تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 560 از 645 اولاول ... 60460510550556557558559560561562563564570610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من یه acer aspire 4741g دارم که چند وقت پیش بوتش مشکل پیدا کرده بود و در تاپیک زیر هم مطرح کردم و خلاصه هر جور بود درست شد؛منتها الان مساله ای که هست اینه که خیلی کند شده و نمیدونم بی دلیل روی هر چی کلیک میکنم تا اجرا بشه چندین ثانیه(حتی دقیقه هم شده) طول میده؛حالا ایراد از هارده یا ویندوز یا جای دیگر؟؟؟ویندوز را بعید میدانم چون همون ویندوزیه که روی کامپیوتر دیگری هم نصب کردم و مشکلی هم نداشته.
    این هم از تاپیک مربوط به مشکل بوت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

خب شما روی آیکون بلندگو توی ویندوز 7 راست کلیک کنید و Recording Devices رو بزنید ، توی اون صفحه هم راست کلیک کنید و دوتا تیک مربوط به Show Disable & Disconnected رو بزنید ، ممکنه Disable شده باشه و نشونش نمیده
    پامی جون فدای تو من چندتا پست قبل تر کامل توضیح داده بودم که همه کار کردم حتی عکس هم گذاشتم توی گوگل هم گشتم خیلی هم گشتم حتی سایتهای خارجی رو زیر رو رو کردم منتهی چیزی نیست خیلیا مثه من این مشکل رو داشتن (بچه های فروم های خارجی) ولی در نهایت همه ی پست ها جواب نگرفته بودن من موندم واقعا خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mand007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    KERMANSHAH

پيش فرض

پیدا کردن ویندوز مخصوص تبلت پی سی
    سلام دوستان من مشکلم رو کامل می نویسم امیدوارم کمکم کنید

یکی از دوستان ما یه لبتاپ فوجیتسو قلمی گرفته بود که روش ویندوز اکس پی اورجینال فوجیتسو تبلت پی سی بود

ما هم فلشمونو زدیم به سیستمش ویندوزش سوخت ما هم ویندوزو عوض کردیم ولی دکمه اف ان و دوربین دکمه های کم زیاد نور و صدا و قلمشو و..... رو نمیشناسه خیلی هاشو براشش از اینترنت پیدا کردم و نصب کردم

ولی طرف راضی نیست میگه ویندوزش اورجینال بوده نمی دونم تو والپیپر های ویندوزش نوشته بوده فوجیتسو و تعداد برنامه های مخصوص (نو اینترنت سرچ کردم پولی بودن) تبلتش توش بوده خلاصه از این حرفا

حالا پشت لبتاپش بر چسب اورجینالش هست

ایا کاری میشه کرد؟

نمی دونم مثلا دانلود کنم یا .. نمی دونم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یکی از دوستان ما یه لبتاپ فوجیتسو قلمی گرفته بود که روش ویندوز اکس پی اورجینال فوجیتسو تبلت پی سی بود

ما هم فلشمونو زدیم به سیستمش ویندوزش سوخت ما هم ویندوزو عوض کردیم ولی دکمه اف ان و دوربین دکمه های کم زیاد نور و صدا و قلمشو و..... رو نمیشناسه خیلی هاشو براشش از اینترنت پیدا کردم و نصب کردم

ولی طرف راضی نیست میگه ویندوزش اورجینال بوده نمی دونم تو والپیپر های ویندوزش نوشته بوده فوجیتسو و تعداد برنامه های مخصوص (نو اینترنت سرچ کردم پولی بودن) تبلتش توش بوده خلاصه از این حرفا

ایا کاری میشه کرد؟

با سلام . دوست عزیز ان ویندوز ایکس پی ویندوز سفارشی که نبوده . یک ویندوز معمولی بوده که فوجیتسو امده مقداری خودش سفارشی سازی های ظاهری انجام داده که دذره ای ارزش فنی ندارد . شما یک ویندوز معمولی برایش نصب کنید خیلی هم از ویندوزهای اصلی که ابنجانب نیز دو تا داشتم سبکتر و سرحالتر است . مطمدن باشید ان نرم افزارهایی هم که میگویید پولی بوده روی ان تبلت هم بصورت تریال نصب شده بوده است .

5. این کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ایا کاری میشه کرد؟

سافت گذر یه ویندوز 7 48 نسخه ای نزدیک به 4 گیگ برای دانلود دارد،البته باید عضو ویژه باشی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از tester00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز.من یه مشکلی دارم اگه تونستین کمکم کنین.لپ تاپ من سونی مدل f11 dgx.چند وقت پیش دیدم که همش هنگ میکنه بردم نمایندگی.اونجا گفتن که از چیپ و سی پی یوشه.چیپشو عوض کردن.سی پی یو رو هم عوض کردن اما چون core i7 نداشتن،مجبور شدن فعلا core i5 بندازن تا من کارامو انجام بدم تا وقتی که واسشون برسه.اما از اون موقع میگن i7 تو بازار نیست.در ضمن تاچ دستگام هم باید عوض شه،میگن تاچ سری f هم نیست.میخواستم بدونم راست میگن یا دارن میپیچونن که اگه میپیچونن باهاشون جور دیگه برخورد کنم.ممنون

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز.من یه مشکلی دارم اگه تونستین کمکم کنین.لپ تاپ من سونی مدل f11 dgx.چند وقت پیش دیدم که همش هنگ میکنه بردم نمایندگی.اونجا گفتن که از چیپ و سی پی یوشه.چیپشو عوض کردن.سی پی یو رو هم عوض کردن اما چون core i7 نداشتن،مجبور شدن فعلا core i5 بندازن تا من کارامو انجام بدم تا وقتی که واسشون برسه.اما از اون موقع میگن i7 تو بازار نیست.در ضمن تاچ دستگام هم باید عوض شه،میگن تاچ سری f هم نیست.میخواستم بدونم راست میگن یا دارن میپیچونن که اگه میپیچونن باهاشون جور دیگه برخورد کنم.ممنون
    خب تا حدودی درست گفته ، پروسسور خانواده i7 تو بازار خیلی کم پیدا میشه ، مگر اینکه یه دستگاه اوراقی باشه از روش باز کنن و بزارن برای شما .
    حتما پیگیری کنید .

تاچ پد لپ تاپ چیزی هست که به بدنه متصل هست و هیچ تعمیرکاری جداگانه برای فروش نداره ، اگر خراب باشه باید کلا قاب رویی دستگاه پیدا بشه که براتون تعویض کنن .

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پامی جون فدای تو من چندتا پست قبل تر کامل توضیح داده بودم که همه کار کردم حتی عکس هم گذاشتم توی گوگل هم گشتم خیلی هم گشتم حتی سایتهای خارجی رو زیر رو رو کردم منتهی چیزی نیست خیلیا مثه من این مشکل رو داشتن (بچه های فروم های خارجی) ولی در نهایت همه ی پست ها جواب نگرفته بودن من موندم واقعا خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا.
    خب اگه شما با آپدیت درایور کارت صدا به نتیجه نرسیدید حتما ساپورت نمیکنه از این قابلیت .
    ولی برای من هم سواله Stereo Mix قابلیت شاخی نیست که دیگه لپ تاپ ها مخصوصا سونی ساپورت نکنه .

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

خب اگه شما با آپدیت درایور کارت صدا به نتیجه نرسیدید حتما ساپورت نمیکنه از این قابلیت .
    ولی برای من هم سواله Stereo Mix قابلیت شاخی نیست که دیگه لپ تاپ ها مخصوصا سونی ساپورت نکنه .
    منم همینو میگم اصلا کلا هنگ کردم 1400 پول بی زبونو خرج این کردم حالا کارم لنگه خیلیا این مشکلو دارن واقعا توش موندم جان تو راه حلشو پیدا کردی بهم پخ کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mand007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    KERMANSHAH

پيش فرض help me

با سلام . دوست عزیز ان ویندوز ایکس پی ویندوز سفارشی که نبوده . یک ویندوز معمولی بوده که فوجیتسو امده مقداری خودش سفارشی سازی های ظاهری انجام داده که دذره ای ارزش فنی ندارد . شما یک ویندوز معمولی برایش نصب کنید خیلی هم از ویندوزهای اصلی که ابنجانب نیز دو تا داشتم سبکتر و سرحالتر است . مطمدن باشید ان نرم افزارهایی هم که میگویید پولی بوده روی ان تبلت هم بصورت تریال نصب شده بوده است .
    ]

چرا متاسفانه ویندوز سفارشی بوده

روی بر چسب پشت لبتاپ هم نوشته ویندوز اکس پی پروفشنال فجیتسو تبلت پی سی

با این بر چسب میشه کاری کرد مثلا دانلود و...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •