تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 560 از 720 اولاول ... 60460510550556557558559560561562563564570610660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کسی از شما آشنایی داره توی بانه که بتونه 55 یا 50 مدل ST30 رو پیدا کنه ؟

در مورد کیفیت UT30 کسی اطلاعاتی داره ؟

و اینکه تلویزیون 50 اینچ چند سانت از زمین بالاتر باشه بهتره ؟ بدون در نظر گرفتن پایه خودش.

گویا تک سرویس پنل رو شامل نمیشه ولی آرمان سرویس هست که پنل رو هم گارانتی میکنه. کسی اطلاعات دقیق داره ؟
    درسته من از بانه گرفتم با گارانتی تک سرویس. البته یک سالش تموم شد و مشکلی براش پیش نیومد ولی تو برگه ضمانتش نوشته بود یک سال ضمانت و 5 سال خدمات پس از فروش که پنل جزو تعهداتشون نبود. الان مثلا گلدیران که جزو بهترین گارانتی هاست یه ماه طول می کشه پنل رو جور کنه حالا باید دید اگر کسی پنل بانه ای رو می خواد گارانتی کنه از کجا می خواد جورش کنه؟

2. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

والا طراحی برام الان توی این وضعیت ملاک نیست !
    55 ST30 هم پیدا میشه ؟
    حالا ببینم بانه چی میشه ...

لعنت به این دولت مردان ما که چنین وضعیتی رو باعث شدن !

4. 2 کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

55 ST30 ...پنلش ژاپنی هست و برای ایران ساخته نمیشه ..برای کشورهای اروپایی هستش..پخش بیخیال 55 ..تا حالا تو فروم ندیدم کسی 55 رو خریده باشه...
    به نظرم از بانه میخرید ریسکش رو هم باید بپزیرید..بانه چی داره که باز بخواد گارانتی بکنه..
    بطور مثال تی وی خودم بر اثر نوسانات برق پنلش به فنا رفت ..2 روز پیش فرستادم نمایندگی تا پنلش رو برام عوض کنن و قبول کردن که عوض کنن..یکی قبل از من با همین مشکل فرستاده یک هفته ای تی وی رو درست کردن رو براش فرستادن...گارانتی یعنی این...گرفتی
    بنظرتون چنتا گارانتی داریم که به این راحتی برای مشتری پنل عوض کنن و سریع بهش برسونن...به هر حال گارانتی خوب هم یه مزیت هست.

6. 3 کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دیروز 42st30 قیمت کردم 3 میلیون و 400 هزار تومن باورتون میشه؟ واقعا چشم سیاهی رفت وقتی به یارو میگم چه خبره میگه دلار شده 3300 تومن پژو 206 شده 26 میلیون پراید شده 14 میلیون و ... نمیگی چه خبره اونوقت از تلویزیون شکایت میکنی!؟
    واقعا فقط دوست دارم یه سوال از خدا بکنم؟ آخه من و بقیه جوونای اواخر دهه 50 و اوایل 60 چه گناهی به درگاهش کردیم!؟ تا چشم باز کردیم جنگ بود بعد توسرمون که زدن لباس فلان نپوشید و حرف نزنید و چه و چه چه بعدشم که گرونی و آرزوهایی که مثل خر کار کردیم و به باد رفت... یه روز خونه گرون میشه یه روز ماشین یه روز گوشت یه روز مرغ یه روز لبنیات دیگه اصلا نمیدونم چی بگم سکته نکنم شانس آوردم به خدا!
    ر

8. 18 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان من یک سوال دارم میخواستم ببینم در تنظیمات تلویزیون جایی هست که بشه هرتز رو تغییر داد؟ مثلا از 50 به 60 تغییر داد
    یک سوال دیگه هم دارم اینکه در تصاویر سریع مثل حرکت توپ در مسابقه فوتبال احساس میکنم تی وی عملکرد خوبی نداره میخواستم درست فکر میکنم اگه آره مشکل از کجاست ؟
    در ضمن من VT30 دارم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من الان ST30 50 اینچ با گارانتی هم میخوام گیر نمیاد !

داره خودمونی میشه fordi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دیروز 42st30 قیمت کردم 3 میلیون و 400 هزار تومن باورتون میشه؟ واقعا چشم سیاهی رفت وقتی به یارو میگم چه خبره میگه دلار شده 3300 تومن پژو 206 شده 26 میلیون پراید شده 14 میلیون و ... نمیگی چه خبره اونوقت از تلویزیون شکایت میکنی!؟
    واقعا فقط دوست دارم یه سوال از خدا بکنم؟ آخه من و بقیه جوونای اواخر دهه 50 و اوایل 60 چه گناهی به درگاهش کردیم!؟ تا چشم باز کردیم جنگ بود بعد توسرمون که زدن لباس فلان نپوشید و حرف نزنید و چه و چه چه بعدشم که گرونی و آرزوهایی که مثل خر کار کردیم و به باد رفت... یه روز خونه گرون میشه یه روز ماشین یه روز گوشت یه روز مرغ یه روز لبنیات دیگه اصلا نمیدونم چی بگم سکته نکنم شانس آوردم به خدا!
    ر
    دروود به شرفت حرف دل همه ماها رو زدی

12. این کاربر از fordi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان VT30 رو 6.5 قیمت دارم و ST30 رو 5 ! میارزه 6.5 بدم پای VT30 ?
    در ضمن، اینکه ST30 قدیمی تره آیا باعث میشه در صورتی که مشکل دار بشه تعمیرش دیر و یا غیر ممکن باشه ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در ضمن، اینکه ST30 قدیمی تره آیا باعث میشه در صورتی که مشکل دار بشه تعمیرش دیر و یا غیر ممکن باشه ؟!
    سلام
    ماشاالله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

قیمت 50 اینچ رو داری میگی اینفدره؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •