تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 560 از 1185 اولاول ... 604605105505565575585595605615625635645706106601060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

سلام
    یه مقدار در مورد جگوار بلک توضیح میدید؟ 50 تومن میگفت

2. این کاربر از amir_oyama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    یه مقدار در مورد جگوار بلک توضیح میدید؟ 50 تومن میگفت
    از نظر من تولید جالبی نیست و با این قیمت ارزش خرید نداره
    گزینه های بهتری هم وجود داره

4. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    در مورد عطرهای بوگاتی کسی اطلاعات داره دیزاین &موشن یا پیور بلک چطورن ارزش پول دادن دارن یا نه

6. این کاربر از dior32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من همون دیور گزینه خوبیست ولی اگر جای شما بودم ادکلنهایی رو میگفتم بیاره که اینجا ازشون نیست و موندگاری و پخش بویی به مراتب بهتر از دیور اینتنس داشته باشن.
    من پیشنهاد میکنم اینا رو برات بیاره:
    اوپیوم مردانه با غلظت پارفیوم
    جاپیر از پوچرون
    اگر تونست اوپیوم رو بیاره یه ثواب کن و بگو برای منم یکی بیاره تا ما هم خریدار باشیم
    من جای شما بودم یه چیزی میگفتم بیاره که اینجا نباشه...مثلا ....
    عطرهای نیچ ایتالیایی معمولا از بهترین های مرکباتی دنیا هستند...
    من کولونیا ازولتا رو پیشنهاد میکنم عطر خوبی هست...
    ولی به نظر من بهترین عطرهای ایتالیایی رو لورنزو ویلورسی Lorenzo Villoresi ساخته...دو عطر شاهکار اون که مدتهاست دوست دارم تستشون بکنم...Piper Nigrum و Uomo
    اولی یکی از بهترین عطرهای اسپایسی و فرش دنیاست که اگر علاقمند به عطرهای شرقی و ادویه ای هستید گزینه ایده آلی هست...و دومی هم یکی از بهترین عطرهای مرکباتی ( میشه حتی گفت بهترین ) هستش که فوق العاده مناسب تابستان هستش...
    البته شاید این پیشنهاد ها برای شما درست نباشه....چون وقتی صحبت از عطرهای نیچ میشه یکمی ریسکش بالا میره...
    اگر دنبال یه عطر جوان پسند باشید Fierce از Abercrombie & Fitch گزینه ایده الی هست...یه عطر با پخش بوی عالی که بوش یه جورایی شبیه شنل پلاتینیوم ایگویست هست ولی پخش بوی بهتری داره....یه عطر همه پسند و پرفروش هست که خیلی محبوب بین دانشجوهای آمریکایی هستش چون دخترا خیلی از این عطر خوششون میاد...اینجا نیست ولی ایتالیا باید باشه..مناسب استفاده شب و روز هستش..برای فصل بهار و تابستون ایده آل هستش..
    ولی اگر سلیقتون با عطرهای گرم و وانیلی سازگاره همون دیور اینتنس گزینه خیلی خوبیه...
    ممنون دوستان گرامی بابت نظرتون،بله سلیقه ی من بیشتر با رایحه های گرم و وانیلیه چون بیشتر میمونن
    مرسی بابت پیشنهادای غیر موجودتون اما من فکر کنم بهتره عطری بخرم که با بوش آشنا باشم تا اینکه رو حدس و گمان باشه و قبل از خرید نتونم تستش کنم! عطر قبلیه خودم LANUITE DE L'HOMME از سن لورن بود البته پرفیومش ،رایحشو دوست داشتم موندگاریش هم به نظرم بد نبود اما پخش بوش خیلی راضیم نمیکرد! امیدوارم تو این زمینه Intense راضیم کنه، راجب پخش بوی INTENSE نظرتون چیه؟

8. 5 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون دوستان گرامی بابت نظرتون،بله سلیقه ی من بیشتر با رایحه های گرم و وانیلیه چون بیشتر میمونن
    مرسی بابت پیشنهادای غیر موجودتون اما من فکر کنم بهتره عطری بخرم که با بوش آشنا باشم تا اینکه رو حدس و گمان باشه و قبل از خرید نتونم تستش کنم! عطر قبلیه خودم LANUITE DE L'HOMME از سن لورن بود البته پرفیومش ،رایحشو دوست داشتم موندگاریش هم به نظرم بد نبود اما پخش بوش خیلی راضیم نمیکرد! امیدوارم تو این زمینه Intense راضیم کنه، راجب پخش بوی INTENSE نظرتون چیه؟
    اتفاقا منم لانویت پرفیوم رو دارم. منم اولش فکر میکردم پخش بو نداره ولی بعد از چند بار تعریف دوستان نظرم عوظ شد!
    پخش بوی اینتنس دیور خوبه و ارزش خرید داره
    اون دو مورد هم که گفتم رایحه های شرقی دارن و در ترکیباتشون وانیل هم مشهوده
    اوپیوم تولیت رو میتونید تو ایران تست کنید و جاپیر هم متاسفانه گیر نمیاد وگرنه جز بهترینهای ادکلنهای شرقی تو دنیاست.و همچنین اوپیوم پرفیوم. این دوتا حتی میتونم بگم که پخش بویی بهتر از دیو اینتنس دارن.
    پارسال طی یک نظر سنجی 10 عطر برتر شرقی به صورت اولویت زیر انتخاب شدند و کلیپش رو هم دارم
    1. اگویست چنل
    2.آنتیوس از چنل
    3.کروس از ایو سنت لورن
    4.جاپیر از بوچرون
    5.پلی اینتنس از ژیوانچی
    6.دیور هوم اینتنس
    7.ل اکسیو از چنل که تولید بسیار محدودی در 5 کشور داشت و حتی در گروه عطر های نیچ قرار گرفت
    8.اوپیوم پور هوم ادو پارفیوم از ایو سنت لورن
    9.اوبسشن از کلوین کلاین
    10.جوپ پور هوم

10. 7 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    در مورد عطرهای بوگاتی کسی اطلاعات داره دیزاین &موشن یا پیور بلک چطورن ارزش پول دادن دارن یا نه
    پیور بلک رو فروشنده خیلی تعریفش رو کرد...ولی من باش حال نکردم...میگفت 110 تومن !!!!
    به نظرم بوی سینتتیک و ضعیفی داشت مثل اغلب ادکلن های بازار...

12. 3 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پیور بلک رو فروشنده خیلی تعریفش رو کرد...ولی من باش حال نکردم...میگفت 110 تومن !!!!
    به نظرم بوی سینتتیک و ضعیفی داشت مثل اغلب ادکلن های بازار...
    دوستان با توجه به فصلی که در پیش داریم من یک سوال مطرح میکنم و هر کس تجربه ایی داره به اشتراک بگذاره تا بتونیم انتخاب های خوبی داشته باشیم و از تجربیات هم استفاده کنیم.
    به نظرتون بهترین و خوشبو ترین ادکلنهای خنک که تا به حال داشتید و یا تست کردید کدوما بودن؟
    برای هر یک از گروهای زیر مثال بزنید:
    خنک و تلخ؟
    خنک و شیرین؟
    خنک و ترش؟
    ممنون

14. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان با توجه به فصلی که در پیش داریم من یک سوال مطرح میکنم و هر کس تجربه ایی داره به اشتراک بگذاره تا بتونیم انتخاب های خوبی داشته باشیم و از تجربیات هم استفاده کنیم.
    به نظرتون بهترین و خوشبو ترین ادکلنهای خنک که تا به حال داشتید و یا تست کردید کدوما بودن؟
    برای هر یک از گروهای زیر مثال بزنید:
    خنک و تلخ؟
    خنک و شیرین؟
    خنک و ترش؟
    ممنون
    خنک و تلخ؟

Dunhill Black

خنک و شیرین؟

yves saint laurent L'homme

خنک و ترش؟

Terre d'Hermes

16. 4 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

خنک و ترش:آرامیس لایف

خنک و فرش :کلوین سی کی وان

تلخ :شنل آنتیوس

خنک و فلورال :ایو سن لورن لهوم

به نظرم بهترینی وجود نداره.بستگی به شرایط آب و هوایی و حس و حال خوده آدم داره که بعضی چیزا لذت

بخش میشن و بعضیا نفرت انگیز.

مثلا یه زمانی یه بنده خدایی کمیستری میزد که کله سالن رو بو ور میداشت.اون موقع خیلی حال میکردم

باش.ولی وقتی خودم خریدم بعد یه مدت دلمو زد.از بوش بدم نمیاد ولی خب باب میلم هم نیست دیگه.

مثلا یه سری ادکلن رو من اصلا قبلا نمیتونستم تحمل کنم .انگار سن که میره بالا طبع آدم هم عوض میشه.

18. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظرم بهترینی وجود نداره.بستگی به شرایط آب و هوایی و حس و حال خوده آدم داره که بعضی چیزا لذت

مثلا یه زمانی یه بنده خدایی کمیستری میزد که کله سالن رو بو ور میداشت.اون موقع خیلی حال میکردم

باش.ولی وقتی خودم خریدم بعد یه مدت دلمو زد.از بوش بدم نمیاد ولی خب باب میلم هم نیست دیگه.

مثلا یه سری ادکلن رو من اصلا قبلا نمیتونستم تحمل کنم .انگار سن که میره بالا طبع آدم هم عوض میشه.
    علی جان من منظورم این بود به نظظر خودتون کدوم مناسب هست.
    مثلا اون جگوار آبی رو که خنک هست و من بد جور ازش نفرت دارم مطمئنم کس دیگیری هم نمیپسنده. تا به حال که اینطور بوده.
    سوال صرفا جهت بالاتر بردن تجربه و اشتراک گذاری نظرات دوستان هست
    ممنون

---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------

علی جان شما آنتیوس رو خنک و تلخ میدونید؟

20. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •