تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 560 از 2605 اولاول ... 6046051055055655755855956056156256356457061066010601560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مدیر عامل مخابرات ایران: کندي اينترنت برطرف شد
    مظفر پوررنجبر، مديرعامل شرکت مخابرات ايران گفت: این شرکت برنامه هاي زيادي در راستاي توسعه دارد و توسعه تنها شامل شبکه مخابرات نيست بلکه کارهايي که در حوزه ADSL، سرويس هاي خدمات ارزش افزوده و ارايه خدمات از طريق فروشگاه هاي زنجيره اي و غيره صورت گرفته همه توسعه به حساب مي آيد.

مديرعامل مخابرات ايران افزود: حدود يک سال و نيم گذشته طرح تجاري شرکت مخابرات ايران داده شد، اما هنوز سرمايه گذاري روي توسعه شبکه در آن مشخص نشده که در صورت نهايي شدن آن زمان و برنامه هايي که براي توسعه شبکه مخابرات را داريم اطلاع رساني خواهيم کرد. وي در خصوص کندي سرعت اينترنت افزود: متاسفانه در چند هفته گذشته يکي از مسيرهاي شرکت روس تلکوم که از سوي شرکت زيرساخت به شرکت مخابرات ظرفيتش فروخته شده بود، قطع شد. وي گفت: اين موضوع باعث شد که سرعت اينترنت در چند شهر کند شود که البته اين مشکل در حال حاضر برطرف شده است
    دوستان لطفا یک لینک هم همیشه به منبع خبر بذارید.

2. 2 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

4. 2 کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

7. این کاربر از mr_exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ناجور دیگه داغان شده ! سرعتم رسیده 20-30 سکته هم میزنه !

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

واقعا شورشو در اوردن ، من ۲۵۶ محدود دارم دیروز دو گیگ ترافیکم تموم شد رفتم تو سایت هر گیگ ۴۵۰۰ تومن شده! اصلا صرف نمیکنه، من بدون دانلود و نگاه کردن سایت ها هر دو روز یه گیگ تموم میکنم! سرعت رو هم اینقدر بردن بالا که زود تموم بشه ، خوش به حالتون که نامحدود بهتون میدن
    شما تازه گرفتید اشتراک رو ؟

بعد دوستان مدت قرارداد ها با مخابرات یک ساله هست ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید.

کسی هست در این فروم 1 مگ pree paid داشته باشه؟ یا همون 1 مگ حجمی؟ یا همون معروف به 1 مگ مستاجری؟ من چون مستاجریم و بیشتر از 256 نمیدادن اول preepaid کردم یعنی دیگه پولش از روی قبض تلفن برداشته شد..

بعدش 1 مگ دادن ولی حجمیه 4 گیگه....و من تازه فهمیدم که این 1 مگ preepaid سرعت دانلودش با 1 مگ ماهی 40 تومن نامحدود فرق میکنه ..مال من 30 بیشتر نمیشه ولی 1 مگهای نامحدود به 100 هم میرسه....

.....کسی هست 1 مگ preepaid داشته باشه؟ میخوام ببینم سرعت دانلودش مثل من حداکثر 30 هست یا بیشتره؟

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

شما تازه گرفتید اشتراک رو ؟

بعد دوستان مدت قرارداد ها با مخابرات یک ساله هست ؟
    مدت قرار داد ماهیانه است میاد رو قبض بعد اینکه دوست عزیز سرعت در نواحی مختلف مخابراتی فررق فکووله . ملاک را باید سابقه منطقه مخابراتیتوننن قرار بدیید که مثل برا ما عالیه یا اینکه مثل وضع این تاپیک پوکیده .

12. این کاربر از peagle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان بیخیال یجا دیگه افراد دیگه نشستن حالا یا شیر فلکه نت رو بستن یا اصلا پهنا باند کمه به نظر من این بحث ها و بگو مگو های بین ما هیچ سودی نداره جز شاخ و شونه کشیدن واسه هم دیگه هر کسی نظر خودش رو گفته دیگه دلیلی برای درگیری و بحث نیست .

محتوای مخفی: 1 
    متاسفانه کلا هر حرکتی که از سمت اونها انجام میشه درگیری بین مردم بیشتر میشه فقط !
    Last edited by isbn; 12-02-2013 at 21:42.

14. 3 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مدیر عامل مخابرات ایران: کندي اينترنت برطرف شد
    مظفر پوررنجبر، مديرعامل شرکت مخابرات ايران گفت: این شرکت برنامه هاي زيادي در راستاي توسعه دارد و توسعه تنها شامل شبکه مخابرات نيست بلکه کارهايي که در حوزه ADSL، سرويس هاي خدمات ارزش افزوده و ارايه خدمات از طريق فروشگاه هاي زنجيره اي و غيره صورت گرفته همه توسعه به حساب مي آيد.

مديرعامل مخابرات ايران افزود: حدود يک سال و نيم گذشته طرح تجاري شرکت مخابرات ايران داده شد، اما هنوز سرمايه گذاري روي توسعه شبکه در آن مشخص نشده که در صورت نهايي شدن آن زمان و برنامه هايي که براي توسعه شبکه مخابرات را داريم اطلاع رساني خواهيم کرد. وي در خصوص کندي سرعت اينترنت افزود: متاسفانه در چند هفته گذشته يکي از مسيرهاي شرکت روس تلکوم که از سوي شرکت زيرساخت به شرکت مخابرات ظرفيتش فروخته شده بود، قطع شد. وي گفت: اين موضوع باعث شد که سرعت اينترنت در چند شهر کند شود که البته اين مشکل در حال حاضر برطرف شده است
    خب خدا رو شکر که برطرف شده از نظر شما!فقط چرا 2 تا 10 برطرف میشه ؟!برای خیلی ها در طول روز همونه ...

16. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •