تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 560 از 827 اولاول ... 60460510550556557558559560561562563564570610660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.یه هارد اکسترنال وسترن 1 ترا حدود 1سال و9 ماه پیش خریدم،الانم 930 گیگش پره.حدودا 3 ماه که شدیدا سرعتش کند شده،حتی برا اینکه
    درایوش تو my computer دیده بشه از برنامه test disk استفاده می کنم،یعنی بعد از 5،6 دقیقه که شناخت درایوشم دیده میشه.
    یه قسمت از فایل هارو به زور تونستم کپی کنم یه جای دیگه.اونم بستگی به حجم فایلش داشت مثلا فیلمارو با میانگین 500 کیلو بایت کپی می کرد،
    فایل های خیلی کم حجم مثل عکسو با 100 کیلو بایت.اساتید اگه کمکی به ذهنشون میرسه ممنون میشم.
    راستی کارت گارانتیم موقع خرید فروشنده بهم نداد،چند وقت پیشم بردم گارانتی سازگار ارقام سریالشو زد،گفت مال ما نیست.
    دوستان کسی کمک نمیکنه؟
    سلام .
    با استفاده از برنامه HDtune و از قسمت health وضعيت هارد را بررسي كنيد (عكس بذاريد) . البته با اين وضعيتي كه داريد اگر اطلاعات مهمي داريد من فكر ميكنم بهتر باشه ببريد مراكز تخصصي .

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

بنده فصد تهیه یک هارد با حجم 2TB رو دارم.
    سوالم اینه که آیا من به نظرتون هارد اکسترنال بگیرم بهتره یا اینترنال ؟
    از این لحاظ میخوام اکثر فایل هام و آرشیو هام رو بذارم توش و همیشگی هم استفاده کنم. یعنی حتی توش بازی نصب کنم. نرم افزار نصب کنم و...
    و اینکه من ترجیحا نیازی به حمل و نقلش ندارم . یعنی بذلرم یه گوشه و همیشه به سیستم وصل باشه.
    واسه همین گفتم بین نمونه اینترنال یا اکسترنال کدوم واسه من بهتره.
    البته هر کدوم امن تر هم باشه و درصد خرابیش کمتر و حتی امکان تعمییرش راحت تر باشه و سرعت بیشتری هم داشته باشه , ملاک های اصلی بنده هستند.
    ( در حال حاضر بنده یه هارد 500 سیگیت ساتا دارم به عنوان هارد سیستم و یه هارد وسترن مای پسورد هم دارم به عنوان هارد اکسترنال. یک هارد 2 ترا وسترن هم دارم که البته سوخنه )
    نظر دوستان چبه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده فصد تهیه یک هارد با حجم 2TB رو دارم.
    سوالم اینه که آیا من به نظرتون هارد اکسترنال بگیرم بهتره یا اینترنال ؟
    از این لحاظ میخوام اکثر فایل هام و آرشیو هام رو بذارم توش و همیشگی هم استفاده کنم. یعنی حتی توش بازی نصب کنم. نرم افزار نصب کنم و...
    و اینکه من ترجیحا نیازی به حمل و نقلش ندارم . یعنی بذلرم یه گوشه و همیشه به سیستم وصل باشه.
    واسه همین گفتم بین نمونه اینترنال یا اکسترنال کدوم واسه من بهتره.
    البته هر کدوم امن تر هم باشه و درصد خرابیش کمتر و حتی امکان تعمییرش راحت تر باشه و سرعت بیشتری هم داشته باشه , ملاک های اصلی بنده هستند.
    ( در حال حاضر بنده یه هارد 500 سیگیت ساتا دارم به عنوان هارد سیستم و یه هارد وسترن مای پسورد هم دارم به عنوان هارد اکسترنال. یک هارد 2 ترا وسترن هم دارم که البته سوخنه )
    نظر دوستان چبه ؟
    با توجه به نيازهايي كه داريد از قبيل نصب و اجراي نرم افزارها و بازيها ، استفاده زياد از آرشيوها و در نتيجه نياز به اتصال دائمي هارد به سيستم ، عدم نياز به حمل و نقل آن ، توصيه ميشه كه هارد اينترنال بخريد . هاردهاي اينترنال به خاطر قرار گرفتن در مكان امن و برق رساني مناسبتر (به شرط پاور خوب) امنيت بيشتري دارند . اگر بودجه كافي داريد پيشنهاد ميكنم WD Black رو بخريد در غير اينصورت ميتونيد سيگيت 7200.14 با مدل نامبر ST2000DM001 را بخريد .

4. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام به نظر شما هارد اکسترنال 2tb وسترن دیجیتال passage با قیمت 460 هزار تومن صرفه خریدن داره؟
    با توجه به اینکه بدون آداپتور 2 ترا تازه اومده تو بازار ریسک نیست من بخرم چون هنوز امتحانشو پس نداده؟
    مدل خاصی واسه معرفی به من سراغ دارید؟
    به نظر شما قیمتش افت میکنه؟

ممنونم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به نظر شما هارد اکسترنال 2tb وسترن دیجیتال passage با قیمت 460 هزار تومن صرفه خریدن داره؟
    با توجه به اینکه بدون آداپتور 2 ترا تازه اومده تو بازار ریسک نیست من بخرم چون هنوز امتحانشو پس نداده؟
    مدل خاصی واسه معرفی به من سراغ دارید؟
    به نظر شما قیمتش افت میکنه؟

ممنونم
    این مدل خیلی وقته که وارد بازار شده و مدل جدیدی نیست . ارزش خرید داشتن یا نداشتن این مدل بستگی به نیازهای خودتون داره . دو هارد یکترابایت هزینه بیشتری به شما تحمیل میکنه در عوض امنیت بیشتری خواهید داشت ولی جابجا کردن همزمان دو هارد و یا استفاده کردن از آنها بطور همزمان ساده نخواهد بود ، مثلاً اشغال شدن بیشتر پورت usb یا حتی ممکنه هارد دوم بخاطر یکسان بودن signature آفلاین و از دسترس خارج بشه (با روشهای خاص میتوان این مشکل را برطرف کرد) . در کل اگر واقعاً حجم زیادی از اطلاعات را میخواهید جابجا کنید و اگر با دقت از هارد نگهداری و استفاده میکنید (هاردهای اکسترنال پرتابل اصولاً آسیب پذیر هستند) بنظرم خرید این مدل موردی نداره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام.
    من یک هارد 1 ترابایت اکسترنال می خوام بخرم:
    با این ویژگیها
    1-مارک و جنس خوب
    2-قیمت مناسب
    3-امتحان خودشو پس داده باشه
    4- مشکلات کمتری داشته باشه
    و ....
    دوستان پیشنهاد شما چیه؟یک راهمایی کامل و جامع فرمائید.من زیاد حرفه ای نیستم؟
    البته بعضی از دوستان این مورد ها رو گفتند به ترتیب:
    1- a data sh-14
    2-وسترن مای پسورد
    3- سی گیت
    حالا شما بگید چی بخرم؟

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

با توجه به نيازهايي كه داريد از قبيل نصب و اجراي نرم افزارها و بازيها ، استفاده زياد از آرشيوها و در نتيجه نياز به اتصال دائمي هارد به سيستم ، عدم نياز به حمل و نقل آن ، توصيه ميشه كه هارد اينترنال بخريد . هاردهاي اينترنال به خاطر قرار گرفتن در مكان امن و برق رساني مناسبتر (به شرط پاور خوب) امنيت بيشتري دارند . اگر بودجه كافي داريد پيشنهاد ميكنم WD Black رو بخريد در غير اينصورت ميتونيد سيگيت 7200.14 با مدل نامبر ST2000DM001 را بخريد .
    این Seagate BackUp Plus که توی صفحه قبل گفتید پس میشه از کابل ساتا نیز بهش استفاده کرد !؟ ( علاوه بر USB3 )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز عکس این هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام .
    براي راه اندازي ابتدا به برق متصل كنيد و سپس كابل usb را به سيستم متصل كنيد . همچنين دقت كنيد كه كيفيت پريز برق طوري باشه كه آداپتور هارد اكسترنال بطور ناگهاني جدا نشه و يا دچار قطع و وصلي نشه . زماني كه هارد در حال كار هست به هيچ عنوان جابجا نكنيد و همچنين ضربه وارد نكنيد . دماي هارد را هم كنترل كنيد .

اين برنامه ها براي بكاپ گيري و مديريت هارد هست . مثلا اگر اين برنامه ها نصب شده باشه ميتونيد آيكوني در system tray ظاهر ميشه كه ميتونيد پس از اتمام كار هارد را safely remove كنيد تا هارد خاموش بشه . همچنين با استفاده از اين نرم افزارها ميتونيد هارد را lock كنيد .
    برای قطع کردن هارد بعد از safely remove کردن مهمه که اول کابل usb جدا بشه یا برق؟..........از دکه پاورش باید استفاده کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام .
    با استفاده از برنامه HDtune و از قسمت health وضعيت هارد را بررسي كنيد (عكس بذاريد) . البته با اين وضعيتي كه داريد اگر اطلاعات مهمي داريد من فكر ميكنم بهتر باشه ببريد مراكز تخصصي .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •