دوست عزیز بین این سه مدل سونی سری nx از همه بهتر وبعد سری hx هست
دوست عزیز بین این سه مدل سونی سری nx از همه بهتر وبعد سری hx هست
من هم دقيقا بين ex720 و Nx 720 موندم. فرق اين دو فقط در سه بعدي بودن است.آيا واقعا در عمل سري nx كيفيت دو بعديشان بالاتر از ex است؟ اختلاف قيمت در 40 اينچ حدود 350 تومن است.
آقایون من vt20 رو بخرم یا منتظر vt30 بشم؟دودلم.یعنی vt30 تو همه ی موارد بهتر از vt20 میشه؟
![]()
من رفتم این ورو اون ور گشتم و این رو پیدا کردم LED C6960 نظرتون چیه می شه یکم دربارش توضیح بدید
به نظرتون چیز خوبی بید یا اینکه بهتر از این هم هست و می شه پیدا کرد ؟؟؟؟
ممنون می شوم توضیح بدید
من این مدل رو دارم و ازش استفاده میکنم کاملا هم راضی هستمولی خب میتونید به مدل های 2011هم نگاهی بندازید
سلام
من یک ex710 led خریدم.
کسی از دوستان هست که این مدل رو داشته باشه و مزایا و معایبش رو بگه؟
ممنون میشم چون وقت دارم که ببرم و تعویضش کنم ....
تدر همه موارد بهتر است به غیر از عمق رنگ مشکی ولی حالا حالاها منتظر نباش حداقل 8-9 ماه دیگر به ایران می آید.
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
در همه موارد بهتر است به غیر از عمق رنگ مشکی ولی حالا حالاها منتظر نباش حداقل 8-9 ماه دیگر به ایران می آید.
خوب آخه مدل های جدید قیمت هایش بالا بید
خوب حالا که تو داری البته باسه خودت داری یا خانه
منظوظرم کنسول یا باسه خونه
به نظرت معایبش چیه ؟؟/
شما که این مدت ازش استفاده کردید چی ازش کم دیدین
خوب بچه ها یادم رفت بپرسم یکی می شه این قضیه full led رو برام توضیح بده بعدش این 6960 فول ال ای دی بید ؟؟؟؟
اینا یعنی چی منظورم توضیح کاراشون بید motion flow و USB Movi
یک سوالی بچه ها اگه از بانه بگیریم چه قیمتی می شه این 6960 و بدون گارانتی از تهران چه طور ؟
مزایای گارانتی چیه ؟؟؟
Last edited by leon scott kendy; 10-07-2011 at 00:18.
سلام
بین دوبرند سامسونگ d6000 و سونی ex720 ,کدام بر دیگری برتری داره ضمنا برام در درجه اول کیفیت ودوم یو اس پی بعدا امکانات دیگر مهمه و اگر هم در این رنج قیمت برند دیگر که از این ها سر تر باشه معرفی کنید البته غیر گارانتی میخرم با تشکر فراوان از مدیران وبچه های سایت.
این مدل full led نیست،نه من واسه خونه خریدم،تنها عیبی که من میتونم ازش بگیرم یکم ضعیف بودن صداش هست که البته با سینما این مشکل رو حل کردم،usbهای اکثر مدل های سامسونگ بیشتر فرمتهای صوتی و تصویری رو پشتیبانی میکنند،در مورد با گارانتی یا بدون گارانتی هم بستگی به خودت داره،ولی من ازشون خیری ندیدم 50درصد تخفیف سینما رو هم بهم ندادند،ولی جدا از این مسائل واسه بازی بری سراغ پلاسما بهتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)