کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟![]()
کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟![]()
هر مودمی که داشته باشید جواب میده اما اینا میخوان مودم خودشون و بفروشن
من که دیگه حتی آنتی ویروس رو هم نمیتونم آپدیت کنم از بس سرعتم بالاست.
بالاخره نوبت من هم شد عذاب بکشم!!!!!!!!!!!!!!
اوایل عید سرعت شما خوب بود؟
آره سرعتم تا همین دیروز عالی بود. اما از دیروز تا حالا داره هی بدتر بدتر میشه.
زنگ زدم پشتیبانی میگه خطتون خیلی نویز داره !!
با سلام این قسمت کانکشن من بعضی وقتا هنگ میکنه تا ریست دستی نکنی درست نمیشه مثلا بعضی وقتا در حال دانلود و وبگردی این دو تا کامپیوتر پایین سمت راست خاموش میشه و نه صفحه باز میکنه و نه دانلود . دوستان اگه کسی چیزی میدونه یک کمکی بکنه ممنون
دوستان برا شما ایمیل اومده که مصرف عید رایگانه؟تازه امروز برا من ایمیل فرستادن که دو روز دیگه مدتش تمومه!البته من از همون روز اول میدونستم![]()
دوستان من هنوز هم یه چیز رو نمیدونم
چرا وقتی تو speedtest یه تست میدیم هیچ وقت با یه سرور ایرانی ارتباط بر قرار نمیکنه؟ همیشه میره سراغ کشور های دیگه
دوستان دعوا نکنیدسرعتا عمدا اومده پایین ، ربطی به استفاده نداره که بگین همه هجوم اوردن و سرعت اومده پایین ، نه اصلا این طور نیست
تو کل ایران 90 درصد نمیدونن که حجم ترافیک تا 13 رایگانه ، مطمئن باشین ، من دسترسی دارم، چک کردم
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
چون تحریمها اصلا کارساز نیست![]()
این شرکت عملاً سر کاربران رو کلاه گذاشته. این شرکت حق نداره از شما پول 256 رو بگیره و بعد در عرض 15 روز سرعت سرویس به سختی به 64 برسه. به بهانه تعطیلات و یا مزخرفاتی از قبیل دانلود بدون محدودیت. من و شما هزینه دادیم که کارای روزمره اینترنتی رو سریعتر انجام بدیم نه اینکه دوباره دچار همون مصیبت دیال آپ بشیم. شرکت پارس آنلاین عملاً پول و وقت کاربرانش رو دزدیده و همگی باید سریعاً پولاشون رو پس بگیرن. به اینجا مراجعه کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)