تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 560 از 602 اولاول ... 60460510550556557558559560561562563564570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

عزیزان لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید :
    بنده هدفون خونگیم beyerdynamic Dt770 pro هست...
    میخوام یه هدفون دیگه هم بگیرم چون واقعیتا نمیشه بییر رو همه جا برد و یکم بد حجمه
    الان هدفونایی که مد نظرمه ایناست :
    Sennheiser Momentum
    Beyerdynamic T51 i
    Sennheiser Ie80
    Shure se425

___ و اینم بگم بیشتر پرتابل بودن مد نظرمه ( چون یه فول سایز دارم )

بازم پیشاپیش ممنونم
    توی هدفون داخل گوشی ها من می تونم بیشتر نظر بدم. t51i یا t50p رو کمی گوش دادم و بیسش برام بومی بود و خوشم نیومد. سنهایزر مومنتوم هم اطلاع خاصی لأن ازش ندارم.

اگر هدفون داخل گوشی کاملاً فلت می خوایین، انتخاب ها etymotic er4sو vsonic gr01 و fischer audio dba02 و vsonic vc1000 خواهد بود.
    اگر دنبال معادل dt770 توی هدفون داخل گوشی ها هستید، با هدفون با صدای V شکل انتخاب کنید. یعنی توی ایران مدل داخل گوشی سنهایزر مومنتوم. و اگر امکان تهیه از خارج کشور رو دارید، dunu dn1000 یا صدایی کمی طبیعی تر، dunu dn2000

داخل گوشی ها با فول سایزها تفاوت اساسی دارن، داخل گوشی ها معمولاً پخش جزئیات بالاتری در مقایسه با فول سایزهای هم قیمتشون دارن. ولی از اونور سوند استیج فول سایزها بزرگ تر هست. تفاوت اصلی دیگه توی بیس هست. هدفون های فول سایز، بدون اینکه مقدار بیس زیادی رو تحویل بدن، ولی impact بیشتری رو به گوش می رسونن. علتش اینه که مقدار هوای بیشتری رو جابجا می کنن. مثلاً هدفونی مثل hd800، با اینکه بیس تقریباً فلتی داره، ولی حس بیس و لرزش بیس بسیار بیشتری نسبت به er4s که بیس کاملاً طبیعی رو داره، به گوش انتقال می ده. برای همین من شخصاً ترجیح می دم هدفون داخل گوشی، مقدار بیس بیشتری از هدفون فول سایز داشته باشه، تا مقداری بتونه جبران اون ضعف impact خودش رو بکنه.
    Last edited by rave-87; 04-04-2015 at 00:13.

2. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید به بچه های انجمن.
    یه ایرفون میخوان حول حوش 100 تومن.
    جزئیات صدا خیلی واسم مهمه بعد بیس.
    کریتیو ep - 830 چطوره؟
    این مدل پاناسونیک که قابلیت حذف نویز فعال داره.
    Panasonic RP-HC31 Headphon
    یکی دو مدل کریتیو هم هست که انگار جدیده یا من تازه دیدم:
    Creative HS-660I2

Creative MA330

Creative HITZ MA350

اگه مدلی دیگه خوتون میشناسید که شرایطی که گفتم داشته باشه. ممنون میشم بهترینشو معرفی کنید.
    مچکرم

داره خودمونی میشه viul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من 50 صفحه آخر این تاپیک رو خوندم ولی برا سوالم جواب مشخصی پیدا نکردم
    من هدفون اصلیم AudioTechnica M50 هستش و نوع ارائه صدای این هدفون رو خیلی دوست دارم. این رو هم بگم که همه نوع موسیقی هم گوش میدم.تا حدی هم میدرنج قوی رو می پسندم. الان دنبال یه هدفون تو گوشی تو رنج قیمت 500 تومن یا کمتر هستم. خودم AKG K375 رو امتحان کردم که به نظر خوب میومد. ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اصلا واسم جالب نبود. باس قوی که بقیه فرکانس ها رو می پوشوند و در عین حال مید ضعیف و خفه(از نظر من البته!).
    چیزایی که تو ذهن من هست، Klipsch X10 و K375 هست. ممنون میشم که دوستان نظرات خودشون رو بگن و اینکه امکان تهیه Klipsch X10 تو داخل ایران هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من 50 صفحه آخر این تاپیک رو خوندم ولی برا سوالم جواب مشخصی پیدا نکردم
    من هدفون اصلیم AudioTechnica M50 هستش و نوع ارائه صدای این هدفون رو خیلی دوست دارم. این رو هم بگم که همه نوع موسیقی هم گوش میدم.تا حدی هم میدرنج قوی رو می پسندم. الان دنبال یه هدفون تو گوشی تو رنج قیمت 500 تومن یا کمتر هستم. خودم AKG K375 رو امتحان کردم که به نظر خوب میومد. ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اصلا واسم جالب نبود. باس قوی که بقیه فرکانس ها رو می پوشوند و در عین حال مید ضعیف و خفه(از نظر من البته!).
    چیزایی که تو ذهن من هست، Klipsch X10 و K375 هست. ممنون میشم که دوستان نظرات خودشون رو بگن و اینکه امکان تهیه Klipsch X10 تو داخل ایران هست؟
    عزیز بنده صدای هردو رو شنیدم
    تقریبا میشه گفت تو یه سطح هستند البته کلیپش باس بالاتری داره
    فقط اینو مد نظر داشته باشید که آمپدانس ایرفون کلیپش 50 هست و باید برای درایو کامل از آمپ استفاده بکنید.
    تو ایرن هم بله موجوده.

6. 2 کاربر از Hamid-_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه سرزمین سنگ و آب

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    بنده یه ایرفون میخواستم تو رنج 150-180 هزار تومن

خودم که گشتم این مدل ها رو پیدا کردم ، شما هم اگه مدل بهتری سراغ دارید اضافه کنین مرسی

1. AKG K 321
    2. JBL J22
    3. Audio Technica ATH-CK323iS
    4. Razer Hammerhead
    5.Sennheiser CX 1.00 Black

بنده فقط صدای ریزر رو گوش دادم تا حالا و راضی بودم از کیفیتش
    اگه بتونین نسبت به اون مقایسه کنین و بهم راهنمایی بدین ممنون میشم
    بیشتر پاپ گوش میدم اما بعضا راک و کلاسیک و حتی سنتی هم گوش میدم
    و برای خونه و خیابون و البته توی تخت
    البته ریموت داشتن هم برام یه گزینه ی مثبت محسوب میشه
    راحتی و کیفیت ساختش هم برام مهمه ، اینکه حداقل یکی دو سال کار کنه
    ممنون

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

عزیز بنده صدای هردو رو شنیدم
    تقریبا میشه گفت تو یه سطح هستند البته کلیپش باس بالاتری داره
    فقط اینو مد نظر داشته باشید که آمپدانس ایرفون کلیپش 50 هست و باید برای درایو کامل از آمپ استفاده بکنید.
    تو ایرن هم بله موجوده.
    حساسیتش 110 دسیبل بر میلی واته. حساسیتش خیلی بالاست. فکر نمی کنم نیازی به آمپ باشه.

با سلام خدمت اساتید
    بنده یه ایرفون میخواستم تو رنج 150-180 هزار تومن

خودم که گشتم این مدل ها رو پیدا کردم ، شما هم اگه مدل بهتری سراغ دارید اضافه کنین مرسی

1. AKG K 321
    2. JBL J22
    3. Audio Technica ATH-CK323iS
    4. Razer Hammerhead
    5.Sennheiser CX 1.00 Black

بنده فقط صدای ریزر رو گوش دادم تا حالا و راضی بودم از کیفیتش
    اگه بتونین نسبت به اون مقایسه کنین و بهم راهنمایی بدین ممنون میشم
    بیشتر پاپ گوش میدم اما بعضا راک و کلاسیک و حتی سنتی هم گوش میدم
    و برای خونه و خیابون و البته توی تخت
    البته ریموت داشتن هم برام یه گزینه ی مثبت محسوب میشه
    راحتی و کیفیت ساختش هم برام مهمه ، اینکه حداقل یکی دو سال کار کنه
    ممنون
    سلام
    من مقایسه دقیق نمی تونم انجام بدم. چون همشون رو همزمان گوش ندادم و مقایسه و ریویو دقیقی ازشون نخوندم. ولی برای اینکه کارتون راه بیفته:

خودم از ریزر خوشم میاد. هدفونی هست با صدای گرم و شفاف.
    akg احتمالاً بیس کمتری خواهد داشت. ولی به همون اندازه یا بیشتر صداش شفاف خواهد بود.

اون دو تای دیگه، بیسی تر هست.

اگر ریزر رو شنیدید و خوشتون اومده، همون رو تهیه کنید.

9. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    یه هندس فری میخواستم ولی نمیدونم چی بگیرم تصادفا به این تاپیک برخوردم دیدیم دوستان توی این موضوعات خیلی حرفه ای هستند اگه میشه یه مدل خوب بهم معرفی کنید
    تا الان از هندس فری دو تا گوشیم htc desire hd و samsung galaxy s2 استفاده میکردم و خیلی هم عالی بودند و الان 5 ساله برام کار کردن و خیلی هم جنس شون با کیفیت بود !! ولی متاسفانه هر دو تاشون سه روزه پیش خراب شدند یعنی سیمشون قطع شد توسط خواهرزاده هم که 2 سال شه :(
    الان دوستان توی همین حدودا یعنی 50 تومن چی خوبه ؟؟

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    یه هندس فری میخواستم ولی نمیدونم چی بگیرم تصادفا به این تاپیک برخوردم دیدیم دوستان توی این موضوعات خیلی حرفه ای هستند اگه میشه یه مدل خوب بهم معرفی کنید
    تا الان از هندس فری دو تا گوشیم htc desire hd و samsung galaxy s2 استفاده میکردم و خیلی هم عالی بودند و الان 5 ساله برام کار کردن و خیلی هم جنس شون با کیفیت بود !! ولی متاسفانه هر دو تاشون سه روزه پیش خراب شدند یعنی سیمشون قطع شد توسط خواهرزاده هم که 2 سال شه :(
    الان دوستان توی همین حدودا یعنی 50 تومن چی خوبه ؟؟
    سلام اگر صدای واضح و بدون بیس بخوای از فیلیپس she3590 خوبه و از پاناسونیک هم hje300

12. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

اساتید تا به حال هدفون های yourbuds رو تست کردین؟

14. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام اگر صدای واضح و بدون بیس بخوای از فیلیپس she3590 خوبه و از پاناسونیک هم hje300
    ممنون از جواب تون مرسی
    کدوم شون بهتر هست >؟ و به خوبی هندس فری گوشی خودم میرسه ؟
    راستی دوست عزیز توی سایت د ی ج ی ک ا ل ا تو قسمت نظرات این دو هندس فری گفتن که خوب نیست !! شما استفاده کردید از این هدفون ها ؟
    ---
    قسمتی از نظرات دوستان
    hje300
    من یه ماهی میشه که خریدمش.اصلا راضی نیستم.قبل از خرید تمام کامنت هارو خوندم دیدم همه به به و چه چه میکنن واز کیفیت ساخت و صدای بیس قوی و تفکیک خوبش تعریف میکنن. فکر میکنم اینا بار اولشون تو زندگی بوده که هدفون خریدن. اولا کیفیت ساخت بسیار پایینه(پلاستیک بیکیفیت) و سیم ها خیلی نازک هستن و همینطور طول سیم بسیار کم هست به طوریکه یه تیکه سیم اضافی داخل جعبش هست که بتونید طول اونو زیاد کنید که روی هم رفته آش شعله قلمکاری میشه,از طرفی طول سیم گوش چپ بسیار کوتاه وگوش سمت راست بسیار بلند میباشد و بسیار آزار دهنده است . دوما کیفیت بیس و تفکیک و صدای کلی در حد قابل قبولی نیست,حداقل تواین بازه قیمت که نیست.من قبل از این philips she 8000 داشتم که جلوی این خدایی میکنه! به نظر من اگر کسی قصد خرید این هدفون رو داره بذار رو پولش هدفون she 8000 بگیره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •