تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 560 از 966 اولاول ... 60460510550556557558559560561562563564570610660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

آره كنكور تجربي اونم دانشگاه آزاد حداقل توي رشته هاي غير پزشكي ميشه گفت تقريبا آسونه مثلا يه سوال اومده بود سياره زهره چندمين سياره منظومه شمسيه!!!

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبول شدن تو دانشگاه آزاد خیلی راحته چون همش پولیه وقتی پولی باشه اونا از خداشونه که داوطلبان بیشتری قبول بشن!

3. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بالام جان قبول شدن توی ازاد سخت نیست ؛ با توجه به درصدهات قبول میشی ( احتمال خیلی زیاد)

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مهم اون کیک و ساندیس هست که میخوری
    منم حرف بقیه دوستان را تایید میکنم ....
    سطح سوالات نسبت به سراسری بسیار مبتدی هست و همچنین ظرفیت هم که مشخصه

6. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

همينطوري...
    نكته اول : بودجه
    دانشگاه آزاد از شهريه پرداختي دانشجوها تامين ميشه در واقع عده اي از جوانان دور هم جمع شدن پولشون رو روي هم گذاشتن تجهيزات و لوازم درسخوندن رو فراهم كردن و دارن درس ميخونن در اين حالت هر كس كه وارد گروه بشه چون با خودش خرجش رو هم مياره جا برا همه هست و رقابت براي وارد شدن تقريبا وجود نداره و درستش هم همين هست برعكس دانشگاه دولتي كه بودجه و هزينه تحصيل افراد از بيت المال تامين ميشه و در واقع كسي كه در دانشگاه آزاد درس ميخونه هم هزينه خودشو داره پرداخت ميكنه و هم مقداري از هزينه فردي كه در دانشگاه دولتي هست رو پرداخت ميكنه.

نكته دوم :
    رقابت اصلي بايد در توان علمي و دانش باشه و مثل دانشگاه دولتي رقابت نبايد بر سر ورود به دانشگاه باشه بنابراين مديريت دانشگاه آزاد و حتي دولتي ها بايد در اين زمينه تلاششون رو بيشتر كنن و به سمت افزايش كيفيت و امكانات آموزشي برن

نكته سوم :
    دانشگاه بايد جايي براي تحصيل علم باشه نه جايي براي تحصيل شغل كه در كشور صرفا تحصيل شغل افراد رو به سمت دانشگاهها ميبره و اين پديده به شدت كيفيت آموزشي رو پايين مياره و البته پديده زشت مدرك گرايي رو رواج ميده اگر دانشگاه در درجه اول محل تحصيل علم باشه هر كس و ناكسي پاي خودشو داخل دانشگاه نميزاره اونوقت كلاس ها و مطالب جدي گرفته ميشه كلاس ها بيخودي تعطيل نميشه جامعه مولفين هم حساب كار دستشون مياد كه هر چيزي رو به صورت كپي وار به كتاب تبديل نميكنن و كيفيت آموزشي هم افزايش ميكنه و دانش افراد بروز ميشه.

8. 3 کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

قبولی تو رشته های تاپ دانشگاه آزاد کار چندان آسانی نیست

10. 3 کاربر از ساش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

و در واقع كسي كه در دانشگاه آزاد درس ميخونه هم هزينه خودشو داره پرداخت ميكنه و هم مقداري از هزينه فردي كه در دانشگاه دولتي هست رو پرداخت ميكنه.
    اینطور نیست.شهریه دانشجوها مستقیم میره تهران حساب خود دانشگاه ازاد(چون میدونید همه دانشگاه ازاد ها درواقع واحد عهای مختلفن و در واقع یه دانشگاه هست.)بعد واحد های مختلف دانشگاه ازاد یه قسمتی ازون پولو تحویل میگیرن.و فکر نکنم پولی به حساب دولت واریز بشه.و بازم فکر کنم دولت بعضی مواد غذایی برای ناهار دانشجو ها را هم با نرخ کم به دانشگاه بده(رو این اخری شک دارم)

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

تو مقطع کاردانی که خیلی جالب بود
    یکی از آشنایان واحد شبستر قبول شده بود بعد خیلی دور بود اومد رفت واحد اسلامشهر با مسئولین صحبت کرد گفت من اونجا قبول شدم دوره نمیتونم برم و 4 تا دلیل الکی آورد و مسئولین گفتند برو شهریه رو بریز و بیا همینجا
    الان ترم آخر کاردانی هست

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

اینطور نیست.شهریه دانشجوها مستقیم میره تهران حساب خود دانشگاه ازاد(چون میدونید همه دانشگاه ازاد ها درواقع واحد عهای مختلفن و در واقع یه دانشگاه هست.)بعد واحد های مختلف دانشگاه ازاد یه قسمتی ازون پولو تحویل میگیرن.و فکر نکنم پولی به حساب دولت واریز بشه.و بازم فکر کنم دولت بعضی مواد غذایی برای ناهار دانشجو ها را هم با نرخ کم به دانشگاه بده(رو این اخری شک دارم)
    مظورم ماليات بود يك دانشجوي دانشگاه آزاد 2 بار ماليات ميپردازه يكي به طور معمول تو زندگي كه بابت چيزايي كه ميخره و... و يه بار هم وقتي اين دانشجو به دانشگاه آزاد پول ميده اين پول ميره توي حساب دانشگاه كه باز دولت از اون مقداري رو تحت عنوان ماليات ميكنه و اين 2 ماليات ميره در درآمد هاي دولت و خرج دانشگاههاي دولتي ميشه در مورد غذا هم كه اكثر دانشگاهها غذاشون جالب نيست و با توجه به ضرر و زياني كه درآينده براي بدن ايجاد ميكنه 300 تومن هم نميارزه (يه بشقاب برنج تايلندي و يه تيكه كوبيده 20 سانتي فكر ميكني بهاي تمام شدش چقدر ميشه)
    يه استاد داشتيم زخم معده داشت ميگفت بعد از چند ترم كه تو خوابگاه بوديم و غذاي دانشگاه ميخورديم معدم زخم شد
    Last edited by starpars; 18-03-2011 at 23:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه music6808's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اون ور دنيا

پيش فرض

من سال سوم دبیرستان کنکور آزاد دادم رشته اولم قبول شدم!! پرستاری دانشگاه اهواز!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •