سلام
یه مقدار در مورد جگوار بلک توضیح میدید؟ 50 تومن میگفت
سلام
یه مقدار در مورد جگوار بلک توضیح میدید؟ 50 تومن میگفت
از نظر من تولید جالبی نیست و با این قیمت ارزش خرید نداره
گزینه های بهتری هم وجود داره
سلام
در مورد عطرهای بوگاتی کسی اطلاعات داره دیزاین &موشن یا پیور بلک چطورن ارزش پول دادن دارن یا نه
ممنون دوستان گرامی بابت نظرتون،بله سلیقه ی من بیشتر با رایحه های گرم و وانیلیه چون بیشتر میمونن
مرسی بابت پیشنهادای غیر موجودتون اما من فکر کنم بهتره عطری بخرم که با بوش آشنا باشم تا اینکه رو حدس و گمان باشه و قبل از خرید نتونم تستش کنم! عطر قبلیه خودم LANUITE DE L'HOMME از سن لورن بود البته پرفیومش ،رایحشو دوست داشتم موندگاریش هم به نظرم بد نبود اما پخش بوش خیلی راضیم نمیکرد! امیدوارم تو این زمینه Intense راضیم کنه، راجب پخش بوی INTENSE نظرتون چیه؟
اتفاقا منم لانویت پرفیوم رو دارم. منم اولش فکر میکردم پخش بو نداره ولی بعد از چند بار تعریف دوستان نظرم عوظ شد!
پخش بوی اینتنس دیور خوبه و ارزش خرید داره
اون دو مورد هم که گفتم رایحه های شرقی دارن و در ترکیباتشون وانیل هم مشهوده
اوپیوم تولیت رو میتونید تو ایران تست کنید و جاپیر هم متاسفانه گیر نمیاد وگرنه جز بهترینهای ادکلنهای شرقی تو دنیاست.و همچنین اوپیوم پرفیوم. این دوتا حتی میتونم بگم که پخش بویی بهتر از دیو اینتنس دارن.
پارسال طی یک نظر سنجی 10 عطر برتر شرقی به صورت اولویت زیر انتخاب شدند و کلیپش رو هم دارم
1. اگویست چنل
2.آنتیوس از چنل
3.کروس از ایو سنت لورن
4.جاپیر از بوچرون
5.پلی اینتنس از ژیوانچی
6.دیور هوم اینتنس
7.ل اکسیو از چنل که تولید بسیار محدودی در 5 کشور داشت و حتی در گروه عطر های نیچ قرار گرفت
8.اوپیوم پور هوم ادو پارفیوم از ایو سنت لورن
9.اوبسشن از کلوین کلاین
10.جوپ پور هوم
پیور بلک رو فروشنده خیلی تعریفش رو کرد...ولی من باش حال نکردم...میگفت 110 تومن !!!!
به نظرم بوی سینتتیک و ضعیفی داشت مثل اغلب ادکلن های بازار...
دوستان با توجه به فصلی که در پیش داریم من یک سوال مطرح میکنم و هر کس تجربه ایی داره به اشتراک بگذاره تا بتونیم انتخاب های خوبی داشته باشیم و از تجربیات هم استفاده کنیم.
به نظرتون بهترین و خوشبو ترین ادکلنهای خنک که تا به حال داشتید و یا تست کردید کدوما بودن؟
برای هر یک از گروهای زیر مثال بزنید:
خنک و تلخ؟
خنک و شیرین؟
خنک و ترش؟
ممنون
خنک و تلخ؟
Dunhill Black
خنک و شیرین؟
yves saint laurent L'homme
خنک و ترش؟
Terre d'Hermes
خنک و ترش:آرامیس لایف
خنک و فرش :کلوین سی کی وان
تلخ :شنل آنتیوس
خنک و فلورال :ایو سن لورن لهوم
به نظرم بهترینی وجود نداره.بستگی به شرایط آب و هوایی و حس و حال خوده آدم داره که بعضی چیزا لذت
بخش میشن و بعضیا نفرت انگیز.
مثلا یه زمانی یه بنده خدایی کمیستری میزد که کله سالن رو بو ور میداشت.اون موقع خیلی حال میکردم
باش.ولی وقتی خودم خریدم بعد یه مدت دلمو زد.از بوش بدم نمیاد ولی خب باب میلم هم نیست دیگه.
مثلا یه سری ادکلن رو من اصلا قبلا نمیتونستم تحمل کنم .انگار سن که میره بالا طبع آدم هم عوض میشه.![]()
علی جان من منظورم این بود به نظظر خودتون کدوم مناسب هست.
مثلا اون جگوار آبی رو که خنک هست و من بد جور ازش نفرت دارم مطمئنم کس دیگیری هم نمیپسنده. تا به حال که اینطور بوده.
سوال صرفا جهت بالاتر بردن تجربه و اشتراک گذاری نظرات دوستان هست
ممنون
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
علی جان شما آنتیوس رو خنک و تلخ میدونید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)