سلام اقا یه مشکل
از امروز لپ تاپ از طریق وایرلس به هیچ وجه وصل نمیشه به اینترنت....روی علامت وایرلس یه علامت (!) اومده ولی با pc به راحتی وصل میشم!!!
قضیه چیست؟
سلام اقا یه مشکل
از امروز لپ تاپ از طریق وایرلس به هیچ وجه وصل نمیشه به اینترنت....روی علامت وایرلس یه علامت (!) اومده ولی با pc به راحتی وصل میشم!!!
قضیه چیست؟
اقا مشکل ما به طرز عجیبی حل شد!!
یه سوال داشتم تو کنترل حساب اینترنتی جایی نیست که ببینم چقدر مصرف اینترنت داشتیم؟؟؟؟
راسی این قضیه خط به خط چی هست؟
برای منم گاهی اینجوری میشه یعنی وایرلس از کار میفته ولی با لن کار میکنه
وقتی اینجوری میشه مودم رو از برق میکشم و دوباره میزنم درست میشهي
مصرف رو هم میشه توی همون قسمت اطلاعات حساب چک کرد. عددی که جلوی "مجموع کل استفاده ها در دوره جاری (کیلوبایت) " نوشته شده مصرفتون هست به کیلوبایت
پایین صفحه هم اونجا که نوشته "برای مشاهده جزییات حساب های وژه خود اینجا کلیلک کنید" یه عدد هست که تقسیم بر 100(صد) میکنی و حجم باقیمانده این ماهت بدست میاد
عزیز بستگی داره شما سرویستو به چه صورتی بخونی !! مثلا میگی سرویس 256kb/s دارم یا سرویس 0/25mb دارم که عملا یکی هست و فقط برای دومی ضربدر 1000 مکنی تا به kb تبدیل شه. من از همون اول بر اساس کیلو بیت حساب میکن و نیاز به ضرب نیست. روش شما هم درسته و در اون متود باید ضرب کرد.
ممنون از بایت جواب ارمین عزیز./ من دو مگابیت دارم و واقعا به ایرانسل باید تبریک گفت با همچین سرویس دهی فوق العاده..در 45 روز خریداری شده حتی کوچیکترین مشکلی نداشتم و سرعت فیکس روی 259 تا 260 هست و پینگ هم تقریبا بین 180 تا 220 هست همیشه...
فقط یک سوال دیگر . انتدهی مودمت چطوره ?? مقادیر RSSI و CINR چنده ؟ شنیدم برای 2 مگ باید انتن دهی توپ باشه تا فول اسپید بپیری !
Last edited by luches; 01-11-2011 at 16:57.
دوستان منم هم مودم 263 رو انتخاب کردم میشه با نوت بوک وایرلس وصل شد؟؟
یه سوال دیگه از بانک که واریز کزدم کجا تایید کنم؟
و این طرح مودم رایگان 2 مگ نداره؟ من 2 مگ ثبت نام کردم
کسی از خیابان دولت هست؟من سراه نشاطم
1799958 این مبلغ ریالی هست؟ یا تومانی؟؟؟
چقدر سوالاتت زیاد بود
آره با وایرلس میشه وصل شد من الان همینطوری وصل کردم یه pc با کابل lan و یک لپ تاب با وایرلس
چرا کلیه طرحهای نامحدود درصورتی که 3 ماهه بگیری مودم رایگان داره
اون مبلغ هم به ریال هست!!!
ههه تو طرح تا 512 بیشتر نداشت که مودم مجانی بده حالا بزار اول تایید کنن
این پول ریختم چطوری تایید کنم؟؟؟
خوزستان-اهواز
مبارک باشه
بچه ها یه تست اسپید الان گرفتم
دوستان تو سایت speedtest.ir تست بگیرین نتیجه رو اعلام کنید
ممنون
ممنونم. منم به شيوه دومي گفتم چون وقتي وارد سايت سرعت سنج ميشيم به اين سرعت (Mb) ميده. چون مشكل كشور ماست كه اينترنتش زير مگابيت هست.
دوستان خبر سازمان ملل خوندم تو نارنجي كه تا 2015 تمام كشورهاي در حال توسعه بايد حداقل سرويسي كه ارائه ميدن 4 مگ باشه. اگه گير بدن بشه خيلي عالي ميشه![]()
Last edited by mrmostafa; 02-11-2011 at 11:12.
256 نامحدود!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)