خدایی آدم اشکش در میاد افغانیا با اون وضع مملکتشون مشکل نت ندارن اما ما.....ودیگر هیچ
خدایی آدم اشکش در میاد افغانیا با اون وضع مملکتشون مشکل نت ندارن اما ما.....ودیگر هیچ
همه چی آرومه ....من چقدر خوشبختم ....
خیال برتون نداره همش افعال منفی بود
امروز تونستم با لگ شدید بازی کنم، بعد از 2 هفته، واقعاً لگ بود (در حد دو سه ثانیه) ولی با دعای خیر مردم بردیم![]()
کل کره زمین ی ور ما ایرانیا ی ور دیگه
کلا هر چی بشه ما برعکسش رو داریم
و چیز دیگه افغانیها مگه چشونه هنوز باید 100 سال صبر کنی تا به افغانیا برسیم
وضعیت هم درست میشه فقط بخاطر انتخاباته![]()
از کجا میدونی فقط واسه انتخاباته؟ شاید نفر بعدی و مسئول بعدی که هممون میدونیم کیه (و کاریشم نمیشه کرد) اومد و کار و کلا از دم مخالف اینترنت بود.
گفت اینجا کره شمالی خدافظ kthxbai بزنه از دم قطع کنه
کاری میتونیم بکنیم؟ نه.
lol........با توجه به بحث های اخیر که پیش اومد , طبق صلاح دید مدیریت با افرادی که ترول کنند و جو رو متشنج کنند بسته به میزان تخلفشون برخورد میشه که ممکنه این برخورد از اخطار باشه تا برخورد های شدیدتر .
امیدوارم دیگه اینجور پست ها دیده نشن چون به محض دیده شدن پاک میشن .
برادر ادیمن حالا که اینترنت را از ما گرفتند حالا که lol را از ما گرفتند حالا که امیدمون را از ما گرفتند تو دیگه این League of Legends را از ما نگیر![]()
When they steal your Originality We were silent
When they steal your Antiquity We were silent
When they steal your freedom We were silent
When they steal your Religion We were silent
Now they steal your internet we will silent again
جوابت را بالا نوشتم هایلیت کن بخون
خب آی دیشو بگیر چمیدونم برو یه روم ریدکال باز کن انقدر باهم دیگه حرف بزنین تا خسته بشین.
فرومه دیگه اومدیم تجربیاتمونو در میون بذاریم و چیزای جدیدی یاد بگیریم.
بععله! الان ساعت 3:55 صبحه، تا حدود ساعت 3:30 بنده مشکل صفحه مرگ(همون صفحه سیاه)رو داشتم اما بعد اون نتم خوب شد والان در حال لولیدنم! با پینگ 125 و بدون لگ!
نتمم مخابراته خراب شده آمله.
این گزارشو من برا forum.p30world.com میگیرم و باید بگم اینجا همه چی در همه![]()
Last edited by mey123; 13-06-2013 at 04:12.
ساده ای ها ؟ الان اینا همشون هرچی از دهنشون بیاد می گن تا رای ها رو برای خودشون جمع کنند . بعد که رای بگیرن همه چی یادشون میره که چه قول هایی دادن .
بله گذارش شماره یک من از دیشب دارم بدون لک بازی میکنم تا صبح بدون لگ بازی کردم چشام الان این شکلیهنمیدونم چرا شبا نت خوبه ضاهرا شبا دستندرکارا کنار زنو بچه آرامیدن نت هم فیکسه
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)