تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 560 از 1547 اولاول ... 604605105505565575585595605615625635645706106601060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان من سرویس یکساله آسیاتکم داره تموم میشه از کیفیتش اصلا راضی نیستم فقط مایه اعصابخوردیه میخام بیام شاتل به خاطر سرویس لبخند پاییزی ۱۸ ماهه ۱۴۴ گیگ ۹۰ تومن. کلا توصیه میکنین بیام شاتل گیفیتش خوبه؟؟؟
    چند تا سوال داشتم در مورد سرویس ممنون میشم راهنماییم کنید
    ۱) تمام ۱۴۴ گیگ رو یکجا ارائه میده یا هر ماه شارژ میشه؟ میشه مثلا تو یه سال تمومش کرد؟
    ۲) سرعت سرویس چقدر خواهد بود؟ هر چقد خط بکشه سرعت میده؟؟ محدود نمیکنه؟؟؟
    اگه نکته ای چیزی لازمه حتما بگین تا بعدا خانواده نزنن تو سرم از فلان جا اومدی شاتل اینطور شد فلان شد..
    1-یه جا ارائه میده ولی یهو میبینی نصفش نیست به منم یه بسته 50 گیگ 50 ت با ترفند فروختن بعد چند شب از شبانه رایگانم سریال دانلود کردم به حجم 25 گیگ یهو دیدم از حجم بسته کم شده زنگ زدم بهشون پیچوندن و گفتن هکتون کردن و از این مزخرفات.
    2-سرعتش بد نیست ولی پیشنهاد من پیشگامان بسته 500 روزه 500 گیگ 50 ت

2. این کاربر از omid7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

1-یه جا ارائه میده ولی یهو میبینی نصفش نیست به منم یه بسته 50 گیگ 50 ت با ترفند فروختن بعد چند شب از شبانه رایگانم سریال دانلود کردم به حجم 25 گیگ یهو دیدم از حجم بسته کم شده زنگ زدم بهشون پیچوندن و گفتن هکتون کردن و از این مزخرفات.
    مفت میده ببین چقدر سود میکنن که ایقد ارزون هم میتونن بدن حیف شهر ما ارائه نمیده

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اين سرويس 144 گيگ شبانه نداره و ميشه با مديريت مصرف استفاده خوبي ازش كرد

به شخصه ميخوام همين سرويس رو بگيرم و شبانه هام رو هم با ايرانسل دانلود ميكنم يعني تو هر 7 روز دانلود ها رو جمع كنم و سر روز هفتم با ايرانسل دانلودشون كنم هم به صرفه تره هم راحتتر به سيستم هم فشار نمياد اين جور يكه هر شب روشن باشه

حالا اگر مثلا تو مناسبت ها هم بياد بسته 50 گيگي يا 100 گيگي ارزون هم بده كه ادم ميخره ميندازه رو حجم قبليش

فقط براي من تنها نقطه مبهم كيفيت شاتل هستش شما راضي هستي از كيفيت اينترنت و پينگ و كار با اينستا و تلگرام و ... و مخصوصا ويديو انلاين ؟ چون من اكثر باز يهاي اروپايي رو از اينترنت انلاين نگاه ميكنم و با اسيا تك فوقالعاده مشكل دارم

5. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مفت میده ببین چقدر سود میکنن که ایقد ارزون هم میتونن بدن حیف شهر ما ارائه نمیده
    شما از تبريز هستي درسته ؟ شرايطمون مثل هم تقريبا در اين زمينه ! من بين مخابرات و شاتل بد جور دو دل موندم

از طرفي مخابرات سرويس يك ماهه 17 گيگ كه با اضافات ميشه 21 گيگ رو ميده 27 تومن كيفيتش هم بد نيست و راضي كننده است

ولي شاتل سرويس 18 ماهه 144 گيگ با حداكثر سرعت رو ميده 90 تومن كه اينم فوقالعاده است

اگر ازكيفيت شاتل مخصوصا براي ديدن ويديو انلاين و اينستا و ... مطمئن شم ميرم سمت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز این فکر بچگانه هست شما بشین ریز مصرف داری چک کن ببین کی مصرف شده در ضمن هک شدن مودم ها اگه مشکلتون حل نکردین واقعیت هست خودم کار شناس نصب یکی از شرکت ها هستم با مشکل همیشه درگیر هستیم .

در کل هیچ شرکتی حجم خوری اینها نداره مشکل از سمت یوزر هست شک نکنید .

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز این فکر بچگانه هست شما بشین ریز مصرف داری چک کن ببین کی مصرف شده در ضمن هک شدن مودم ها اگه مشکلتون حل نکردین واقعیت هست خودم کار شناس نصب یکی از شرکت ها هستم با مشکل همیشه درگیر هستیم .

در کل هیچ شرکتی حجم خوری اینها نداره مشکل از سمت یوزر هست شک نکنید .
    جسارتا حرف شما هم بچگانست چون بارها مخابرات و اسیاتک تو ساعات رایگان حجم منو چند گیگ چند گیگ بالا کشیدن و دستمون به جایی بند نبوده چون مودم سر ساعت شروع رایگان روشن خاموش نشده تا ثابت کنیم. طرف بهم میگه تو ۳۰ ثانیه ۲.۵ گیگ دانلود کردی میفهمی ۲.۵ گیگ
    Last edited by android500; 12-10-2016 at 14:31.

پروفشنال sadegh571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما از تبريز هستي درسته ؟ شرايطمون مثل هم تقريبا در اين زمينه ! من بين مخابرات و شاتل بد جور دو دل موندم

از طرفي مخابرات سرويس يك ماهه 17 گيگ كه با اضافات ميشه 21 گيگ رو ميده 27 تومن كيفيتش هم بد نيست و راضي كننده است

ولي شاتل سرويس 18 ماهه 144 گيگ با حداكثر سرعت رو ميده 90 تومن كه اينم فوقالعاده است

اگر ازكيفيت شاتل مخصوصا براي ديدن ويديو انلاين و اينستا و ... مطمئن شم ميرم سمت شاتل
    مطمئنا شاتل از هر لحاظ بهتر از از مخابراته.
    سرعت تک کانکشن شاتل خیلی بهتر از مخابراته، بنابراین برای دیدن ویدئو آنلاین مناسبتره.
    فقط پینگ مخابرات حدود 10 الی 30 میلی ثانیه از شاتل کمتره که زیاد مهم نیست.

10. 2 کاربر از sadegh571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

این شاتل لند قضیش چیه یعنی اگه بیایم شاتل هر وقت خاستیم هر فایلی رو ریموت کنیم میتونیم رایگان دانلود کنیم؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

جسارتا حرف شما هم بچگانست چون بارها مخابرات و اسیاتک تو ساعات رایگان حجم منو چند گیگ چند گیگ بالا کشیدن و دستمون به جایی بند نبوده چون مودم سر ساعت شروع رایگان روشن خاموش نشده تا ثابت کنیم. طرف بهم میگه تو ۳۰ ثانیه ۲.۵ گیگ دانلود کردی میفهمی ۲.۵ گیگ

خوب دیگه این مربوط به آسیاتکه کاری به شاتل نداره شاید اونها دنبال بهانه ای باشن حجم شما کم کنن ولی حجم خوری نمی کنن باید دقت کنین حجم نپره وقتی بنده مشکلی نداره شما هم نباید داشته باشید .

شاتل لند از خارج ایران نمی شه ریموت کرد ماهی باید 20 هزار هزینه اشتراک بدید فعلا هم وضعیت سرعت مناسبی نداره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

این شاتل لند قضیش چیه یعنی اگه بیایم شاتل هر وقت خاستیم هر فایلی رو ریموت کنیم میتونیم رایگان دانلود کنیم؟؟
    فکر کنم ماهیت فایل ها نباید فیلتری باشه! مثلا فیلم های رو نتونی ریموت کنی!!
    دوم اینکه ده تا دو گیگ کردن یه فیلم فرضا 20 گیگی خودش مصیبته!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •