درصدای ایشون:only_for_mehr درصدات چی شد داداش؟
ادبیات 60( خیلی خوشحالم
فکر میکردم 30 میزنم
)
عربی 95
دینی 80
زبان 80 یا 75
زمین : نیدونم
ریاضی : 83 ( همونایی که زده بودم درست بود)
زیست : 90-95
فیزیک 88
شیمی : 90
درصدای ایشون:only_for_mehr درصدات چی شد داداش؟
ادبیات 60( خیلی خوشحالم
فکر میکردم 30 میزنم
)
عربی 95
دینی 80
زبان 80 یا 75
زمین : نیدونم
ریاضی : 83 ( همونایی که زده بودم درست بود)
زیست : 90-95
فیزیک 88
شیمی : 90
با توجه به درصدایی که گرفتیم چجوری میتونیم رتبه مونو به طور تقریبی بدست بیاریم ؟
روشش چیه ؟!
تکرار شد ویرایشششش...
Last edited by Nazanin_rose; 27-06-2009 at 04:24.
اين چه حرفيه كه ميزني؟ تو حوزه به ما گفتن اون بالا رو مطابق با حرف روي دفترچه سوال علامت بزنين ما هم زديم....اگه به بقيه نگفتن دليل نميشه كه من ميخوام شايعه درست كنم.
حتما بقيه لازم نبوده كه نگفتن ...
سلامی دوباره،
ممنونم برای جوابت
من خودم فکر می کنم زیر 1000 کشوری بشه. ولی زیر 500 یکم دست بالا نیست؟
زمین شناسی هم 10-15% زده.
خوب کاری نداره میتونید زنگ بزنید به سازمان سنجش خیال خودتون و دوستان رو راحت کنید
درباره همین چهار گزینه ها رو میگم
سلام
من تو کنکور 88 شرکت کردم،ولی درصد های خوبی نیاوردم:
می خواستم از کسانی که رتبه ی زیر 1000 هستند بپرسم که شما از چه کتابهایی برای هر درسی استفاده کردید؟
ادبیات 80
عربی 84
دینی 72
زبان 81
ریاضی 54 (به قول بچه ها گفتنی تررررررر)
زیست 87
فیزیک 82
شیمی 84
معدل کتبی : 17/63
منطقه1
حالا به نظرتون رتبم حدودا چند میشه؟
امروز رفتم دفترچه انتخاب رشته سال قبل رو برداشتم که یه نگاهی به ظرفیت رشته های سال قبل و... بندازم، یه چیر جالب دیدم ، یادتون میاد سنجش اعلام کرد رشته های صنایع عمران مکانیک کامپیوتر برق در دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه های تهران سهمیه آزاد 20 درصد بیشتر از رشته های دیگه ی ...
نکته جالب اینجاست که صنایع همه گرایش هاش کشوریه و اصلاً گزینش بومی تأثیری نداره ضمن اینکه خیلی از گرایش های رشته های دیگه هم کشوریه حالا من با رشته های دیگه کار ندارم ...
تو بحر این موندم که چطور میآن میگن که رشته ای که تا پارسال همه سهمیه هاش آزاد بوده امسال بومی 60 آزاد 40 بابا اینا دیگه شورش رو در آوردند فکر می کنند ملت خرند نمی فهمند.
من یه بوهایی بردم...این که اینا رو گفتند که ملت سرو صداشون بد از افتضاح پارسال بخوابه به احتمال %70 درصد گزینش هیچ تغییری نمی کنه . مثل پارسال اول جیب خودشونو پر میکنن بعد یه نگاهی به بچه هایی که خودشونو کشتن ،اونایی که جوونی شونو گذاشتند پای درسشون ،میندازن.
البته اینو بگم که اگه امسال دفترچه ها تغییر کرد و دیدید جلوی صنایع هم نوشتن قطبی یا ناحیه ای شک نکنید که پست منو دیدن ،نشون به اون نشون که در آزمون اول جامع سنجش سایتشون رو آپدیت نکرده بودنمن اومدم اینجا مسخره کردم چند دقیقه بد رفتم دیدم آپدیت شده!!
![]()
[QUOTE=WrongDoer89;3897406]شرمندم اشتباه شد یه نقل قول اشتبا آوردم منظورم این داداشمون mohsen_bild بود.
دوست عزیز شما منو به کلی نا امید کردی !!!!! داشتم میرفتم خود کشی کنم !!!!! اما خدارو شکر پستتونو دیدم و گر نه ......
از بچه ها کسی درصد های تخصصی پایین برای منطقه 3 کارنامه ای چیزی داره لطفا رو کنه ما بفهمیم در چه سطحی هستیم!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)