سرویس شما 128 هست؟!!!![]()
سرویس شما 128 هست؟!!!![]()
شما برو همین طرحهای ایرانسل رو مقایسه کن.در نامحدودها هر طرح 10 هزار تومان مبین نت پایین تر میده.در باقی طرحها قیمتهای جدید مبین نت کمتر نباشه بیشتر نیست.ضمنا تنوع طرحها بیشتره.با طرحهای ایرانسل فقط با قیمت 80 تومان می تونی به سرویس یک مگابیت برسی.
در رابطه با اون مقایسه هم که انجام دادی یکی از دوستان پاسخ شما رو به درستی داد.حجم کاملا تعیین کننده هست نه سرعتی که بهتون میدن.من با خیلی شرکتها مقایسه کردم و بجز adsl مخابرات قیمتهای مبین نت نسبت به باقی isp ها در رده خوبی قرار داره.(ولی کاملا با تغییر و افزایش طرحها مخالفم)
دوست عزیز!با احترام به شما من کاملا با حرف شما مخالفم.بحث من مبین نت نیست.اگه مردم همین طور فکر کنن اونوقت به جایی می رسیم که نباید برسیم.نمی خوام بحث کنم چون میگن سیاسیه و بعد اخطار و بن و ... ولی امیدوارم مردم بفهمند دوروبرمون چه خبره،دنیا چه خبره و واقعا چه اتفاقاتی داره میفته.
متاسفانه اینها گامهایی هست که به اینرانت ملی می رسند.
این سرویس قدیمی هستش.یکی دوتا از دوستان با سرویس 128 مگابیت چنین دانلودی دارن که شاید بشه گفت تصادفی است.در طرحهای کنونی،سرویسها به اندازه استاندارد عرضه میشوند.فکرشو نکنید...
دوستانی که به قیمت ها و سرویس ها اعتراض دار ند لطفا یه سر هم به سایت شاتل بزنن
1 . قیمت های بالا
2 . نداشتن سرویس های بالای 512 با دانلود محدود
3 . حجم های دانلود پایین
یه چیزی میگیا !!! مگه چیزی به اسم "تصادفی" هم میتونه باشه ؟ :|
همه چی پکیج بندی و برنامه ریزی شدست !! یه جوری میگی اینکار مبین نت رو از ته ببخشیدا فاضلاب کشیدن بالا !
بابا مبین نت یکی یا شاید تنها اپراطور سراسری اینترنتی هست که اومده این همه شهر رو به هم شبکه کرده و اینترنت راه اندازی کرده ! بعد شما میای میگی تصادفی ؟؟ این آخه حرفه شما میزنی ؟
مبین نت قولی هست بین Provider های اینترنتی در ایران !!!
شما شرکتی سراغ دارید که این همه شهر را پوشش بده ؟؟
یه جوری در مورد این شرکت صحبت میکنید که اینگار مبین نت فقط به 5-6نفر سرویس میده !!!! :|
تــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـصـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــادفــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــی
یه چیز خیلی عجیب!
الان face book با https باز میشه!! (اما سرعت https که پایینه)
![]()
Last edited by File not found; 08-01-2012 at 10:52.
اقا یه فکری کنید برای اعتراض به این قیمت ها>>>>؟
حالا مبین نت غول ....
اگه تصادفی نیست پس چرا بقیه 128 ها رو روی 1 مگ نبستن توی این تاپیک فقط همین یه نفره که همچین ادعایی میکنه
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
برای شما متاسفم که برای حمایت از یه isp این جمله می گین یه عده برای درست کردن همین ایرانی که شما می گی الان دارن سخت ترین شرایط تحمل می کنن .....
عزیزمن اینترنت رو خود شرکتها چندبار گفتن آماده افزایش پهنای باند هستن اما از مقامات بالا اجازه نمیدن
Last edited by aliy2324; 08-01-2012 at 13:02.
صفحه ی قبل یه نفر گفتش، بعضی جاها که خلوت تر هست،پهنای باند بیشتری موجود هست سرعت بالاست و من باهاشون موافقم.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)