عزیزم من از سیو های قبلی خبر دارم ولی منظورم سیو روزه یعنی آپدیته > آپدیت
اگه ممکنه![]()
عزیزم من از سیو های قبلی خبر دارم ولی منظورم سیو روزه یعنی آپدیته > آپدیت
اگه ممکنه![]()
سلام دوستان
منم تازه وارد این بازی شدم.
میخوام خونمو بزرگ کنم اما نمیشه همش میخواد مرغداری رو بزرگ کنه.نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین.
سلام
یکی یه لطف در حق ما مبتدی ها بکنه و سیو خودشو برای ما بزاره پسون فایل سیو املاتور من .mem هستش
بچه ها اینجا چه سوتو کور شده پس چرا کسی نمیاد؟
من Harvest Moon : Hero Of Leaf Valley رو دارم برای PSP حتما بازی کنین باحاله خیلی چیزا عوض شده
داستان Harvest Moon : Hero Of Leaf Valley
شما یک مزرعه دار هستید که تازه به این روستا اومدید . یه سری آدم میخوان روستا رو به شهر بازی تبدیل کنن . برای جولو گیری از این کار شما باید در طول 5 سال 5000GP بهشون بدید تا دست از سر شهر بردارن .
حیوانات بازی Harvest Moon : Hero Of Leaf Valley
سگ : اول بازی سگ ندارین 2 سگ هستن که میان تو خونتون می چرخن . 1 ماه براشون مدام غذا بزارین بعد روز اول ماه بعد وقتی براش غذا می زارین میدوه طرفتون بعد X بزنید برش میداره می گه اسمشو بذار بعد سگ واسه خودتون می شه .
مرغ : این مثل قبلیا مرغ داری از گاو داری جدا نیست . یه جا داره کلاً حیوون می فروشه قیمت مرغ هم 500GP هست .
گاو : از همون حیوون فروشیه 3000GP . راستی اشتباه گفتم برای از بین بردن شهر بازی 50000GP میخوان.
اسب : این هم خریدنیه از همون جا 5000GP . یه راه دیگه هم هست : همیشه برای Bob صاحب حیوون فروشی کار کنید بعد از اولین مسابقه اسب سواری میاد میگه که چرا تو مسابقه شرکت نکردی بعد یه اسب بهت قرض میده . اگه از اسب خوب مراقبت کنی ماله خودت می شه.
گوسفند : ندارد![]()
نحوه بدست آوردن چوب در Harvest Moon : Hero Of Leaf Valley
هر روز که نجاری باز هست پیش پیرمرد نجار برید و براش کار کنید بعد از 15 بار که براش کار کردین هر وقت چوب خواستین برین بهش بگین بعد شما رو میبره تو یه جنگل اونجا میتونین چوب بدست بیارین
نحوه بدست آوردن سنگ های ارزشمند در Harvest Moon : Hero Of Leaf Valley
به غاری که مخصوص Mining هست برید برای مرده 15 روز کار کنین بعد به شما اجازه میده هر وقت خواستین برین غار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)