آره كنكور تجربي اونم دانشگاه آزاد حداقل توي رشته هاي غير پزشكي ميشه گفت تقريبا آسونه مثلا يه سوال اومده بود سياره زهره چندمين سياره منظومه شمسيه!!!
آره كنكور تجربي اونم دانشگاه آزاد حداقل توي رشته هاي غير پزشكي ميشه گفت تقريبا آسونه مثلا يه سوال اومده بود سياره زهره چندمين سياره منظومه شمسيه!!!
قبول شدن تو دانشگاه آزاد خیلی راحته چون همش پولیه وقتی پولی باشه اونا از خداشونه که داوطلبان بیشتری قبول بشن!
بالام جان قبول شدن توی ازاد سخت نیست ؛ با توجه به درصدهات قبول میشی ( احتمال خیلی زیاد)
![]()
مهم اون کیک و ساندیس هست که میخوری
منم حرف بقیه دوستان را تایید میکنم ....
سطح سوالات نسبت به سراسری بسیار مبتدی هست و همچنین ظرفیت هم که مشخصه
همينطوري...
نكته اول : بودجه دانشگاه آزاد از شهريه پرداختي دانشجوها تامين ميشه در واقع عده اي از جوانان دور هم جمع شدن پولشون رو روي هم گذاشتن تجهيزات و لوازم درسخوندن رو فراهم كردن و دارن درس ميخونن در اين حالت هر كس كه وارد گروه بشه چون با خودش خرجش رو هم مياره جا برا همه هست و رقابت براي وارد شدن تقريبا وجود نداره و درستش هم همين هست برعكس دانشگاه دولتي كه بودجه و هزينه تحصيل افراد از بيت المال تامين ميشه و در واقع كسي كه در دانشگاه آزاد درس ميخونه هم هزينه خودشو داره پرداخت ميكنه و هم مقداري از هزينه فردي كه در دانشگاه دولتي هست رو پرداخت ميكنه.
نكته دوم : رقابت اصلي بايد در توان علمي و دانش باشه و مثل دانشگاه دولتي رقابت نبايد بر سر ورود به دانشگاه باشه بنابراين مديريت دانشگاه آزاد و حتي دولتي ها بايد در اين زمينه تلاششون رو بيشتر كنن و به سمت افزايش كيفيت و امكانات آموزشي برن
نكته سوم : دانشگاه بايد جايي براي تحصيل علم باشه نه جايي براي تحصيل شغل كه در كشور صرفا تحصيل شغل افراد رو به سمت دانشگاهها ميبره و اين پديده به شدت كيفيت آموزشي رو پايين مياره و البته پديده زشت مدرك گرايي رو رواج ميده اگر دانشگاه در درجه اول محل تحصيل علم باشه هر كس و ناكسي پاي خودشو داخل دانشگاه نميزاره اونوقت كلاس ها و مطالب جدي گرفته ميشه كلاس ها بيخودي تعطيل نميشه جامعه مولفين هم حساب كار دستشون مياد كه هر چيزي رو به صورت كپي وار به كتاب تبديل نميكنن و كيفيت آموزشي هم افزايش ميكنه و دانش افراد بروز ميشه.
قبولی تو رشته های تاپ دانشگاه آزاد کار چندان آسانی نیست
اینطور نیست.شهریه دانشجوها مستقیم میره تهران حساب خود دانشگاه ازاد(چون میدونید همه دانشگاه ازاد ها درواقع واحد عهای مختلفن و در واقع یه دانشگاه هست.)بعد واحد های مختلف دانشگاه ازاد یه قسمتی ازون پولو تحویل میگیرن.و فکر نکنم پولی به حساب دولت واریز بشه.و بازم فکر کنم دولت بعضی مواد غذایی برای ناهار دانشجو ها را هم با نرخ کم به دانشگاه بده(رو این اخری شک دارم)و در واقع كسي كه در دانشگاه آزاد درس ميخونه هم هزينه خودشو داره پرداخت ميكنه و هم مقداري از هزينه فردي كه در دانشگاه دولتي هست رو پرداخت ميكنه.
تو مقطع کاردانی که خیلی جالب بود
یکی از آشنایان واحد شبستر قبول شده بود بعد خیلی دور بود اومد رفت واحد اسلامشهر با مسئولین صحبت کرد گفت من اونجا قبول شدم دوره نمیتونم برم و 4 تا دلیل الکی آورد و مسئولین گفتند برو شهریه رو بریز و بیا همینجا
الان ترم آخر کاردانی هست![]()
مظورم ماليات بود يك دانشجوي دانشگاه آزاد 2 بار ماليات ميپردازه يكي به طور معمول تو زندگي كه بابت چيزايي كه ميخره و... و يه بار هم وقتي اين دانشجو به دانشگاه آزاد پول ميده اين پول ميره توي حساب دانشگاه كه باز دولت از اون مقداري رو تحت عنوان ماليات ميكنه و اين 2 ماليات ميره در درآمد هاي دولت و خرج دانشگاههاي دولتي ميشه در مورد غذا هم كه اكثر دانشگاهها غذاشون جالب نيست و با توجه به ضرر و زياني كه درآينده براي بدن ايجاد ميكنه 300 تومن هم نميارزه (يه بشقاب برنج تايلندي و يه تيكه كوبيده 20 سانتي فكر ميكني بهاي تمام شدش چقدر ميشه)
يه استاد داشتيم زخم معده داشت ميگفت بعد از چند ترم كه تو خوابگاه بوديم و غذاي دانشگاه ميخورديم معدم زخم شد
Last edited by starpars; 18-03-2011 at 23:39.
من سال سوم دبیرستان کنکور آزاد دادم رشته اولم قبول شدم!! پرستاری دانشگاه اهواز!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)