تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 560 از 626 اولاول ... 60460510550556557558559560561562563564570610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

در آغاز فعالیت Manfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام وقت بخیر
    دوستم Lenovo IdeaPad Z500 خریده و روش ویندوز 8 نصبه و اینکه تاچ پدشم به شدت بد کار میکنه با گارانتی سریر هم خریده
    سوال اولم در خصوص باطری این لپ تاپه که چه قدر قدرت داره و جنسش آیا از لیتیومه و اینکه باطری رو چرا نمیشه از بدنه جدا کرد چون من باطری ندیدم هنوز
    سوال دوم در خصوص اینه که می خوام ویندوز 7 بریزم براش ولی دی وی دی ویندوز 7 رو در هنگام روشن کردن نوت بوک بوت نمیکنه چکش میکنه ولی لود نمی کنه و سریع میره سراغ همون ویندوز 8 و اونو میاره بالا
    می خوام بدونم آیا می تونم به ستاپ مادر برد دسترسی پیدا کنم؟ با چه دیکه ای میره؟

با تشکر منتظرم

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام
    دوستانی که مشکل ریست شدن تنظیمات energy management رو توی Z510 دارن ، این درایورش برای ویندوز 8 هست ، امیدوارم وقتی برای 8.1 اومد این مشکل حل شه
    منم همین مشکل رو دارم + اینکه هنوز مشکل بدکار کردن کلیدهای افزایش و کاهش صدا هم رفع نشده ( البته این آخری برای برادرم هست )

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

دوستان تاپیک Z510 رو زدم ، هر کس سئوالی داره در مورد این لپ تاپ توی تاپیک زیر بپرسه.ممنون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من ویندوز 8.1 نصب کردم
    درایور کارت گرافیک اینتل رو از خود سایت لنوو دانلود کردم
    ولی وقتی میخوام نور صفحه نمایش رو کم کنم یه دفعه نور صفحه نمایش به شدت کم میشه
    با حذف ذرایور مشکلم حل شد ولی میخوام بدونم مشکل از چیه؟کسی میدونه؟
    درایور اینتل باید نصب باشه وگرنه تو محیط ویندوز و همینطور تماشای فیلم کیفیت افت میکنه
    اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام وقت بخیر
    دوستم Lenovo IdeaPad Z500 خریده و روش ویندوز 8 نصبه و اینکه تاچ پدشم به شدت بد کار میکنه با گارانتی سریر هم خریده
    سوال اولم در خصوص باطری این لپ تاپه که چه قدر قدرت داره و جنسش آیا از لیتیومه و اینکه باطری رو چرا نمیشه از بدنه جدا کرد چون من باطری ندیدم هنوز
    سوال دوم در خصوص اینه که می خوام ویندوز 7 بریزم براش ولی دی وی دی ویندوز 7 رو در هنگام روشن کردن نوت بوک بوت نمیکنه چکش میکنه ولی لود نمی کنه و سریع میره سراغ همون ویندوز 8 و اونو میاره بالا

با تشکر منتظرم
    دوستان اگه کسی می دونه راهنمایی کنه می خوام سون بریزم راحت شم

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوستان اگه کسی می دونه راهنمایی کنه می خوام سون بریزم راحت شم
    دوست عزیز ممنون می شم با فونت کوچک بنویسین .
    مشکلات مشابه در تاچ پد Synaptics این لپ تاپ بود که با آپدیت به ویندوز 8.1 + آپدیت درایور حل شد .
    باتری نیز در کارهای عادی بین 2.5 تا 3.5 ساعث جوابگو خواهد بود . غیر قابل تعویض هست . از جنس لیتیوم هست .

با نصب ویندوز 7 هم دردسراتون بیشتر می شه !
    آموزش دسترسی به بایوس هم توی صفحه قبل بود لطفا کمی تحقیق کنید !
    راه راحت برای دسترسی به بایوس ، خاموش کردن لپ تاپ و فشردن دکمه Novo هست . ( کلید کناری محل شارژر ) البته قبلش توی ویندوز 8 قابلیت Fast startup رو غیر فعال کنید تا در هنگام نصب ویندوز از مشکلات احتمالی جلوگیری بشه . ( توی اینترنت سرچ کنین چطور Fast startup غیر فعال می شه )

راه اصولیش هم ری استارت لپتاپ ، سپس فشردن ترکیب دکمه های Fn + F2 هست ( در صورتی که بایوس آپدیت 1.21 هست ، ممکنه به دلیل تنظیمات F2 خالی باشه ) . اینجوری خیالتون راحتتره .
    Last edited by Public Enemy; 19-01-2014 at 10:20.

8. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سلام وقت بخیر

با تشکر منتظرم
    سلام
    اول مطمئن شین همه درایور ها به درستی نصب شده باشن.مثلا اگه درایور تاچ پد نصب نباشه تاچ پد کند کار می کنه ولی بعد از نصب درایور درست میشه.در ضمن عملکرد های چند لمسی هم داره که در صورتی که درایور نصب کرده باشید کار می کنند(به طور مثال راست کلیک با ضربه(لمس) دو انگشت )

باطری از نوع یون هست و داخلی هست و فقط وقتی بعد از 2 یا 3 سال که عمرش کم شد می تونید تعویض کنید.

در مورد ویندوز بهتون پیشنهاد می کنم یا 8 نصب کنید یا 8.1 چون درایور ها برای این ویندوز ها بهینه شدن و وقتی 7 نصب کنید ممکنه با بعضی درایور ها مشکل داشته باشید.

در مورد بوت کردن هم وارد بایوس شین و اولویت رو با dvd rom قرار بدین
    برای وارد شدن به بایوس --> Fn+F2 ( یا F2 به تنهایی)

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان سرعت کپی کردن فایل بین درایو های لپتاپ من به شدت کند شده در حد 15 مگ در ثانیه! مرتب دفرگ هم می کنم و سیستمم هم از نظر ویروس پاک پاکه. کسی میدونه علتش چیه یا تجربه مشابه داشته؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    اول مطمئن شین همه درایور ها به درستی نصب شده باشن.مثلا اگه درایور تاچ پد نصب نباشه تاچ پد کند کار می کنه ولی بعد از نصب درایور درست میشه.در ضمن عملکرد های چند لمسی هم داره که در صورتی که درایور نصب کرده باشید کار می کنند(به طور مثال راست کلیک با ضربه(لمس) دو انگشت )

باطری از نوع یون هست و داخلی هست و فقط وقتی بعد از 2 یا 3 سال که عمرش کم شد می تونید تعویض کنید.

در مورد ویندوز بهتون پیشنهاد می کنم یا 8 نصب کنید یا 8.1 چون درایور ها برای این ویندوز ها بهینه شدن و وقتی 7 نصب کنید ممکنه با بعضی درایور ها مشکل داشته باشید.

در مورد بوت کردن هم وارد بایوس شین و اولویت رو با dvd rom قرار بدین
    برای وارد شدن به بایوس --> Fn+F2 ( یا F2 به تنهایی)
    ممنون دوست عزیز
    یعنی باید صبر کنیم باطریش خودش از بین بره؟
    چند ساعت مفید باید نگه داره؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    یعنی باید صبر کنیم باطریش خودش از بین بره؟
    چند ساعت مفید باید نگه داره؟
    دوست عزیز منظورتون اینه که با در اوردن باتری عمر مفید باتری رو افزایش بدین ؟

فکر کنم دیگه از زمان Nokia 1100 باتری ها لیتیوم-یون شدند . بد نبود در مورد باتری لپ تاپ ها بیشتر تحقیق می کردین . متاسفانه تفکرات غلط هم چنان وجود داره .

نتایج بررسی ها نشون داده در اوردن باتری لپ تاپ عمر مفیدش رو به شدت کاهش داده . در ضمن استفاده از لپ تاپ بدون باتری با برق مستقیم خطر اتصالی لپ تاپ رو افزایش می ده .

در مورد میزان شارژ ----> چند تا پست بالاتر جواب داده شده !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •