تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 560 از 1049 اولاول ... 60460510550556557558559560561562563564570610660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه mmrmmr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه متاسفانه arc نداره.چیکار باید کنم؟زنگ زدم فروشنده میگه باید کابل اپتیکال بگیری 25000 تومنم هست.کابل دیگه ای نمیشه استفاده کرد؟مرسی مرسی
    مطمئن هستید که تلویزیون شما خروجی اپتیکال داره؟ اگه داره من 15 روز پیش کابل اپتیکال 1.8 متری دایو خریدم 20000 تومان از فروشگاه آکوستیک. البته طبقات بالای پاساژ بزرگمهر (جنب پاساژ علاءالدین) همه کابل می فروشند. اگر هم فکر میکنید که قیمتش بالاست، میتونید از خروجی آنالوگ تلویزیون استفاده کنید که کابل هم براتون ارزون دربیاد. اگر مدل دقیق تلویزیونتون رو بگید من براتون چک می کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزیز اگه یه سری به مطبی که persiantoolsbaz در مورد انتقادی که قبلا" در مورد dvt های ایکس ویژن وارد بوده بزنی (توی صفحه قبلیه مطلبش) ، نظرت راجع به ایکس ویژنها بهتر میشه . ضمن اینکه به قول ساسان جان من خودم ظاهر ایکس ویژن رو به همراه مشخصات فنی که داره بیشتر از بقیه شون می پسندم .گارانتیشم معتبره . ایشالا زودتر هر کدوم رو که میخوای بخری و راضی باشی.
    محصولاتی که پشتیبانی داشته باشن بهتره، تنوع محصول با برندهای مختلف تو بازار زیاد شده ، XVISION جدیدا مشکلات قبلیش رو برطرف کرده و برای تمام مدل هاش update نرم افزاری میزاره.

3. این کاربر از j_zolfaghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام بر دوستان
    من یک سینمای خانگی می خوام که ترجیحن BD رو ساپورت کنه ، باندها وایرلس باشه و سیم دیده نشه ، دیزاین زیبایی داشته باشه ، قیمت هم تا 500 تومن ، کیفیت صدا عالی باشه ، قدرت خیلی مهم نیست ، فرمتهای مختلف رو ساپورت کنه ، امتحان پس داده باشه و مشکلی نداشته باشه و ضد حال نزنه.
    به صورت ترکیبی چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید.
    من رو مارک پاناسونیک تعصب دارم آیا سیستمی بر مبنای این مارک یا مارک سونی میشه جمع کرد.
    اگر بنده رو راهنمایی کنید سپاس گذار خواهم بود.
    Last edited by mazloom1353i; 10-01-2012 at 17:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم 10 روز پیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم ، واقعا حرف نداره ، صدای سونی و سامسونگ و الجی رو خونه اقوام تست کرده بودم ، پایونیر یه چیز دیگه اس! سوالی بود در خدمتم.
    اگر صدای واضح و HD میخواین در خریدش شک نکنید ، من با یک کابل hdmi ----- را به سینما و با یک کابل hdmi دیگه سینما را به تلویزیون وصل کردم ، صدا و تصویر بی نظیری داره ...
    دوست من مبارکه
    چند... از کجا خریدی؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

بین سونی و ال جی و سامسونگ کدوم مارک و مدل را پیشنهاد میدید؟ راستی کیفیت صدا تو با وایرلس پایین تر از کیفیت با سیم کشی هستش؟؟
    خب مطمئنا سونی بهتر هستش.سونی مدل E985 هستش.اگر قیمتش بالاست مدل LH880 هم مدل خوبیه با قیمت پایین تر.
    مطمئنا صدا با سیم خیلی بهتر انتقال پیدا می کنه تا اینکه بخواد از طریق امواج انتقال پیدا کنه.ولی تفاوت اونقدر نیست که بخواد خیلی چشمگیر باشه.

7. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

محصولاتی که پشتیبانی داشته باشن بهتره، تنوع محصول با برندهای مختلف تو بازار زیاد شده ، XVISION جدیدا مشکلات قبلیش رو برطرف کرده و برای تمام مدل هاش update نرم افزاری میزاره.
    آره همینطوره و منم به خاطر خدمات خوب گارانتی و امکانات مدلهای جدیدشه که ایکس ویژن رو به دوستمون معرفی کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مطمئن هستید که تلویزیون شما خروجی اپتیکال داره؟ اگه داره من 15 روز پیش کابل اپتیکال 1.8 متری دایو خریدم 20000 تومان از فروشگاه آکوستیک. البته طبقات بالای پاساژ بزرگمهر (جنب پاساژ علاءالدین) همه کابل می فروشند. اگر هم فکر میکنید که قیمتش بالاست، میتونید از خروجی آنالوگ تلویزیون استفاده کنید که کابل هم براتون ارزون دربیاد. اگر مدل دقیق تلویزیونتون رو بگید من براتون چک می کنم.
    سلام تلویزیون led ال جی مدل 42lv34000 مرسی از لطفت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام بر دوستان
    من یک سینمای خانگی می خوام که ترجیحن BD رو ساپورت کنه ، باندها وایرلس باشه و سیم دیده نشه ، دیزاین زیبایی داشته باشه ، قیمت هم تا 500 تومن ، کیفیت صدا عالی باشه ، قدرت خیلی مهم نیست ، فرمتهای مختلف رو ساپورت کنه ، امتحان پس داده باشه و مشکلی نداشته باشه و ضد حال نزنه.
    به صورت ترکیبی چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید.
    من رو مارک پاناسونیک تعصب دارم آیا سیستمی بر مبنای این مارک یا مارک سونی میشه جمع کرد.
    اگر بنده رو راهنمایی کنید سپاس گذار خواهم بود.
    سلام

بله از برند پاناسونیک سینما خانگی مدل SC-BTT775 تنها مدلی است که مد نظر شما خواهد بود اما نه با قیمت مورد نظر شما بلکه با قیمتی حدود 900 تا یک میلیون تومان ، کلا سینما خانگی های دارای پخش بلوری پاناسونیک در بازار فعلی ایران قیمتی زیر 800 تومان ندارند.

لینک مدل مورد نظر در پاناسونیک خاورمیانه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر حدود 600 می خواهید هزینه کنید و برند پاناسونیک مد نظر شما باشد تنها مدل باقی مانده SC-PT980 است که آن هم فقط پخش دی وی دی دارد و برای وایرلس کردن اسپیکر های عقب می بایست دانگل وایرلس مخصوص آن را جداگانه تهیه کنید. از همین مدل هم با پخش بلوری SC-BT735 موجود است که قیمتی حدود 800 تومان دارد.

لینک مدل با پخش بلوری :

لینک مدل با پخش دی وی دی :

در کل اگر می خواهید با هزینه ای متوسط حدود 600 تومان سینماخانگی با پخش بلوری تهیه کنید فقط برند پایونیر را به شما پیشنهاد می کنم.

11. 5 کاربر از irmedia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nokia n8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    ببخشید یه چند سوال دارم:
    سینما خانگی سونی مدل BDV-E985W آیا قابلیت دریافت تلویزیون دیجیتال را داره آخه در مشخصاتش در سایت سونی نوشته ماه واره و تلویزیون کابلی دارد و در ادامه نوشته تلویزیون هم دارد!!!
    سوال دیگه اینه که آیا دقیقا این سینما خانگی ها امکانات اینترنتی تلویزیون های اینترنتی سونی را ارائه میکنند؟
    سوال آخرم اینه که این مدل عملکرد خوبی از نظر کیفیت و امکانات داره یعنی خوب از آب در آمده و امتحان خودشرو خوب پس داده؟
    خواهشا بنده را راهنمایی کنید

13. این کاربر از nokia n8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با تشکر از شما دوست گرامی
    از برند پایونیر چه مدلی را پیشنهاد می کنید و شناخت کافی از آن دارید با قیمت زیر 700 تومن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •