تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 560 از 2199 اولاول ... 6046051055055655755855956056156256356457061066010601560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

هر روز که بعد چند ساعت این تاپیک رو باز میکنم میبینم یه عالمه شاکی داره ... من هم با ایرانسل کار کردم هم با adsl نظیر شاتل و ... .. اما هیچ کدوم پای مبین نرسیده از نظر پشتیبانی .. سرویس دهی .. خدمات ... کارش درسته . این افزایش قیمت ها هم یه چیز عادیه توی این مملکت و نمیدونم چرا برای بعضی ها غیر طبیعیه.. این چیزیه که هر روز به هر نحو روی هر چیزی (چه ارز .چه کالا.چه خدمات) شاهدش هستیم و اینجا ایرانه ....هیچ کاریشم نمیتونیم کنیم و باید با این تورم و افزایش قیمت کنار بیایم...
    سرویس 128 :
    سرویس شما 128 هست؟!!!

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

مبین نت گرانترین اینترنتی هستش که در طول 10سال دیدم. الان شما اگه سرعت 1 مگابیت بخوای باید بزور 40هزار تومن بدی
    درحالیکه من تهران adsl دارم از پارس آنلاین ماهیانه 8هزار تومن! 2گیگ / یا 15هزار واسه 4گیگ! 8تومن کجا و 40 هزار تومن.... راستی سرعت اینترنت 8تومنیش هم از 1مگ مبین نت بیشتره این با 130 میگیره و پارس با 140 حتی کیفیتشم بهتره
    جالبه هر 2 شرکت واسه سه پاه هستنشون. اگه خونمون اصفهان که هستم فیبرنوری نبود و میتونستم بغیرمخابرات سرویس بگیرم حتماً adsl میگیرفتم از یه isp خوب
    شما برو همین طرحهای ایرانسل رو مقایسه کن.در نامحدودها هر طرح 10 هزار تومان مبین نت پایین تر میده.در باقی طرحها قیمتهای جدید مبین نت کمتر نباشه بیشتر نیست.ضمنا تنوع طرحها بیشتره.با طرحهای ایرانسل فقط با قیمت 80 تومان می تونی به سرویس یک مگابیت برسی.
    در رابطه با اون مقایسه هم که انجام دادی یکی از دوستان پاسخ شما رو به درستی داد.حجم کاملا تعیین کننده هست نه سرعتی که بهتون میدن.من با خیلی شرکتها مقایسه کردم و بجز adsl مخابرات قیمتهای مبین نت نسبت به باقی isp ها در رده خوبی قرار داره.(ولی کاملا با تغییر و افزایش طرحها مخالفم)
    ...این افزایش قیمت ها هم یه چیز عادیه توی این مملکت و نمیدونم چرا برای بعضی ها غیر طبیعیه.. این چیزیه که هر روز به هر نحو روی هر چیزی (چه ارز .چه کالا.چه خدمات) شاهدش هستیم و اینجا ایرانه ....هیچ کاریشم نمیتونیم کنیم و باید با این تورم و افزایش قیمت کنار بیایم...
    دوست عزیز!با احترام به شما من کاملا با حرف شما مخالفم.بحث من مبین نت نیست.اگه مردم همین طور فکر کنن اونوقت به جایی می رسیم که نباید برسیم.نمی خوام بحث کنم چون میگن سیاسیه و بعد اخطار و بن و ... ولی امیدوارم مردم بفهمند دوروبرمون چه خبره،دنیا چه خبره و واقعا چه اتفاقاتی داره میفته.

نه. در همان تماسم به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بهشون گفتم این مشکلات از طرف کجااست؟ گفت مخابرات و من گفتم نمیشه ازشون به جایی مثل سازمان بازرسی کل کشور شکایت کرد چون واقعاً وضعیت اینترنت خراب شده و گفت که این محدودیت پورت ها و... با دستور دادستان کل کشور انجام میشه و سازمان بازرسی کل کشور نیز زیر مجموعه قوه قضائیه است.
    متاسفانه اینها گامهایی هست که به اینرانت ملی می رسند.
    با سلام
    شما چطور با سرویس 128 دارای سرعت دانلود بیش از یک مگ هستید؟
    این سرویس قدیمی هستش.یکی دوتا از دوستان با سرویس 128 مگابیت چنین دانلودی دارن که شاید بشه گفت تصادفی است.در طرحهای کنونی،سرویسها به اندازه استاندارد عرضه میشوند.فکرشو نکنید...

3. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستانی که به قیمت ها و سرویس ها اعتراض دار ند لطفا یه سر هم به سایت شاتل بزنن
    1 . قیمت های بالا
    2 . نداشتن سرویس های بالای 512 با دانلود محدود

3 . حجم های دانلود پایین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این سرویس قدیمی هستش.یکی دوتا از دوستان با سرویس 128 مگابیت چنین دانلودی دارن که شاید بشه گفت تصادفی است.در طرحهای کنونی،سرویسها به اندازه استاندارد عرضه میشوند.فکرشو نکنید...
    یه چیزی میگیا !!! مگه چیزی به اسم "تصادفی" هم میتونه باشه ؟ :|
    همه چی پکیج بندی و برنامه ریزی شدست !! یه جوری میگی اینکار مبین نت رو از ته ببخشیدا فاضلاب کشیدن بالا !
    بابا مبین نت یکی یا شاید تنها اپراطور سراسری اینترنتی هست که اومده این همه شهر رو به هم شبکه کرده و اینترنت راه اندازی کرده ! بعد شما میای میگی تصادفی ؟؟ این آخه حرفه شما میزنی ؟
    مبین نت قولی هست بین Provider های اینترنتی در ایران !!!
    شما شرکتی سراغ دارید که این همه شهر را پوشش بده ؟؟
    یه جوری در مورد این شرکت صحبت میکنید که اینگار مبین نت فقط به 5-6نفر سرویس میده ! !!! :|

تــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـصـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــادفــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــی

6. این کاربر از hhh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یه چیز خیلی عجیب!
    الان face book با https باز میشه!! (اما سرعت https که پایینه)

Last edited by File not found; 08-01-2012 at 10:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا یه فکری کنید برای اعتراض به این قیمت ها>>>>؟

9. این کاربر از arashtn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه چیزی میگیا !!! مگه چیزی به اسم "تصادفی" هم میتونه باشه ؟ :|
    همه چی پکیج بندی و برنامه ریزی شدست !! یه جوری میگی اینکار مبین نت رو از ته ببخشیدا فاضلاب کشیدن بالا !
    بابا مبین نت یکی یا شاید تنها اپراطور سراسری اینترنتی هست که اومده این همه شهر رو به هم شبکه کرده و اینترنت راه اندازی کرده ! بعد شما میای میگی تصادفی ؟؟ این آخه حرفه شما میزنی ؟
    مبین نت قولی هست بین Provider های اینترنتی در ایران !!!
    شما شرکتی سراغ دارید که این همه شهر را پوشش بده ؟؟
    یه جوری در مورد این شرکت صحبت میکنید که اینگار مبین نت فقط به 5-6نفر سرویس میده ! !!! :|

تــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـصـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــادفــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــی
    حالا مبین نت غول ....
    اگه تصادفی نیست پس چرا بقیه 128 ها رو روی 1 مگ نبستن توی این تاپیک فقط همین یه نفره که همچین ادعایی میکنه

---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------

اینجا ایرانه ....هیچ کاریشم نمیتونیم کنیم و باید با این تورم و افزایش قیمت کنار بیایم...
    سرویس 128 :
    برای شما متاسفم که برای حمایت از یه isp این جمله می گین یه عده برای درست کردن همین ایرانی که شما می گی الان دارن سخت ترین شرایط تحمل می کنن .....

11. این کاربر از aliy2324 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عزیزمن اینترنت رو خود شرکتها چندبار گفتن آماده افزایش پهنای باند هستن اما از مقامات بالا اجازه نمیدن

13. این کاربر از maziarb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حالا مبین نت غول ....
    اگه تصادفی نیست پس چرا بقیه 128 ها رو روی 1 مگ نبستن توی این تاپیک فقط همین یه نفره که همچین ادعایی میکنه شرایط تحمل می کنن .....
    صفحه ی قبل یه نفر گفتش، بعضی جاها که خلوت تر هست،پهنای باند بیشتری موجود هست سرعت بالاست و من باهاشون موافقم.

16. این کاربر از maziarb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •