براي استفاده خونگي سري هاي قديمي كه دو تا كارتريج دارند بهتر هستند از جهت شارژ و نگهداري.
    والا من سری آخر دوستی مدل c4683 رو پیشنهاد داده بود رفتم بگیرم گفتن دیگه توی بازار نیست، فروشنده ها هم می گفتن این سری های قدیمی از جدیدی ها خیلی بهتر بودن واسه این کمی راغب شدم کارکرده بگیرم، حالا شما این حرف رو قبول دارین؟
    در کل شما این مدل HP 2050 رو پیشنهاد می کنید یا deskjet d1663 ؟

پرینتر جوهرافشان - اچ پی HP 2050 HP این مدلی که شما معرفی کردین آیا همین مدل هست؟ HP Deskjet D2050
    اگه آری توی سایت دیجی کالا زده ناموجود، توی بازار برم هستش برای خردید؟

آیا مدل HP PhotoSmart D110A هم با همین آموزش که دادین قابل شارژ هست؟ اگه آری پس چه مزیت خاصی نسبت به HP 2050 HP داره که قیمتش دو برابر هستش؟

سوال آخر آیا این دو مدل 2050 و D110A هم دو تا کارتریج قابل شارژ دارند؟ و توی تهران مرکز خریدشون کجاست؟ من هم توپ خونه شنیدم هم جمهوری
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

والا من سری آخر دوستی مدل c4683 رو پیشنهاد داده بود رفتم بگیرم گفتن دیگه توی بازار نیست، فروشنده ها هم می گفتن این سری های قدیمی از جدیدی ها خیلی بهتر بودن واسه این کمی راغب شدم کارکرده بگیرم، حالا شما این حرف رو قبول دارین؟
    در کل شما این مدل HP 2050 رو پیشنهاد می کنید یا deskjet d1663 ؟

پرینتر جوهرافشان - اچ پی HP 2050 HP این مدلی که شما معرفی کردین آیا همین مدل هست؟ HP Deskjet D2050
    اگه آری توی سایت دیجی کالا زده ناموجود، توی بازار برم هستش برای خردید؟

آیا مدل HP PhotoSmart D110A هم با همین آموزش که دادین قابل شارژ هست؟ اگه آری پس چه مزیت خاصی نسبت به HP 2050 HP داره که قیمتش دو برابر هستش؟

سوال آخر آیا این دو مدل 2050 و D110A هم دو تا کارتریج قابل شارژ دارند؟ و توی تهران مرکز خریدشون کجاست؟ من هم توپ خونه شنیدم هم جمهوری
    ممنون
    نظرم رو در مورد كار كرده گفتم. 2050 سه كاره است 1663 تك كاره. بازار گير مياد.
    d110a وايرلس، امكان پرينت از روي حافظه ، ال سي دي و ... دارد.
    بله. از هر جا كه قيمت كمتر بدهند!

5. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نظرم رو در مورد كار كرده گفتم. 2050 سه كاره است 1663 تك كاره. بازار گير مياد.
    d110a وايرلس، امكان پرينت از روي حافظه ، ال سي دي و ... دارد.
    بله. از هر جا كه قيمت كمتر بدهند!
    این مدل 2050 که معرفی کردین خیلی خوبه فقط تنها موردی که باعث تردیدم شده Bit depth 24bit ش هست! اسکن 48 بیتی رو دیدم خیلی خوبه اما فکر نکنم برای 24 بیتی به اون جالبی دربیاد!
    در کل چقدر فرق اسکن شون می شه و آیا پیشنهاد دیگه ای دارین؟
    ممنون

داره خودمونی میشه neoanderson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست خوبم به خاطر راهنماییت تشکر
    یعنی اگه درام خراب شده باشه 10000 تومن میگیرند عوض کنند ؟
    با این 10000 تومن شارژ هم میکنند یا جداست ؟
    من نمیخام این کار را انجام بدم میخام بدم بیرون چون هوای فشرده ندارم تو خونه (جدای از این هم نمیخام خودم را دچار این چالش بکنم فعلا سرم خیلی شلوغه نمیتونم به کار دیگه ای فکر کنم )
    جدای از اینکه من کلا ماهی 500 تا چاپ داشته باشم . یعنی با این مقدار چاپ چند ماه بم کفاف نمیده ؟
    شما کسی را اصفهان نمیشناسید این را بدم بش چکش کنه ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این مدل 2050 که معرفی کردین خیلی خوبه فقط تنها موردی که باعث تردیدم شده Bit depth 24bit ش هست! اسکن 48 بیتی رو دیدم خیلی خوبه اما فکر نکنم برای 24 بیتی به اون جالبی دربیاد!
    در کل چقدر فرق اسکن شون می شه و آیا پیشنهاد دیگه ای دارین؟
    ممنون
    پيشنهاد بالاتر با قيمت بالاتر!
    مي تونيد d110a رو بگيريد البته اگه عمق اسكن 48 بيتي داره! از نظر من اهميتي نداره اسكنش. اگه اسكنر حرفه اي مي خواهيد اون حرفي ديگه است ولي براي يه كپي گرفتن و يا حتي يه اسكن با كيفيت خوب مشكلي ندارند.

9. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست خوبم به خاطر راهنماییت تشکر
    یعنی اگه درام خراب شده باشه 10000 تومن میگیرند عوض کنند ؟
    با این 10000 تومن شارژ هم میکنند یا جداست ؟
    من نمیخام این کار را انجام بدم میخام بدم بیرون چون هوای فشرده ندارم تو خونه (جدای از این هم نمیخام خودم را دچار این چالش بکنم فعلا سرم خیلی شلوغه نمیتونم به کار دیگه ای فکر کنم )
    جدای از اینکه من کلا ماهی 500 تا چاپ داشته باشم . یعنی با این مقدار چاپ چند ماه بم کفاف نمیده ؟
    شما کسی را اصفهان نمیشناسید این را بدم بش چکش کنه ؟
    ممنون
    با تعويضش بستگي به كرمشون حدود 10 تا 15 ميگيرن و تعويض ميكنن. خودش كمتره. شارژ هم كه جدا اونم همين حدود ميشه. در واقع پول شارژ را بايد داد پول درام جدا!.
    شارژ كه اگه فرض كنيم 1500 تا بزنه براتون يه سه ماه بي نياز از شارژ هستيد! درام هم كه تا زماني كه خراب نشده شارژ مي كنيد معمولا هر سه بار شارژ يكبار هم بايد درام رو عوض كنيد.
    اصفهان كه نمي شناسم ولي يه سوال بپرسيد بقالي ها هم كار شارژ و سرويس اچ پي رو انجام ميدن!

11. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان درایور پرینتر hp laserjet 1320 برای ویندوز 7 نگارش 64 بیتی رو از کجا بیارم؟توی سایت سازنده فقط نسخه یونیورسال هست که قابلیت پرینت پشت و رو نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان،
    -من یک printer-scanner-copy hp مدل C4683 دارم که جوهر افشان هست.الان چند روزه که هر وقت می خوام پرینت بگیرم پیغام میده که pause شده ولی قبلاً اینطوری نبود.

-توی این قسمتstart up->control panel->printer & fax که عکسشو گذاشتم هم رفتم ولی وقتی رو گزینه ی offline-pause کلیک یا راست کلیک می کنم هیچ منویی باز نمیشه که بتونم مثلاً تیک مربوط به pause رو بر دارم.

-ویندوزم هم:windows 7-ultimate-32 bit هست.

میشه لطفاًکمک کنید.با تشکر

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    Last edited by atiyeh.m; 09-12-2012 at 20:23.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چرا این همه تفاوت قیمت وجود داره؟
    توی کیفیت تصویر خودشون رو نشون می دن؟
    توی عمر خود دستگاه هم این کارتیج ها تاثیر داره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سایت رایانه.کام
    r ayaneh . com

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •